Ženske, rojene v TEH znamenjih, so do partnerja ZELO prezahtevne (od njega pričakuješ nemogoče)

Spadaš med tiste ženske, ki v zvezi pričakujejo preveč, morda celo nemogoče?

Ženske, rojene v TEH znamenjih, so do partnerja ZELO prezahtevne (od njega pričakuješ nemogoče) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 10. 2021

Razmerje je lahko zelo spontano in prijetno, če je prisotno prilagajanje, če so prisotne podobne želje in če zahtevamo ravno toliko, kolikor tudi sami dajemo. Nekatere ženske v ljubezenskih razmerjih včasih enostavno zahtevate preveč, nato ste vedno znova razočarane, zakaj vam ne uspe.

DVOJČICA

Razigrana dvojčica je vedno v akciji, želi pozornost, klepet, dogajanje, kar pa je lahko za moškega zelo naporno. Neprestano zahteva pozornost ter to, da se moški z njo ukvarja, ne glede na to, kakšne obveznosti ga čakajo. Ves čas je pripravljena na akcijo, kar je lahko zelo obremenjujoče, saj je potrebno zanjo imeti dovolj energije. Dvojčica pričakuje, da se bo partner vedno oglasil, ko ga bo poklicala in vedno odgovoril, ko mu bo poslala sms.

RAKICA

Rakica je zelo zahtevna v razmerjih na področju dojemanja čustev. Želi povsem pripadati, se vedno počutiti varno, kar lahko pri moškem prebudi zoprn občutek, da je ves čas odvisna od njega. Njene čustvene reakcije so zelo intenzivne, saj želi, da partner razume vse kar se dogaja v njenih misih. Neprestano zahteva potrditve in lepe komplimente. Še bolj pa je zahtevna, ko se govori o njeni družini, saj od partnerja pričakuje, da se bo z njo udeleževal čisto vseh družinskih srečanj.

VELIKI tedenski HOROSKOP: TO se ti bo zgodilo med 18. in 24. oktobrom 2021 (ljubezen, zdravje, sreča, denar)

DEVICA

Devica je ženska, ki je zahtevna na vseh področjih, tako do sebe kot tudi do drugih. V razmerjih si vse začrta in analizira, s čimer lahko partnerja močno obremeni. Zmoti jo vsaka malenkost, vsaka po njenem mnenju narobe izrečena beseda, zato se ji moški ko se prelevi v zoprno analitično kraljico raje izognejo. Zahtevna je tudi v intimnosti,  skoraj nikoli popolnoma sproščena. Njena obremenjenost in kompliciranje lahko zadušita še tako prilagodljivega partnerja.

KOZOROGINJA

Kozoroginja ima rada v razmerju red, če tega ne zaznava postane zelo zahtevna, morda celo preveč. Pričakuje, da bo partner vedno razumel vse njene obveznosti ter to, da morajo biti finance vedno urejene. Preveč svobodno delovanje uničuje njen občutek da nekomu pripada, zato postane, če je partner preveč spontan ali svoboden še bolj zahtevna. Hladne reakcije in preveč realen pogled ji dodajajo še dodatno težino, ki preprečuje razigrano delovanje v razmerju.

RIBICA

Ribica na prvi pogled deluje zelo prilagodljiva, vendar je v razmerju zelo zahtevna. Pričakuje nenehne izlive čustev in prijetne ljubezenske zaznave. Ko je v težavah ali v svojem svetu zahteva svoj mir in ne želi o tem razpravljati. Zahtevna je tudi, ko opazi da partner po njenem mnenju ni na pravi poti, saj je odločena, da ga bo usmerila v boljšo smer. V intimnosti ribica zahteva ogromno nežnosti, s čimer je lahko zelo zahtevna za partnerja, ki ni ravno največji romantik.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia