VELIKI tedenski horoskop od 19. do 25. 4. 2021 (ljubezen, zdravje, kariera, sreča)

Preveri, kaj točno ti prinaša ta teden, in se pripravi! ⭐️

VELIKI tedenski horoskop od 19. do 25. 4. 2021 (ljubezen, zdravje, kariera, sreča) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 4. 2021

OVEN

V ponedeljek, ko prihaja s Soncem in Merkurjem energija bika, se boste soočili s svojimi strahovi na ljubezenskem področju in jih uspeli premagati s samozavestjo. Morda vam nekdo pripravi lepo presenečenje, ki ga še dolgo ne boste pozabili. Pozornost vezanih bo usmerjena predvsem v odnose s sorodniki. Skušali boste razčistiti zadeve, a ne pričakujte podpore. Z ljubeznijo obarvani dnevi vam bodo tudi konec tedna v pomoč pri iskanju optimizma. Lotite se dela sistematično in premišljeno, čeprav bo pozornost usmerjena v prijetne energije.

BIK

V torek, ko bo luna v levu boste presegli sami sebe, saj boste dovolj močni, da naredite tisti korak, ki ga imate v mislih že dlje časa, pa niste zbrali poguma. Odziv bo vsekakor prijeten. Ne morete se odločiti v zvezi s čustvi, zato raje še nekaj časa počakajte, da se vse skupaj razjasni. V soboto boste občutili potrebo po tem, da si polepšate partnerske in intimne odnose, ki so nekako obtičali. Mikavno povabilo vas čarobno odnese v boljše počutje. Objemov ne bo manjkalo, sanje postanejo resničnost in ugajalo vam bo.

Horoskop: TO astro znamenje se NEPRESTANO vtikuje v življenja drugih (ker nima mej)

DVOJČKA

Z veseljem boste opravljali tiste zadeve, ki vas veselijo, bodite pa pazljivi pri komunikaciji, saj se vam na vseh področjih obeta veliko lepega. Planeti bodo poskrbeli za dobro počutje, vitalnost in odlične odnose s prijatelji. Spremljala vas bo dobra volja, razen kadar vas bodo neutemeljena sumničenja spravljala v mračnejše razpoloženje, takrat ohranite mirne živce. Nekateri vam bodo vse zavidali, ampak se nikar preveč ne ozirajte nanje. Delajte samo tisto, kar vam ugaja in stvari se bodo odvijale v pravo smer.

RAK

Ljubezen bo v ponedeljek zaradi konjunkcije med Soncem in Merkurjem spremenila vaš pogled na svet in v vsakem trenutku boste razpoloženi za iskrene pogovore. Dorekli boste tudi zadeve, ki so bile do sedaj nekoliko sporne. Samski raki čutite osamljenost, ki jo bo potrebno presekati. Zastavite si v petek, ko boste dobro motivirani konkretne cilje, le tako boste povsem zadovoljni in usmerjeni v napredek. Ne analizirajte preveč zgodb, ki so za vami, saj bi s tem še vedno ostajali v preteklih dogodkih.

LEV

Svoje misli bistrite na svežem zraku in na jedilnik uvrstite več vitaminske hrane, le tako boste kos vsem izzivom in delu, ki vas še čaka. Brzdajte se in si ne pustite, da bi vas kdorkoli razjezil. Predvsem na delovnem mestu mnogi čakajo samo na to, da vas bodo dobili v trenutku, ko boste najbolj ranljivi, zato bodite čim bolj zbrani. Romantičen trenutek še ne bo prišel, kar pa naj vas ne spravi v slabo voljo. V dneh konec tedna vas bo spremljalo hrepenenje po dinamiki in izzivih. Težko boste ohranili koncentracijo.

DEVICA

Denar vam lahko v ponedeljek, ko bo luna v raku povzroči nekaj zoprnih zapletov, ki jih boste rešili šele kasneje, vendar se ne obremenjujte preveč. Z ugodnim vplivom lune v levu se boste v torek in sredo podali v nove smernice in odločitve, ki bodo zagotovo povezane z osebno rastjo. Prišli boste tudi do posebnih spoznanj, saj bo lep kompliment odprl vaše srce. V petek boste skočili v izzive, ki se bodo vrstili in vam lahko v prihodnosti uredijo marsikakšno zadevo ali situacijo, ki vas trenutno obremenjuje. Prav nič vas ne bo ustavilo.

TEHTNICA

Zaradi finančnih skrbi boste v prvih dneh tedna tudi energetsko šibkejši. Varujte se prenagljenega sklepanja in ne nasedajte obljubam. Tveganje bo obrodilo lepe sadove. Ker ne boste imeli veliko časa za nepomembne zaplete, se bo na osebnem področju veliko dogajalo. Najbolj idealen čas za pomembne odločitve bo petek. Nepredvidljivo dogajanje bo v soboto, ko boste notranje nemirni povzročalo zastoje in zmešnjavo. Ujemite raje poštenost, zanesljivost, razumevanje in dobro počutje.

ŠKORPIJON

Na področju ljubezni boste dvomljivi, vendar še vedno dovolj odprti, da se pogovorite o vseh zadevah, ki so vaju zadnje čase obremenjevale. Končno prihaja bolj jasen čas za vas. Na področju dela in denarja boste proti koncu tedna zagotovo našli zmagovalno in pestro kombinacijo, s katero se boste počasi začeli pomikati v pravo smer proti svojemu cilju. Mars, ki prehaja v raka, prinaša nekaj občutljivosti, dvomov in zmedenih misli, zato boste potrebovali več pozornosti, ki jo boste tudi prejeli.

STRELEC

V ponedeljek, ko bo luna v raku bodite bolj potrpežljivi in brzdajte čustva. Več taktnosti bo potrebno tudi v partnerskem odnosu. Imeli boste občutek, da tekmujeta v tem, kdo ima večjo moč. Odločitev vas bo presenetila, dejanje pa razočaralo. Dodaten zagon dobite z novimi drzno zastavljenimi cilji. Spremljajoča želja po znanju pa omogoča, da se boste učili. Z dobro samopodobo boste korak bližje k odličnim rezultatom. Na ljubezenskem področju bodo v nedeljo prisotni pozitivni premiki.

KOZOROG

V torek in sredo, ko bo luna v levu vas bo spremljalo hrepenenje po dinamiki in izzivih. Težko boste ohranili koncentracijo, zato bodo športne aktivnosti več kot dobrodošle. Pri svojih hitrih in nepremišljenih odločitvah previdnost ne bo odveč. Skrbno načrtujte izdatke, katerim se boste težko izognili. Z domačimi boste preživeli v nedeljo čudovit dan, sprostili se boste kot že dolgo ne. Najbolj idealen čas za pomembne odločitve pa bo prišel z zamikom, vendar se ne obremenjujte s tem.

Horoskop: TO astro znamenje za VSE svoje težave krivi druge (in je večna žrtev)

VODNAR

Prilagodili se boste razmeram in se diplomatsko izborili za pomembno zadevo. Ljubezen bo dobila lepšo podobo v sredo, ko se boste odločili za nekaj simpatičnega. Premislite, preden se boste v četrtek, ko boste notranje nemirni podali v besedni dvoboj, ki vam ne prinaša ničesar pozitivnega. Raje se zadržite in v mislih predelajte sporne zadeve. Presenečeni boste, kako se lahko vse skupaj zakomplicira, zato se odzivajte bolj budno in berite tudi droben tisk.

RIBI

V tednu pred vami hrupu in stresu, ki divjata okoli vas ne morete zbežati. Bodite močni in sprejmite odločitev, o kateri že dolgo razmišljate. Vsem ne morete vedno ugoditi, zato se niti ne trudite, saj to od vas zahteva preveč časa in energije. V zadnjih dneh tedna prihajajo nove možnosti za napredek, ki se bodo odvijale v krogu družine. Vredno bo tvegati in poskusiti. Samske čakajo na internetu navdihujoče spremembe, ki vam bodo še dolgo ostale v spominu.

Pripravil: Horoskop.si za Sensa.si

Fotografije: Profimedia