Spoznaj predstavnike komisije, ki izbirajo top lepotni izdelek leta 2017!

Kot si že lahko zasledila, izbiramo top lepotne izdelke leta 2017!

14. 12. 2017

Naše uredništvo je vse leto v svojem Cosmo lepotnem laboratoriju pridno spremljajo in preizkušalo vse novosti ter izbralo nominirance za nagrade Cosmopolitan Beauty Awards 2017.

Najljubše izdelke izbiramo v devetih kategorijah, v vsaki bosta nagrajena dva izdelka.

Enega nam pomagaj izbrati ti s pridnim klikanjem na cosmopolitan.si, drugega pa bo izbrala strokovna žirija, ki ti jo tukaj predstavljamo:

1. Petja Zorec

Petja Zorec

Mlada modna oblikovalka je s svojim trendnim ustvarjanjem osvojila že veliko nagrad. Kreira oblačila za moške, ki pa jih pogosto nosijo tudi ženske – kar je svojevrsten trend. Verjame v trajnostno modo, deluje kot asistentka na NTF, dotaknila pa se je tudi kreiranja oblačil za ljudi s posebnimi gibalnimi potrebami. Kreativka, o kateri boš zagotovo še veliko slišala!

2. Nika Zupanc

Nika Zupanc

Naša najuspešnejša oblikovalka na področju industrijskega dizajna, ki sodeluje z največjimi svetovnimi imeni, kot so Dior, Moooi, Qeeboo in Rossana Orlandi. Njeni izdelki izražajo ženstvenost in strast na eni strani in mistični minimalizem, ki ga zarišejo dramatične linije na drugi strani. Preprosta in prizemljena, neustavljiva ustvarjalka, poslovna ženska, ki uspešno pljuje na svoji samostojni karierni poti.

3. Mojca Mavec

Mojca Mavec

Če kdo ve, kaj se najbolje obnese na potovanjih, je to zagotovo ona, novinarka in televizijska voditeljica, ki je že neštetokrat skočila Čez planke. Tako se imenuje televizijska oddaja, ki jo ustvarja že več kot 15 let in s katero je prepotovala ves svet. In če morda nisi vedela – Mojca tekoče govori kar šest jezikov.

4. Nives Orešnik

Nekdanja gimnastičarka, atletinja in miss Slovenije 2012 je svojo strast našla v fitnesu. Lepotica, ki je po poklicu diplomirana akademska slikarka, je svoj občutek za estetiko prenesla v šport in zdaj vodi svoj studio za skupinsko in individualno vadbo v Naklem. Navdušuje z vadbo barre pilates, ki združuje fitnes, balet, pilates in jogo. Oseba, pri kateri gresta lepota in šport z roko v roki.

5. Saša Pavlin Stošić

Saša Pavlin Stošić

Plesni parket je zamenjala za igralskega, velika ogledala za še večja filmska platna. Med zvezde jo je izstrelila serija Usodno vino, sama pa pravi, da je šele na začetku kreativne poti. Rade ji verjamemo, še posebno po čutnem ikoničnem prizoru v stilu Merlin Monroe v filmu Prebujanja. In če vemo, da se ukvarja še z improvizacijo, komedijo, lutkami in glasbo, bo njeno delo brez dvoma postalo klasika.

6. Ula Furlan

Ula Furlan

Vsestranska umetnica, ki ljubi kamero. In kamera ljubi njo. Svojo kreativnosti izraža v gledališču, filmu in serijah, na televiziji in pred občinstvom na številnih prireditvah, ki jih vodi. Obožuje modo in vse, kar je lepega. Zaradi svoje navihanosti, energičnosti, iskrivosti in pozitivizma pa vsakič znova dokaže, da je v njeni družbi cel žur.

7. Helena Rupnik, dr. med., in Nataša Grebenšek, dr. med.

Helena Rupnik in Nataša Grebenšek

Vodita Dermatološki center Arsderma-DCP in opravljata storitve s področja laserske in estetske dermatologije, alergologije, dermatoonkologije, dermatokirurgije. Njunih 14 let izkušenj in bogato znanje so odlična popotnica za skok med nominirance v kategoriji SOS. Nenehno izobraževanje in sledenje najsodobnejšim smernicam je zagotovilo, da bosta prepoznali tiste sestavine, formule in delovanje, ki resnično odpravljajo specifično težavo.

8. Gregor Čeglaj

Gregor Čeglaj

Aktualni cosmo mister pod svojo grobo (a seksi) podobo skriva nežno dušo, ki pridno skrbi za svoj videz. Upodablja to, kar so vsi uniseks izdelki, dva pola, združena v celoto. Od osvojitve naziva je vse bolj prisoten v slovenskem medijskem prostoru, ambiciozen ekonomist pa želi svojo kariero usmeriti še na televizijo.

9. Olga Košica

Olga Košica

Skupaj z grafičnim oblikovalcem Rokom Marinškom delujeta pod blagovno znamko olgafacesrok, katere posebnost so inovativna oblikovalska tehnika 3D tiskanja, navdihi iz narave in nenavadni pristopi, ki presegajo naziv lepotnih dodatkov. Prav zaradi njunih presenetljivih stvaritev sta se znašla na svetovnem modnem zemljevidu. Večkrat nagrajena oblikovalka nakita, ki je magistrirala iz umetnosti na ugledni londonski univerzi Royal College of Art, dokazuje, kako pomemben je tehnološki napredek na vseh področjih.

Fotografije: Goran Antley, osebni arhiv, Facebook.com/Nives Orešnik, Ziga Culiberg, Helena Kermelj, Igor Zaplatil, Facebook.com/Gregor Čeglaj

Pridruži se Cosmo lepotnemu laboratoriju in spoznaj izdelke na naši spletni strani ter obkljukaj tiste, ki so te najbolj prepričali TUKAJ.

Glasuješ lahko vse do 7. januarja!