Kim Majoranc: »Zmagovalec je tisti, ki se za to odloči.« #CosmoKariera

23. 12. 2021
Kim Majoranc: »Zmagovalec je tisti, ki se za to odloči.« #CosmoKariera (foto: Cosmopolitan Slovenija)
Cosmopolitan Slovenija

V seriji #CosmoKariera podkasta ti pod pokroviteljstvom UniCredit Bank predstavljamo novodobne poklice. Upamo, da te z navdihujočimi zgodbami, ki jim lahko prisluhneš v epizodah, vzpodbudimo, da tudi sama odkrivaš področja, na katerih boš mogoče ravno ti nekoč prestavljala meje.

V četrti epizodi serije #CosmoKariera podkasta gostimo Kim Majoranc, ustanoviteljico in lastnico blagovne znamke Body and Mind Institute.

Kim je magistra psihologije, licencirana športna psihologinja z opravljeno prvo stopnjo vedenjsko-kognitivnih psihoterapij.

Ukvarja se s psihološkim svetovanjem športnikom, poslovnežem, glasbenikom, parom, staršem ... Kim je tudi učiteljica joge. V prostem času se potaplja na dah, rada pa si privošči tudi pobeg v hribe.

V podkastu ti Kim zaupa, kaj zanjo pomeni njena kariera, kaj ji pri delu predstavlja največji izziv ter kako poteka delovni dan psihologinje in jogistke.

Kim v epizodi govori o tem, da lahko s pomočjo psiholoških svetovanj postajamo najboljše različice sebe. Tekom pogovora pa ti svetuje tudi, kako izbrati pravega terapevta zase.

Kim v epizodi spregovori o odnosih, komunikaciji in socialnih omrežjih. Predstavi ti vaje, s katerimi se lahko sprostiš ob stresnih situacijah.

Ob koncu epizode ti Kim svetuje, kako lahko s svojimi mislimi vplivaš na to, da boš dosegala cilje in rezultate, ki si si jih zastavila.

Pri vsem tem pa je pomembno tudi, kateri banki boš zaupala svojo plačo, prihranke in vodenje računa.

Cosmo karierne strokovnjakinje ti priporočamo UniCredit Bank, kjer že od leta 1991 stremijo k napredku in digitalizaciji procesov, slogan njihove trenutne kampanje pa je "Račun odprem, še preden mi dostavijo kosilo", saj so se do konca leta povezali z dostavljavcem Wolt, ki novim strankam lahko prinese kar 20 EUR dobropisa na Wolt račun.

UniCredit Bank namreč ponuja nove pakete, ki so prilagojeni tvojim bančnim in nakupnim navadam ter potrebam, na njihovi spletni strani pa lahko izbereš in z le nekaj kliki tudi odpreš tistega, ki najbolj ustreza tvojemu življenjskemu slogu.

Bančni paketi po tvoji meri so prilagojeni tudi za mlade.

Izbiraj med različnimi paketi ter si ob sklenitvi po spletu zagotovi debetno kartico Mastercard®, ki omogoča tudi spletno nakupovanje, šest mesecev brezplačnega vodenja računa in kar do 40 € nagrade.

Tudi dijakinje in študentke lahko svoj bančni račun s paketom Sproščeni za mlade odprete z le nekaj kliki, ob sklenitvi po spletu pa dobite debetno kartico Mastercard®, ki omogoča tudi spletno nakupovanje, do 30 € nagrade in brezplačno vodenje računa do dopolnjenega 27. leta.