Slika 2/3

VODNARKA

Ona je tista, ki pozna vse trende, ona je tista, ki vedno ve, kaj je trenutno najbolj »in« na modnih brveh in ona je tista, ki je drzna, ki si upa več kot ostale.

Vedno je urejena, čeprav se zna prilagoditi situacijam. Vodnarka zelo dobro ve, da je trenutno najbolj moderna rosno sveža polt, ki deluje zdravo in je dovolj navlažena, zato uporablja kvalitetne vlažilne kreme in serume.

Zanjo je zanimiv tudi videz, ki je trend prihajajočega obdobja, in sicer videz brez maskare, le tako lahko poudari svojo notranjo lepoto in se resnično izkaže s senčili. Z uhani, ki so v zadnjem trendu rada pokaže svojo osebnost, ne zanima jo, če zaradi svoje unikatnosti uhani morda preveč izstopajo.

Ko ostale ženske kupujejo tekoče kose oblačil, modna navdušenka vodnarka na spletu že preverja kose za naslednjo sezono.

Najboljše se bo vodnarka, ki je večni modni sledilec počutila v številnih odtenkih rožnate, od pudraste do močnejših in bolj šokantnih odtenkov.

Pravo presenečenje modnega sveta, rumena barva bo v hladnih dneh njen stalni spremljevalec, odlično jo zna tudi kombinirati.

Ker bodo letošnje modne smernice postregle tudi z manj običajnimi modnimi kombinacijami, kot so rdeča s svetlo modro, vijoličasta s petrolejno barvo, oranžna z rožnato, se bo vodnarka hitro podala v trgovino, seveda izbrano, ki ima tudi kvalitetne, ne le modne izdelke in poskrbela da jo bo trend zavihtel na vrh lestvice priljubljenosti.

Rojena za modo pa je tudi ženska, rojena v tem znamenju ->>>

Profimedia