VELIKI tedenski horoskop: TO se bo zgodilo med 9. in 15. avgustom 2021 (ljubezen, denar, sreča, zdravje)

Preberi, kaj ti napovedujejo zvezde, in se pripravi. 

VELIKI tedenski horoskop: TO se bo zgodilo med 9. in 15. avgustom 2021 (ljubezen, denar, sreča, zdravje) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 8. 2021

 

OVEN

Pred pomembnim pogovorom se v ponedeljek, ko luna prehaja iz tehtnice v devico  psihično pripravite, ker je nakazano, da se bo vse skupaj odvijalo bolj nejasno. Ne morete se odločiti med dvema mikavnima možnostma, zato raje še nekoliko počakajte in prav kmalu boste ugotovili, katera je več vredna. Konec tedna vam prinaša rešitve za vaše osebne težave, ki jih boste premagali le z direktno komunikacijo in prilagajanjem. V nedeljo si boste končno privoščili zaslužene užitke, po katerih hrepenite.

BIK

Največ boste v torek in sredo, ko bo luna v devici dosegli brez veliko besed, zato prisluhnite nekomu, ki dobro ve, kaj bi morali narediti. V sredo boste intenzivno bežali pred odgovornostmi, ki vam jih bodo nalagali drugi. Želeli si boste le miru. Merkur, ki prehaja v znamenje device bo poskrbel, da se boste na področju kariere znali usmeriti k pravemu cilju. Kljub manjšim preprekam boste ohranili optimizem in se znašli po drugi poti, saj vas bodo na ljubezenskem področju spremljale ugodne energije.

DVOJČKA

V torek, ko natopi konjunkcija med Luno in Marsom se potrudite ujeti trenutek v ljubezenskem razmerju in storiti več, posebno tisti, ki ste imela pred kratkim težave. Venera bo proti kocu tedna na vaši strani, kar bo za mnoge pomenilo še eno priložnost za pomembno zgodbo. V čustvenem naletu se lahko sicer odločite napačno, vendar bo to le še ena izkušnja. Niste še pripravljeni na izzive, ki zahtevajo nekaj predrznosti, kar vam je odveč. Tisti, ki že nekaj časa razmišljate o prekinitvi razmerja, ne odreagirajte brezglavo.

RAK

Nekdo ima z vami resne namene, čeprav vse skupaj deluje popolnoma drugače. Lahko zaupate in gradite lep odnos. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost osebi, ki vas spoštuje in želi biti z vami. V soboto in nedeljo, ko se bo luna nahajala v škorpijonu, boste prikupno zmedeni. Pred vami so pomembne odločitve, vi pa ne veste, katero smer bi ubrali, da se ne bi ušteli. Pazite na svoje korake, ki naj bodo čim bolj diplomatski.

LEV

Ne ponavljajte starih napak, ko bo luna v devici (v torek) in pazite, da v najlepšem trenutku ne boste postali preveč zateženi. Pri marsičem na področju kariere boste dovolj iznajdljivi sami, nekaj vas je očitno izučilo. Morda vas bo v soboto mikalo, da bi ostali in se pridružili pogovorom, ki bodo potekali, vendar bo bolje, da se posvetite svojim obveznostim. Imate veliko energije, toda tokrat bi jo morali pravilno razporediti, sicer boste začeli pretiravati.

Ljudje, rojeni v TEM znamenju, se veliko bolje ujamejo z ŽIVALMI kot z ljudmi (si med njimi?)

DEVICA

Z mislimi se boste ves čas vračali v preteklo situacijo, za katero vam ni vseeno in se obremenjevali, kaj bi lahko naredili drugače. Kar zadeva reševanje težav, boste občutili zmanjšanje napetosti, pomembno je tudi, da ostanete pozitivno usmerjeni. Pogum vas vodi v samozavestne odločitve. V soboto sledi nekaj prijetnih vibracij v obliki simpatičnega sporočila. Pogoji bodo idealni, zato sprejmite srčne priložnosti, ki lahko hitro odjadrajo vstran. Zoprne in na prvi pogled neizvedljive zadeve se bodo začele končno reševati.

TEHTNICA

Nepričakovan klic vas lahko v ponedeljek, ko ne boste najbolj zadovoljni s sabo  močno obremeni. Zopet boste preveč navezani na stare navade, kar vas ne bo nikakor pripeljalo k napredku. Za vaše mirne in sočutne misli bo sebična energija, ki jo bo oddajal nekdo od bližnjih konec tedna precej velik izziv. Nastopite pogumno, gre za kratkotrajni vpliv, s katerim se boste prebili do naslednje točke. Imate več novih zamisli, kljub temu bo morda težavno le to, da se ne morete odločiti tako hitro, kot od vas pričakujejo.

ŠKORPIJON

Popustite v torek in sredo, ko bo luna v devici v svoji natančnosti in se raje odločite za spontan pristop. Kljub elanu pa ohranite trezen razmislek pri velikih odločitvah, ne pozabite, da vas čakajo zahtevne obveznosti. Pogajanja ter medsebojni stiki bodo delovali zelo hitro. Spoznali boste, da ste nestrpni. Da vam bo nekaj pomembnega uspelo, ne boste potrebovali samo racionalnih razlogov, temveč tudi dobro mero čustvene angažiranosti. Pred vami je nekoliko bolj umirjen vikend.

STRELEC

Stanju na finančnem področju, ki vas po tihem vznemirja bi pomagalo, če bi se bolj posvetili delu in brzdali svoj prevelik optimizem. Razočarani boste, ker določenih stvari namreč ne boste mogli spremeniti. Raje poiščite v vsem skupaj nekaj pozitivnega. V soboto, ko bo luna v škorpijonu, se osredotočite na posamezne delce sestavljanke, da boste sposobni priti stvarem do dna. V nedeljo pa boste v družinskem krogu dobili močno spodbudo, da se lotite razmišljanja o lepši prihodnosti.

KOZOROG

V teden, ki ga spremlja Mars v znamenju device stopate nekoliko nemirni in polni raznih bremen. Tehten razmislek o velikih odločitvah bo več kot dobrodošel. Sprejmite priložnost, ki se vam bo ponudila popolnoma nepričakovano. Na področju dela boste najbolj učinkoviti, če se boste povezali z ljudmi, ki imajo precej raznolika ozadja in mnenja. V soboto, ko bo luna v škorpijonu boste nekoliko zmedeni, toda krivdo boste pripisovali drugim. Spoprimite se vsaj z napako, ki je več kot očitna.

VODNAR

V torek in sredo, ko se bo luna nahajala v devici boste osebnostno šibkejši kot običajno. Zato dobro premislite, kaj boste prevzeli nase, tako doma kot na področju dela. Niste pripravljeni na večje korake, saj vas nazaj držijo intenzivna čustva. Z denarjem konec tedna pričakujte nekaj preglavic, še posebej če se gibate v negotovih krogih. Nekdo vam bo svetoval, vendar vam vse skupaj ne bo ravno najbolj pisano na kožo. Spregovorite s prijateljem o tem kar vas muči.

Horoskop: TE tri besede najbolje opišejo tvoje ASTRO znamenje (ne boš verjela)

RIBI

Glede na položaj planetov boste v prvi polovici tedna kljub težavam radodarni in vedno pripravljeni pomagati tistim, ki vam bodo prekrižali pot. Ljubezen bo najlepše obarvana v četrtek, ko se boste brezskrbno prepustili in si vzeli čas samo za vaju. Nekoliko bolj boste konec tedna, ko luna prehaja v znamenje škorpijona nemirni ter raztreseni, čeprav se vam bo zdelo, da so vaše misli jasne, bo pravi pomen zadeve težko izluščiti.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si