VELIKI tedenski HOROSKOP: TO se ti bo zgodilo med 18. in 24. oktobrom 2021 (ljubezen, zdravje, sreča, denar)

Preberi, kaj so ti zvezde namenile v tem tednu. ⭐️

VELIKI tedenski HOROSKOP: TO se ti bo zgodilo med 18. in 24. oktobrom 2021 (ljubezen, zdravje, sreča, denar) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 10. 2021

OVEN

V tednu pred vami se začneta Merkur in Jupiter gibati v direktni smeri, tako da lahko pričakujete, da se bodo zadeve, ki so se komplicirale začele razpletati. Po eni strani slutite, kaj lahko pričakujete, po drugi pa ste morda še malce zadržani. Nekdo vas bo vsekakor prijetno presenetil in le od vas bo odvisno, kako se bo zadeva razvila v prihodnosti. V sredo, ko nastopi Polna luna v vašem znamenju prihaja nekaj domačih težav ali družinskih vprašanj, ki se bodo poglobila, če ne boste pravočasno spregovorili o njihovi tematiki. 

BIK

Končno boste zaradi planetarnih pozicij, ki bodo ugodne dobro razpoloženi, z občutkom, da lahko prav vse premaknete sebi v prid. Zato ne oklevajte, nadaljujte kjer ste začeli. Časa bo dovolj za vse, kar bi radi počeli. Ljubezenske zvezde napovedujejo, da vas nekdo ponovno postavlja v zelo kočljiv položaj. Če se boste v nedeljo, ko bo luna v dvojčkih spustili v boj z nasprotnikom, boste odšli iz njega kot zmagovalec. Komaj boste čakali, da se določene situacije spremenijo, vendar nanje ne boste imeli velikega vpliva. 

DVOJČKA

Potrebujete bolj ustrezen način, da sprostite odvečno energijo. Pri tem se potrudite, da boste čim bolj samostojni, saj vas najbolj skrbi, da bi postali odvisni od drugih. Nikar se v toliko ne obremenjujte z malenkostmi, ki vam bodo popestrile čas. Zaključek bo kljub Polni luni, ki se vas bo dotaknila v sredo pozitiven. Pri nečem boste konec tedna izredno počasni, ker podzavestno nenehno čakate na boljšo priložnost. Pri tem se zavedate, da vas drugi zaradi tega nekoliko slabše sprejemajo.

RAK

V tednu pred vami, ko se Merkur in Jupiter začneta gibati v direktni smeri boste pomembne iztočnice za napredek povzemali iz preteklih izkušenj, kar vas vodi v bolj pozitivno smer. Občutili boste notranji mir, saj bo vse potekalo umirjeno, brez napetosti. Znali se boste prilagoditi tudi v zmedenih situacijah. Organizacija in red bosta konec tedna zelo pomemben dejavnik. Na delovnem mestu se boste ukvarjali z malenkostmi in večkrat pozabili na širšo predstavo. Odpravite se konec tedna nekam, kjer ste dobro sprejeti. 

LEV

Ponovno razkrivate preveč o svojih čustvih, s čimer prihaja več škode kot koristi. Ostanite v sredo, ko nastopi Polna luna v ovnu na preži, bodite previdni, poslovnih odnosov pa nikar ne mešajte z zasebnostjo. Stisniti rep med noge in pobegniti ni rešitev, potrebno se bo pogovoriti. Na ljubezenskem področju se vam obeta vse lepo, v kolikor boste imeli posluh za partnerja. Ni se vam treba prerivati v ospredje, priložnost vas bo dohitela pravi čas. 

DEVICA

Zaradi direktnega Merkurja se vam bo končno vse skupaj zdelo veliko lažje. Tudi po zaslugi oseb, ki so še bolj prodorne in delovne kot vi. Samski boste spoznali resnega kandidata ali kandidatko za daljšo zvezo, zato se boste potrudili, da bi naredili čim boljši vtis. Počasi lahko pridete do odgovorov, ki ste jih nekako dolgo čakali. Direkten Jupiter vas bo usmeril v prijetne dogodke in vam dovolil, da ste takšni kot ste, ljudje vas bodo kljub temu odlično sprejemali v svoje kroge, zato se tokrat ne bo potrebno prilagajati. 

TEHTNICA

Če se boste znali nekoliko bolj ceniti, vas bodo cenili tudi drugi. V kolikor se znajdete v težavah, boste poskušali diplomatsko rešiti spor. Polna luna lahko v sredo povzroči nekaj težav, posebno glede zdravstvenih nevšečnosti. Preveč boste tudi pri delu nestrpni, kar boste pripisali utrujenosti. Samske tehtnice tokrat ne boste našle nove simpatije, kar vas niti ne bo preveč motilo. V soboto boste veliko lažje kot v preteklih dneh prešli k pomembnim dejanjem, ki dolgoročno vodijo v napredek.

Horoskop: TO astro znamenje se mora v mesecu oktobru NUJNO sprostiti

ŠKORPIJON

Kopičijo se vam pomembne obveznosti, ki jih boste v sredo, ko nastopi Polna luna v ovnu težko nadzorovali. Prav kmalu boste imeli še eno priložnost, da se na področju dela izkažete, sicer pa odprto pokažite, kaj nameravate. V soboto, ko bo luna v dvojčkih boste napeto situacijo umirili s premišljenimi in preudarnimi dejanji, ki jih bo vodil diplomatski pristop. Izogibajte pa se arogantnim ljudem in množicam, saj se boste drugače hitro zapletli v argumente, ki ne vodijo v pravo smer.

STRELEC

Ni dovolj, da svoja čustva le izrazite, morali jih boste tudi pokazati, zato naj vas ne bo strah biti malce bolj odprti in globoki. Težave se bodo kazale ravno tam, kjer jih sploh niste pričakovali, čakajo vas tudi zoprne, napete situacije, ki bodo do končno razdvojile mnenja. Dvakrat premislite, preden v določenem družinskem odnosu rečete zadnjo besedo. Vsakdanje obveznosti boste konec tedna, ko se bo luna nahajala v dvojčkih  opravljali z igrivostjo, kar bodo opazili tudi drugi. 

KOZOROG

Dogodki iz preteklosti bodo v sredo, ko nastopi Polna luna v ovnu prišli na dan in razburkali zastavljene načrte. Premagati boste morali nekaj nepričakovanih ovir, zaradi česar bo treba za nekaj časa preložiti večino pomembnih načrtov. Z denarjem boste imeli veliko sreče, ostane pa še najtežja prepreka v zvezi z določenimi pogoji. Pozorno preberite vso potrebno gradivo in se osredotočite tudi na malenkosti. Skratka, ne zatiskajte si oči saj vas trma in negiranje tokrat ne vodita nikamor.

VODNAR

V sredo, ko nastopi Polna luna v ovnu se vas lahko dotakneta nemir in neodločnost. Globoko v sebi se boste želeli soočiti s težavami, po drugi strani pa boste bežali pred soočenji. Proti koncu tedna boste ugotovili, da je nekdo od bližnjih povsem drugačen kot ste si mislili, kar vas lahko negativno preseneti. Ohranite mir in poskusite po počasnejši poti, posebno če nekaj še pogreva vaše dvome. V nedeljo bodite še posebej previdni na področju družinskih odnosov, kjer lahko izbruhne kakšen nesporazum.

RIBI

Čeprav z ugodno planetarno kombinacijo prihaja možnost nepričakovanih denarnih dobičkov, bo nekaj pomembnega ostalo nedorečenega. Ne iščite izgovorov in ne dovolite Polni luni da vas zavede. Tako v službi, kot doma se morate potruditi po najboljših močeh. Previdno tudi, če posredujete med več osebami, saj bi lahko prišlo do številnih zapletov. V nedeljo se boste veliko smejali in nihče vas ne bo mogel spraviti v slabo voljo, ker boste razposajeni in usmerjeni v pripovedovanje zanimivih anekdot.

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, so daleč najbolj MOČNE (in NIKOLI ne jamrajo)

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia