Veliki MESEČNI horoskop za mesec MAJ ❤️ (ljubezen, zdravje, kariera)

Kaj ti prinaša mesec MAJ ❤️? PreverI in se pripravi.👇🏼

Veliki MESEČNI horoskop za mesec MAJ ❤️ (ljubezen, zdravje, kariera) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 5. 2020

Si vedela, da astrologija stanovanja čisto zares obstaja?

Ko ti ljudje zvedavo zastavijo vprašanje, zakaj si samska že od srednjega veka, verjetno iz rokava streseš že vnaprej skrbno pripravljen nabor izgovorov: prednost omogočaš karieri, se preveč potepaš po svetu ali pa si preprosto prelena za uporabo aplikacij za zmenke. Naj ti nalijemo čistega vina – resnica tiči v tvoji energetsko šibki *in neurejeni* spalnici.

"Vsako bivalno okolje ima svojo energetsko polje. Ima sposobnost privabljanja ali odbijanja stvari, ki si jih želiš," pojasnjuje strokovnjakinja feng šuja (stare kitajske filozofije urejanja bivalnega prostora) Patricia Lohan. Ona je pravi naslov, da z dlani tvojega doma razbere astrološko analizo in ugotovi, kaj te čaka na ljubezenskem področju.

Ne verjameš? Pomisli logično – si bila kdaj zaradi višje sile prisiljena odstopiti prostor cimri in njeni umazani posodi v umivalniku, ki se je je običajno lotila šele po treh dnevih in jo nato hitela goreče napadati z viledo? Cimre si se po tehtnem premisleku znebila, vendar je za njo ostalo emocionalno prizorišče zločina. V prevodu: še vedno te preganja neprijeten občutek kuhinjskega smradu. To se dogaja zato, ker je v prostoru še vedno prisotna z energetskega vidika.

Poglejmo, kaj bi imela o tvojem brlogu povedati Patricia (če bi prebrala njeno knjigo The Happy Home, bi do tega trenutka iz svojega stanovanja verjetno vljudno odpustila vse kaktuse, ki po njenem mnenju ne vplivajo niti najmanj blagodejno na počutje, pa čeprav so edino rastlinsko bitje, ki preživi v tvojih saharskih pogojih).

Prvi korak je priprava kratke evalvacije. Tvoje stanovanje z njo dobi nekakšen rojstni list, upoštevajoč naslednja podatka: letnico 'rojstva' stavbe in njegovo lokacijo. Pri tem gre za odkrivanje nematerialnih aspektov bivalnih razmer, ki pomagajo razložiti, kako lahko nered ali celo človek energetsko zavzame osebni prostor in za seboj pusti močno impresijo. Če verjameš v zvezde ali ne, priznaj, da je možnost najti sanjskega moškega, ki bi moral v tvoji sobi z mikroskopsko lupo iskati površino, na katero bi odložil svoj pulover, relativno slaba. "Če je tvoja omara zapolnjena do zadnjega predala, soba do zadnjega kotička, urnik pa zaseden do zadnje minute, obstaja majhna verjetnost, da boš spoznala gospoda pravega," pravi Lohanova. "Narediti moraš prostor za vse." Dobra novica je, da verjetnost lahko izboljšaš že z urejanjem okolice, v kateri se boš počutila prerojeno. Začni stanovanjsko revolucijo v treh čarovniških korakih.

 1 Ujemi nebeški sij

Polna luna simbolizira nebesno svetilko, ki se ponaša s čudežno močjo. Stanovanjske katarze se loti v njenem obdobju.

 2 Pometi pred svojim pragom

V roke vzemi metlo in se loti pometanja v zunanjem kotu sobe, nadaljuj v nasprotni smeri urinega kazalca in nesnago zberi v središču sobe. S tem boš nakopičila negativno energijo. Z dlanjo ji simbolično pomahaj v slovo in se je po hitrem postopku znebi v smeteh. Začutila boš večjo prostornino, ki v resnici prav dobro dene.

 3 Pripravi svitek kadila po babičinem receptu

Gre za majhen sveženj zelišč in cvetlic (kombiniraj šentjanževko, mandragoro, glog, strok česna in petoprstnik), povezan z vrvico. Postavi ga v svečnik, prižgi z vžigalico in z zamahovanjem dlani razprši vonj kadila. Voilà!

Za podrobno napoved za mesec  MAJ 2020 klikni na svoje (in njegovo) astrološko znamenje:

Fotografije: Profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri