TO je 10 stvari, ki jih vsak dan počnejo milijonarke (dodaj jih na svoj seznam!)

*Dodajamo med priljubljene zavihke*

TO je 10 stvari, ki jih vsak dan počnejo milijonarke (dodaj jih na svoj seznam!) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 11. 2021

Spoznaj 10 načel, ki se jih dnevno držijo najbogatejše ženske na svetu in jih začni početi tudi ti. Uspej je zagotovljen 👇

1. Ne pretiravajo!

Vedo, kdaj se ustaviti, priznati napako in odnehati! Tako namreč iz dane situacijo potegnejo najboljše in ne vztrajajo v nečem, kar nima dobrih obetov.

2. Vsak dan preverjajo stanje svojega bančnega računa in to večkrat

Pa to ne zato, ker so obsedene s svojim denarjem, ampak zato, da imajo nadzor nad situacijo. Dobro se zavedajo, koliko lahko zapravijo in za kaj!

3. Izogibajo se osebam, ki se pritožujejo

Takšnih sploh ne prenesejo, saj zanje takšni ljudje pomenijo preveč nepotrebne negative. Dobro vedo, koliko so same dale skozi in za njih neprestano jamranje pomeni samo izgovore!

4. Fizično so aktivne

To jim pomaga pri boljši koncentraciji in jim da več energije. Redna vadba tudi zmanjšuje stres. 

5. Redko so na socialnih omrežjih

... ker za njih enostavno ni časa!

6. Ne zbližujejo se s svojimi zaposlenimi

Zelo jih spoštujejo in hvaležne so, da jih imajo, a obstaja določena distanca, ki je ne želijo preseči!

7. Imajo sanjsko ekipo

Najbližjim sodelavcem zaupajo in vedo, da se na njih lahko zanesejo. Prav tako imajo odličen podporni sistem doma in pri prijateljih, saj se zavedajo njihove pomembnosti.

8. Za njih drama ne obstaja!

Na daleč se je izogibajo, saj se jim zdi popolna izguba časa, ki ga raje namenijo čemu bolj pomembnemu in efektivnemu. V stresnih situacijah ostanejo mirne.

9. Načrtujejo svoj dan

Ker imajo polno zaseden urnik, je načrtovanje vnaprej še kako pomembno. Svoj dan razporedijo med svoje delo, ljubljene in čas zase. Organiziranost je zanje nujna, saj se drugače znajdejo v kaosu.

10. Ne iščejo izgovorov

Za nobenega, niti zase! Raje nekaj ne obljubijo in ne dvigujejo pričakovanj. Tako nihče ni razočaran.

Čeprav s temi nasveti morda ne boš obogatela (vsaj ne čez noč), pa je vseeno zelo pomembno, kateri banki boš zaupala svojo plačo, prihranke in vodenje računa.

Cosmo karierne strokovnjakinje ti priporočamo UniCredit Bank, kjer že od leta 1991 stremijo k napredku in digitalizaciji procesov, slogan njihove trenutne kampanje pa je "Račun odprem, še preden mi dostavijo kosilo", saj so se do konca leta povezali z dostavljavcem Wolt, ki novim strankam lahko prinese kar 20 EUR dobropisa na Wolt račun. 

UniCredit Bank namreč ponuja nove pakete, ki so prilagojeni tvojim bančnim in nakupnim navadam ter potrebam, na njihovi spletni strani pa lahko izbereš in z le nekaj kliki tudi odpreš tistega, ki najbolj ustreza tvojemu življenjskemu slogu.

Bančni paketi po vaši meri, prilagojeni tudi za mlade

Izbiraj med različnimi paketi ter si ob sklenitvi po spletu zagotovi debetno kartico Mastercard®, ki omogoča tudi spletno nakupovanje, šest mesecev brezplačnega vodenja računa in kar do 40 € nagrade.

Tudi dijakinje in študentke pa lahko svoj bančni račun s paketom Sproščeni za mlade odprete z le nekaj kliki, ob sklenitvi po spletu pa dobite prav tako dobite debetno kartico Mastercard®, ki omogoča tudi spletno nakupovanje, do 30 € nagrade in popolnoma brezplačno vodenje računa do dopolnjenega 27. leta.

Te zanima več? Preberi na www.unicreditbank.si.