Ženske, rojene v TEH 3 astro znamenjih, bodo nekoč noro obogatele (čaka jih zlata prihodnost)

Ali s poslom, dedovanjem ali loterijo ... ženskam, rojenim v TEH 3 znamenjih, se obeta bogata prihodnost. Si med njimi? 

Ženske, rojene v TEH 3 astro znamenjih, bodo nekoč noro obogatele (čaka jih zlata prihodnost) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 8. 2022

Vsi si želimo, da bi imeli toliko denarja, da zanj ne bi rabili skrbeti, se strinjaš?

No, nekatere ženske pa so celo rojene v tako zelo srečnih astro znamenjih, da se jim (v enem obdobju v njihovem življenju) obeta celo bogastvo. 

Kot pravijo astro strokovnjaki hrvaškega medija DDL, bodo do bogastva prišle s poslom, nenadno dediščino ali sposobnostjo prepoznavanja donosnega projekta.

Skratka, ... TE ženske bodo zagotovo OBOGATELE:

Bik

Ljudje, rojeni v tem znamenju, imajo kar nekaj sreče z denarjem. Mnogi biki so pridni delavci, a poleg prirojene nagnjenosti k produktivnosti praviloma podedujejo denar ali uživajo razne druge privilegije, darila ali velike vsote denarja, ki jih v življenju prejmejo tako od sorodnikov kot prijateljev.

Petkova SUPER polna luna prinaša ČUDOVITE novice, še posebej za ženske v TEM znamenju

Bikom praviloma uspe v življenju in poklicni dobi nabrati velike vsote denarja ali premoženja. Natančneje, zdi se, da ljudje, rojeni v znamenju bika, dobijo materialno ali finančno pomoč, kadar koli jo potrebujejo.

Biki, rojeni s skromnejšimi življenjskimi, družinskimi in socialnimi predpogoji, brez večjih možnosti za dediščino ali materialno pomoč sorodnikov, si vedno uspejo izboriti varnost in veliko spoštovanje do sebe in svoje družine.

Strelec

Strelec je srečnež, ko pride do denarja in dobitkov nasploh. Daje najbolj ekspanzivne denarne vibracije v zodiaku in mnogi multimilijonarji in mednarodni bankirji imajo na splošno, če že ne Sonce, pa enega od pomembnih planetov, ki je dobro aspektiran v strelcu.

Astro: Osebe, rojene v TEM znamenju, so daleč najbolj PREPIRLJIVE

Za strelce obstaja velika možnost za življenjsko ugodje – ki običajno izvira iz nekega produktivnega poklica, s katerim se ukvarjajo.

Kozorog

Ljudje, rojeni v tem znamenju. so običajno zelo uspešni, ko pride do materialnih stvari v življenju. Kozorog lahko uspe, a ne brez posla. Ni treba, da so briljantni niti posebej ustvarjalni ali kakor koli nenavadni, saj se znajo disciplinirati, biti odgovorni in vztrajni pri svojih ambicijah.

Pri kozorogih je ta ambicija predvsem materialne narave, to, da služijo denar, pa je povsem v znamenju njihove narave.

Z močjo, težnjo po pridobivanju in odgovornostjo lahko kozorogi obogatijo ali pridobijo premoženje, kjer številni drugi briljantni in nadarjeni tipi propadejo ali ne vztrajajo do konca.

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Profimedia