‘Vedel sem, da bom zadel na lotu!’

To, da je neki Bob Morris zadel glavni dobitek na britanski državni loteriji se ne zdi nič posebnega, pa čeprav je dobil neverjetnih 50.000 funtov! To, kar je zares zanimivo, je to, da se je to zgodilo dvakrat in da je obkrat to pred tem tudi napovedal!

16. 8. 2007

Popolnoma prepričan

Bobu vpogled v svojo ali tujo prihodnost tudi sicer ni tuj, saj pomaga ljudem kot spiritistični zdravilec in medij, tako da mu psihični fenomeni niso tuji.

“To, da bom čez nekaj dni zadel ‘jackpot’ na veliki, državni loteriji, sem bil popolnoma prepričan zato, ker me je tistega jutra preplavil isti občutek, kot pred leti, ko sem bil še v hudi finančni stisti, tako da sem komaj napraskal tista dva šilinga za srečko, ko pa sem jo enkrat imel v roki, sem javno naznanil, da bom s to srečko čez nekaj dni zadel glavni dobitek. In tako sem trdil od torka pa vse do usodne nedelje, ko je bilo žrebanje, pa čeprav mi tega takrat nihče ni verjel … dokler se v nedeljo, ob dveh popoldan, ni zgodilo! Res! Prav z mojo srečko mi je prvič padla ‘sekirica v med’!”

In nato še večkrat ...

"In tudi tokrat, prav tako kot pred leti, sem že dneve pred žrebanjem javno oznanjal, da bom zadel na nacionalni loteriji. V tistih nekaj dneh, ko sem čakal na veliko žrebanje, sem kar petkrat zapored zmagal na cerkveni tomboli in v nedeljo, že drugič v svojem življenju, zadel tudi veliki 'jackpot' na nacionalni loteriji.”