Zdravnica predpisala ‘eksorcizem’

44-letna Dr. Joyce Pratt iz Londona je svoji pacientki povedala, da jo je obsedel zli duh in naj se po pomoč obrne k svojemu župniku, češ da ji le ta lahko pomaga.

11. 7. 2007

Gospa K. naj bi k dr. Pratt prišla po običajno kontracepcijsko injekcijo. Med rutinskim pregledom pa naj bi ji omenila, da občasno čuti nekakšne bolečine v spodnjem delu telesa in da občasno krvavi. Takrat se je začelo …

Nenavadna diagnoza

“Zagrabila me je za trebuh in rekla, da je moj trebuh ‘želatinast’, da se tam nekaj premika in da to ni normalno. Da gre očitno za črno magijo!”

Še bolj nenavadno zdravilo

Zdravnica naj bi potem gospe K. – muslimanki po veroizpovedi – dala piti blagoslovljeno vodo, ji brala odlomke iz biblije in ji polagala lesene krščanske relikvije na trebuh.

Brez obrazložitve

Ginekologinja, ki se bo morala zdaj zagovarjati za svoje neprofesionalno vedenje, z raziskovalno komisijo še ni hotela sodelovati, si je pa že našla dobrega odvetnika, ki jo bo v tem primeru zagovarjal.

Če jo bodo spoznali za krivo neprimerne obravnave pacientke, ji grozi odvzetje zdravniške licence.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri