Veliki mesečni horoskop za december ❤️ (to te čaka v ljubezni, karieri in zdravju)

Preveri, kaj ti zvezde napovedujejo za zadnji mesec tega leta, in se pripravi. 

Veliki mesečni horoskop za december ❤️ (to te čaka v ljubezni, karieri in zdravju) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 12. 2021

Zadnji mesec leta je tu, in še posebej veliko sreče se obeta 3 astro znamenjem.

O kateri znamenjih govorimo, preveri spodaj, svoj veliki mesečni hotoskop pa najdeš s klikom na svoje astro znamenje.

Kaj ti prinaša DECEMBER, in kaj lahko od njega pričakuješ, pa preveri spodaj!

Za podrobno napoved za mesec DECEMBER 2021 klikni na svoje (in njegovo) astrološko znamenje:

TA znamenja v decemberu čaka največ sreče:

BIK

Za to zemeljsko znamenje zadnji tedni niso bili najlažji. Decembra pa mu bodo zvezde bolj naklonjene: bik se bo počutil energično in fit kot še nikoli, a najkasneje v drugi polovici meseca, ko bo Sonce vstopilo v znamenje kozoroga. Tudi Venera se bo vmešala in poskrbela za spremembe v ljubezni ter za neverjetno priložnost, da se ponovno povežete z ljudmi iz vaše preteklosti na zdrav način. Samske lahko pričaka zanimivo poznanstvo.

VODNAR

Tudi vodnarje čaka fantastičen december. Sončev mrk v začetku meseca bo na zračno znamenje vplival pozitivno. Razburljive karierne priložnosti pa se bodo začele kazati po 11. decembru. Pomembno je, da se pravilno odločite in da ste potrpežljivi, v bližnji prihodnosti se bo pokazalo, da je potrpežljivost vredna. Tudi v družbenem okolju se bodo za vodnarja stvari odvijale bolje, pravijo astrologi.

KOZOROG

Še eno zemeljsko znamenje se bo lahko veselilo decembra. Kozorogi že nekaj tednov izžarevajo pozitivno energijo, kar je opazno tudi okolici. Venera v znamenju kozoroga pa bo poskrbela za spogledovanja in zanimive zmenke. Ne bodite presenečeni, če opazite zanimive občutke.   Ta karizma pa bo temu znamenju pomagala zasijati tudi na delovnem mestu, za kar bo prejel veliko pohval. 21. decembra pa bodo kozorogom odprta vsa vrata. Kljub temu se ne smejo preveč obremenjevati v tej evforiji, pomembno je, da si vzamejo tudi odmore. In ne dovolite, da bi vas energija kozoroga naredila preveč trmaste. Uživajte v tem, kar vam ta letni čas prinaša.

Fotografije: Profimedia