Veliki tedenski HOROSKOP: Astrologi razkrivajo, kaj te čaka med 8. in 14. avgustom

Preveri, kaj točno te čaka v tem tednu na področju ljubezni, kariere, zdravja in sreče, ter se pripravi. Eno znamenje bo še posebej srečno, preveri, katero. 

Veliki tedenski HOROSKOP: Astrologi razkrivajo, kaj te čaka med 8. in 14. avgustom (foto: Profimedia) Profimedia
8. 8. 2022

OVEN

V tednu pred tabo ne bo prostora za pesimizem, saj boš z energijo Sonca v levu naravnana v prihodnost. Prebudi izvirne misli, ki te bodo navdihnile na vseh področjih. Nikar pa se ne osami preveč, saj potrebuješ pogovore in druženje. Pomembno je, da si vzameš čas, ter da si dovoliš čutiti. Na področju kariere se osredotoči predvsem na lastne zmožnosti. Ne skrbi, saj počasi prihajajo spremembe, ki te bodo usmerile k finančnemu napredku. 

BIK

Če boš delovala z zaupanjem v prihodnost, boš potrpežljivo sprejela stvari, ki jih v tem trenutku ne moreš spremeniti. V petek, ko se te bo dotaknil vpliv Polne lune v znamenju vodnarja boš razmišljala, kaj storiti glede zahtevnejše zadeve, ki krade tvoj spanec. Zaradi veliko obveznosti boš odložila kakšno razvedrilo, a ne bo ti žal, saj se bo vse skupaj obrestovalo na področju denarja. V nedeljo se spontano predaj lenarjenju.

DVOJČKA

Na področju čustev pričakuj v začetku tedna začasno oddaljevanje od ljubljene osebe, saj nikakor ne bosta našla skupnega jezika. Nikar pa ne pretiravaj s kritiko in raznimi pripombami, saj boš hitro začutila negativne posledice. Poskusi dojeti, kaj ti je želel povedati nekdo, ki je opazil, da si zmedena. Pazi konec tedna na zaužito hrano, saj se lahko pojavijo težave s prebavo. Če si v domačem okolju nezadovoljna, se pozanimaj, kaj bi lahko spremenila. 

RAK

Počutje bo v torek in sredo, ko se bo luna nahajala v kozorogu spremenljivo, zmotil te bo nekdo, ki te neprestano prepričuje, čeprav se zavedaš, da nima prav. Posveti se denarju in sestavljanju novih ciljev, saj si malce nezadovoljna. V petek, ko nastopi Polna luna, boš močno intuitivna. Pomislila boš tudi na stvari, ki ne bodo najbolj pozitivne. Nikar pa ne analiziraj v nedogled, saj bo občutek še slabši. Najboljši dan v tednu bo sobota.

LEV

V kolikor boš hitro odreagirala in se znašla, ko ti bo nekdo postavljal vprašanja ti energija Merkurja v znamenju device obljublja dobre rezultate. Tudi zoprne zadeve se bodo odvijaje v smeri, ki jo želiš, kar pomeni tudi več zadovoljstva in boljšega počutja. Konec tedna pričakuj zaradi občutljive energije lune v ribah nekaj zapletov, posebno na področju ljubezni, kjer se bo prebudila naveličanost. Trudiš se dovolj, toda svojih zamisli morda ne izražaš na pravi način, saj te nekaj v ozadju zavira. 

DEVICA

Razmisli o taktiki, ki bi lahko na osebnem področju prebudila stabilizacijo. Čutila boš potrebo po pozornosti, zaradi česar boš ves čas izpostavljala svoje prednosti. Pazi, če si odvisni od drugih, še zlasti, če jih ne poznaš dovolj dobro. Če ne boš previdna, se lahko vse skupaj zaplete. Vikend bo vsekakor bolj zanimiv, praktično nepozaben. Najbolj priporočljivo je, da razčiščevanje odnosov prepustiš prihodnosti in se veseliš vsakega prijetnega trenutka tukaj in sedaj.

Astrologi RAZKRIVAJO, kateri dan bo v avgustu zate NAJBOLJŠI (glede na znamenje)

TEHTNCA

Določene zadeve na ljubezenskem področju, ti do četrtka, ko se bo Venera še nahajala v znamenju raka, ne bodo najbolj jasne. Tvojo energijo bodo želeli izkoristiti tisti, ki so zaslutili da si zelo neodločna.  Pričakovala boš, da se bo vse kar se dogaja na poslovnem področju razvilo na bolj enostaven način. V soboto, ko bo luna v ribah bo ugoden dan za globok pogled vase in za odkrivanje različnih plati značaja. 

ŠKORPIJON

Čeprav se moraš držati v ozadju in počakati, da se določene zadeve premaknejo naprej, ti niti ne bo tako težko. Na žalost pa boš tako močno zaposlena s sabo, da boš pozabila na občutke drugih. Ukvarjaj se s predlogi, ki ne pomenijo dolgoročnejših obveznosti. V nasprotnem se lahko pojavi občutek, da delaš nekaj kar te ne navdušuje.  Nekoliko težje bo proti koncu tedna tudi na finančnem področju, saj boš neprevidna. 

STRELEC

Kljub temu da se prebuja nekaj, s čimer si že razčistila, ne dovoli, da bi te obremenila preteklost. Na osebnem in ljubezenskem področju boš morala vse kar se je zakompliciralo reševati po korakih. Notranji pogum se bo konec tedna končno okrepil, zato boš prenehala dvomiti. Nekoliko bolj previdna pa bodi na področju financ, saj te bodo mikale stvari, ki si jih trenutno ne moreš privoščiti. 

KOZOROG

Z energijo Merkurja v znamenju device bodo v ospredje stopile uradne zadeve in obveznosti povezane z poslovnimi zadevami. Težave ti bodo povzročali odnosi s sodelavci, ki bi jim bilo smotrno prisluhniti. Če se bo na ljubezenskem področju karkoli zatikalo, boš takoj razrešila dvome in se pogovorila. Končno se boš na čustvenem področju pokazala v bolj drzni luči, kar bo tudi v prijateljskem krogu sprožilo pozitivne odzive.

Veliki mesečni HOROSKOP za AVGUST: Preveri, kaj točno se ti bo zgodilo (ljubezen, sreča, denar, zdravje)

VODNAR

V začetku tedna boš deležna več komplimentov, vendar ni dobro, da bi ti preveč stopili v glavo. Poskrbi, da boš tudi ti namenila drugim dovolj pozornosti. Potrebuješ več sprostitve, zato premisli, preden boš sprejela dodatno delo, ki bi ga lahko opravil nekdo drug. V petek, ko se te bo dotaknil vpliv Polne lune je lahko v odnosih vse skupaj napeto. Prisluhni notranjemu občutku in se ne obremenjuj z drugimi.

RIBI

Ob zanimivih novicah, ki jih prebuja Merkur v znamenju device prihaja občutek, da se je samozavest močno okrepila. Težave, ki se lahko pojavijo v ljubezenskem odnosu, rešuj taktično ter predvsem bolj na umirjen način. Upoštevaj vse razloge za in proti, saj se lahko nekaj pomembnega naučiš. Prijatelji ti bodo konec tedna, ko si boš zaželela njihove družbe na vsakem koraku stali ob strani, zato nikakor ne boš uspela narediti stvari, ki si jih predvidevala.  

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si