5 nasvetov za popoln videz ob posebnih priložnostih (piše: blogerka Ana Žnidaršič)

Bliža se sezona porok, maturantskih plesov in ostalih pomembnih priložnosti. Kot številne ženske imam tudi sama ob takih dogodkih kar nekaj težav pri izbiri popolne obleke in makeup-a. Zato sem pripravila pet nasvetov, ki vam bodo mogoče olajšali ter predvsem skrajšali priprave na posebne dogodke. 

5 nasvetov za popoln videz ob posebnih priložnostih (piše: blogerka Ana Žnidaršič) (foto: Epopteia Photography) Epopteia Photography
16. 4. 2017

1 Žametna obleka

Prva izbira je seveda klasičen in vsestranski modni kos, ki vas bo vedno naredil urejeno – mala črna obleka. Res je, da smo o njej slišali in zapisali že veliko, vendar ne brez razloga.

Je kulten kos, ki bi ga v svoji garderobi morala imeti prav vsaka ženska in popolna izbira za posebne priložnosti.

Sama sem jo izbrala v žametni teksturi, ki daje razkošen in eleganten vtis, in z detalji volančkov na rokavih, ki so tudi velik trend prihajajoče pomladne in poletne sezone. 

2 Suknjič ali plašč ogrnite čez ramena 

Verjetno ste omenjeni trend opazili že na številnih fotografijah uličnega stila, v revijah, na Instagramu ali blogih.

Tudi sama se ga večkrat poslužujem, saj vsaki opravi doda vtis sofisticiranosti in jo napravi trendovsko. Ker se nisem želela v celoti odeti v črno, sem se odločila za rjav strukturiran plašč.

3 Visoki škornji

Še en trend, ki smo ga nosile letošnjo jesen/zimo in ga z lahkoto prenesemo tudi na posebne priložnosti.

Škornje čez koleno z visoko peto lahko največkrat opazimo v kombinaciji z oblekami, saj ustvarijo ženstven in hkrati tudi »edgy« videz.

Prav tako so izjemno udobni in stabilni čevlji, ki vam bodo omogočali, da boste v njih z lahkoto preživele cel večer. 

4 Prava izbira parfuma 

Posebne priložnosti si ne predstavljam brez sofisticiranega parfuma, ki bo povezal vašo celotno opravo.

My Burberry je ženstvena, edinstvena, a vseeno klasična dišava. Inspiracijo zanj so črpali iz britanske dediščine in ga izdelali z idejo, da bi ujeli pravo esenco Londona, domačega mesta znamke Burberry.

Še nikoli nisem prejela toliko komplimentov, kot pri omenjenem parfumu, zato verjamem, da bo prepričal prav vsako izmed vas. 

5 Popoln zadimljen videz oči  

Vse skupaj moramo zaključiti s popolnim make-upom. Zadimljen videz oči je vedno najboljša izbira za večerne dogodke, saj bodo vaše oči tako še bolj izstopale.

Temnorjavo ali črno mat senčilo nanesite na veko in ga dobro zabrišite (blending) z dovolj širokim čopičem, dodajte tekoče črtalo in celoten videz zaključite z maskaro za večji volumen. 

Še dodaten nasvet: ko se odločite za t.i. »smokey« videz oči, ne pretiravajte s podlago, rdečilom, bronzerjem in šminko. Naj oči ostanejo center pozornosti, vse ostalo pa zgolj dobro dopolnilo. 

Napisala: Ana Žnidaršič, www.anablush.com