Znana nagrajenka velikega astro izziva

Naš veliki izziv z nadvse privlačno nagrado – pravo seanso pri pravem astrologu – je bil za mnoge med vami precej trd oreh.

6. 11. 2007

Večina vas je v našem kratkem astrološkem opisu prepoznavala enkrat Vodnarko Alenko Kejžar, drugič spet Strelko Karmen Stavec, pravilni odgovor pa je bil vseskozi le Ribica Anja Rupel.

Opis, ki vam je bil dan kot vodilo:

“Je velik avanturist, ki močno ceni neodvisnost in svobodo. Lahko je ekscentrična in originalna pa tudi muhasta, če ima občutek, da je nerazumljena. V poslovnih vodah se dobro znajde in pri tem ji je v oporo tudi močna intuicija. Izrazit idealizem terja od nje, da po svojih močeh vedno in povsod prispeva k izboljšanju sveta, zato je pogosto razpeta med ljubeznijo do partnerja in delovanjem v zunanjem svetu, še najraje v skupini. Za njeno ljubezensko življenje je značilno bogastvo čutne senzualnosti in impulzivnosti.”

  • Kadar ljudi ocenjujemo zgolj na podlagi glavnega oz. sončnega znamenja, lahko pri presoji njihove osebnosti pogosto udarimo prav pošteno mimo.

Vsem trem pisan na kožo

Kar nekaj vas je bilo, ki ste v opisu prepoznali Alenko Kejžar, saj je njena natalna karta polna Vodnarskih vplivov in kaj lahko bi kar nekaj povedanega zares držalo tudi zanjo. Pa vendar. Njena natalna karta je polna tudi drugih, nevodnarskih vplivov, med katerimi gre omeniti vsaj Mars v mehkih, čustvenih Ribah ...

In zanimivo je, da ste najpogosteje izbirali Karmen Stavec. S Soncem v Strelcu in Venero v Vodnarju bi del opisa lahko veljal tudi zanjo, a je ključen dejavnik v njeni astrološki karti: Mars v Ovnu, ki kaže na bojevit značaj vodje in željo po tem, da bi bila vedno in povsod prva, kar nasprotuje eni od naših tez v danem opisu ...

A le ena je prava ...

Pravilno so torej izbrali tisti, ki so se odločili za Anjo Rupel.

Čeprav je Anja zares rojena v znamenju občutljivih Rib, kar v resnici pomeni le, da se njeno natalno Sonce tistega dne mudilo v tem znamenju, pa je njena natalna karta močno prežeta z ognjenimi in zračnimi primesmi. Za Anjo bo talp lahko rekli, da ni najbolj tipična Ribica, še posebno, ker sta se v Vodnarju ob njenem rojstvu mudila tako njena Luna kot njen Mars ...

In končno

Kdo bo torej obiskal astrologa?

Nagrajenca oz. nagrajenko smo seveda iskali le med tistimi, ki ste odgovorili pravilno. In s svojim pojasnilom in pravilnim odgovorom nas je najbolj prepričala:

  • Mia Ličen iz Trnovega pri Novi Gorici

... ki se je do pravilnega odgovora dokopala s pomočjo intuicije in po poti sklepanja, potrditev svoje domneve pa nazadnje potrdila tudi s pomočjo našega astro arhiva. Ker je Mia po horoskopu Riba, kar pomeni, da je njeno natalno Sonce položeno v isto znamenje kot to velja za Anjo Rupel, je očitno v njenem opisu prepoznala tudi delček sebe:

»Pomagala pa sem si tudi z izločanjem: Karmen Stavec se mi zdi preveč goreča, kar sem tudi potrdila z njenim astrološkim opisom - Mars v Ovnu, trmasta in Škorpijonka v Luni - ljubosumna in strogo loči družino od dela ... ne zdi se mi ravno avanturistka, ampak bolj ambiciozna ženska, ki ve kam gre... Tako pa ostane še Kajfeževa, ki pa mi sploh ni tako znana, vendar kot ste napisali v namigu: se ne smemo se zanašati na lastnosti sončevih znamenj, torej je Alenka odpadla, saj je za Vodnarje značilen avanturizem, idealizem in impulzivnost.«

Nagrajenki čestitamo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri