Jernej Ogrin: »Ne dovolimo si življenja osredotočati zgolj na prehrano« #CosmoKariera

V uredništvu Cosmopolitan Slovenija smo zate pripravili novo serijo »Cosmo kariera« podkasta. 

23. 11. 2021

Pod pokroviteljstvom UniCredit Bank ti bomo v naslednjih epizodah predstavili novodobne poklice in te vzpodbudili, da tudi sama odkrivaš področja, na katerih boš mogoče ravno ti nekoč prestavljala meje.

V prvi epizodi gostimo Jerneja Ogrina, magistra inženirja prehrane, ki opravlja novodobni poklic prehranskega svetovalca oziroma nutricionista. Jernej je eden redkih, ki ne ponuja diet, temveč z individualnim pristopom pomaga ljudem doseči uravnotežen način prehranjevanja in usmerjati v brezskrbno prehranjevanje brez slabe vesti.

Prisluhni video podkastu:

Na začetku epizode lahko prisluhneš razmišljanju o karieri, kako poteka delo nutricionista in kaj Jerneja pri njegovem delu najbolj osrečuje. V pogovoru spoznaš tudi izzive, s katerimi se srečujejo prehranski svetovalci.

Jernej Ogrin nam v podkastu serije »Cosmo kariera« predaja svoje poglede na prehrano.

Če te zanima, kako se soočati s psihološko lakoto, kako ustvariti dobre kompromise pri načinu prehranjevanja ter kako zmotna so prepričanja, ki hrano delijo na zdravo in nezdravo, prisluhni nasvetom, ki ti jih v epizodi zaupa eden izmed bolj uveljavljenih prehranskih svetovalcev v Sloveniji.

Ob koncu podkasta Jernej razkrije še knjigo, ki mu je spremenila pogled na spanec in priznava, da je pravzaprav spanec tista »čarobna tabletka«, ki jo mogoče iščeš v prehrani, saj vpliva na vse vidike življenja, zdravja in dobrega počutja.

Zelo je pomembno, kateri banki boš zaupala svojo plačo, prihranke in vodenje računa.

Cosmo karierne strokovnjakinje ti priporočamo UniCredit Bank, kjer že od leta 1991 stremijo k napredku in digitalizaciji procesov, slogan njihove trenutne kampanje pa je "Račun odprem, še preden mi dostavijo kosilo", saj so se do konca leta povezali z dostavljavcem Wolt, ki novim strankam lahko prinese kar 20 EUR dobropisa na Wolt račun. 

UniCredit Bank namreč ponuja nove pakete, ki so prilagojeni tvojim bančnim in nakupnim navadam ter potrebam, na njihovi spletni strani pa lahko izbereš in z le nekaj kliki tudi odpreš tistega, ki najbolj ustreza tvojemu življenjskemu slogu.

Bančni paketi po vaši meri, prilagojeni tudi za mlade

Izbiraj med različnimi paketi ter si ob sklenitvi po spletu zagotovi debetno kartico Mastercard®, ki omogoča tudi spletno nakupovanje, šest mesecev brezplačnega vodenja računa in kar do 40 € nagrade.

Tudi dijakinje in študentke pa lahko svoj bančni račun s paketom Sproščeni za mlade odprete z le nekaj kliki, ob sklenitvi po spletu pa dobite debetno kartico Mastercard®, ki omogoča tudi spletno nakupovanje, do 30 € nagrade in popolnoma brezplačno vodenje računa do dopolnjenega 27. leta.

Te zanima več? Preberi na www.unicreditbank.si.