Ana Cepec: »Vse, kar se zgodi, se zgodi z namenom« #CosmoKariera

Na uredništvu Cosmopolitan Slovenija v novi seriji podkasta s sloganom #CosmoKariera odkrivamo izzive novodobnih poklicev. 

Ana Cepec: »Vse, kar se zgodi, se zgodi z namenom« #CosmoKariera (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
7. 12. 2021

V tretji epizodi ti pod pokroviteljstvom UniCredit Bank predstavimo poklic social media managerke, saj gostimo Ano Cepec - vplivnico, ustvarjalko različnih vsebin za socialna omrežja, grafično oblikovalko, fotografinjo in lastnico podjetja »Social media rebel«.

Ana ti v pogovoru razkriva svoja razmišljanja o karieri, svojih začetkih na samostojni podjetniški poti in kako dinamično je njeno delo.

V pogovoru gostja s tabo deli svoj pristop do dela na področju digitalnega marketinga in kakšen je ključ do uspeha v svetu trajno razvijajočih se novodobnih platform. Pravi, da sama prisega na oseben pristop in da sodeluje s podjetji, ki imajo vizijo, s katero se lahko poistoveti.

Mojstrica socialnih omrežij ti zaupa tudi, katere prednosti in slabosti s sabo prinašajo socialne platforme.

Na koncu podkasta Ana razmišlja še o prostem času in tem, kako je vzljubila telovadbo in zdrav življenjski slog, ki je postal del nje.

Prisluhni podkastu:

Pri vsem tem pa je pomembno tudi, kateri banki boš zaupala svojo plačo, prihranke in vodenje računa.

Cosmo karierne strokovnjakinje ti priporočamo UniCredit Bank, kjer že od leta 1991 stremijo k napredku in digitalizaciji procesov, slogan njihove trenutne kampanje pa je "Račun odprem, še preden mi dostavijo kosilo", saj so se do konca leta povezali z dostavljavcem Wolt, ki novim strankam lahko prinese kar 20 EUR dobropisa na Wolt račun. 

UniCredit Bank namreč ponuja nove pakete, ki so prilagojeni tvojim bančnim in nakupnim navadam ter potrebam, na njihovi spletni strani pa lahko izbereš in z le nekaj kliki tudi odpreš tistega, ki najbolj ustreza tvojemu življenjskemu slogu.

Bančni paketi po tvoji meri, prilagojeni tudi za mlade

Izbiraj med različnimi paketi ter si ob sklenitvi po spletu zagotovi debetno kartico Mastercard®, ki omogoča tudi spletno nakupovanje, šest mesecev brezplačnega vodenja računa in kar do 40 € nagrade.

Tudi dijakinje in študentke lahko svoj bančni račun s paketom Sproščeni za mlade odprete z le nekaj kliki, ob sklenitvi po spletu pa dobite debetno kartico Mastercard®, ki omogoča tudi spletno nakupovanje, do 30 € nagrade in brezplačno vodenje računa do dopolnjenega 27. leta.

Te zanima več? Preberi na www.unicreditbank.si.