Beauty Awards 2017: To so izbrane kategorije izdelkov, med katerimi izberi svoje favorite!

Še vedno izbiramo top lepotne izdelke leta 2017 in ti nam lahko pri tem pomagaš!

Beauty Awards 2017: To so izbrane kategorije izdelkov, med katerimi izberi svoje favorite! (foto: Profimedia) Profimedia
3. 1. 2018

Kar 111 izdelkov nestrpno pričakuje tvoj glas, saj lahko prav ti do 7. januarja 2018 med sledečimi 9 kategorijami izbereš svoje favorite.

V vsaki kategoriji bosta nagrajena dva izdelka. Enega nam pomagaj izbrati ti s pridnim klikanjem na cosmopolitan.si/beautyawards, drugega pa bo izbrala strokovna žirija. 

1. Trend

Izdelki, ki so na Instagramu zbrali največ všečkov, bili deležni največ blogerskih objav ter vsepoprek dobili nešteto posnemanj in različic. Hit kosi, ki sledijo trendnim smernicam na področju lepote, mode in oblikovanja.

Ocenjuje: Petja Zorec

2. Kariera

Da si lahko na delovnem mestu oziroma na faksu kar najbolj samozavestna, ti pomagajo ti lepotni sodelavci. Popolna ekipa, ki poskrbi za svežino, urejen videz in razbremenitev tvojih misli.

Ocenjuje: Nika Zupanc

3. Potovanje

Rade smo urejene povsod, tudi na potovanjih. Manj je več je nedvomno mantra vseh žensk med pakiranjem svojega kovčka. Štejejo izdelki, ki so preprosti za uporabo, večnamenski in praktični. Tisti, ki ti bodo potovanje olajšali in jih nikakor ne boš želela pustiti doma

Ocenjuje: Mojca Mavec

4. Šport

K zdravemu načinu življenja in telesni aktivnosti cosmo dekleta prištevamo še obvezno nego telesa. Športanje še nikoli ni bilo tako modno. Seveda pa ob sebi potrebujemo glasne navijače in podpornike, kar izbrani lepotni izdelki prav gotovo so.

Ocenjuje: Nives Orešnik

5. Klasika

Brez njih lepotni svet ne bi bil to, kar je. So spisek lepotil, ki ne smejo manjkati na tvoji polički v kopalnici in ‘must have’ vsake prave cosmo punce. Nikoli te ne pustijo na cedilu, nikoli ne razočarajo, nikoli ne gredo iz mode in te vedno te rešijo iz vseh lepotnih zagat. Prava klasika!

Ocenjuje: Saša Pavlin Stošić

6. Žur

Vse, kar potrebuješ za popoln videz petkovega večera in jutranji ritual po prekrokani noči. Drzna in opazna lepotila, s katerimi boš postala zvezda večera in omrežila vse okoli sebe. Predaj se zabavnim eksperimentom, ki bodo kot ognjemet razsvetlili tvojo noč.

Ocenjuje: Ula Furlan

7. SOS

Hitri in učinkoviti izdelki za vse tvoje lepotne težave. So pomočniki, ki hitro in učinkovito rešijo specifične težave kože in lasišča. Vsekakor izdelki, ki jih moraš imeti v svoji omarici za prvo pomoč in o njih prišepniti tudi svoji najboljši prijateljici.

Ocenjujeta: Helena Rupnik, dr. med., in Nataša Grebenšek, dr. med.

8. Uniseks

Če si delita skoraj vse, zakaj si ne bi tudi lepotnih izdelkov! NiČ ni narobe, Če si kdaj sposodiš kaj njegovega ali Če mu povsem nedolžno predlagaš kakšen izdelek iz svoje kozmetiČne torbice. Dišave na ženski koži dišijo povsem drugaČe, skupna prhanja pa so tako ali tako najslajša!

Ocenjuje: Gregor Čeglaj

9. Inovacija

Pionirji v teksturah, učinkih, tehnologijah in embalaži. Tisti, ki izstopajo iz povprečja. Inovacije so gonilo lepotne industrije, izdelki pa dobivajo vedno nove načine uporabe, nove tehnike nanosa ter vsebujejo nove sestavine. Tehnologija še nikoli ni tako spreminjala lepotne industrije kot zdaj. Hura, za vse znanstvenike!

Ocenjuje: Olga Košica

Kateri bodo zmagovalci? O tem odločaš ti, zato klikni na cosmopolitan.si/beautyawards/ in glasuj za svoje favorite!

Preberi še vse o članih komisije Cosmo Beauty Awards 2017, ki izbirajo top lepotni izdelek leta 2017!