V sanjah našla pogrešanega

29-letnica iz mesta Gift Lake-a v Kanadi je v sanjah našla mesec dni pogrešanega prijatelja ...

13. 10. 2007

Jamie Lynn Cunningham je povedala, da je tisti večer k sebi stiskala pulover, sliko in pogodbeno kartico 45-letnega prijatelja Michaela Nahachicka, ki so ga pogrešali že od 6. septembra letos.

Neverjetne sanje

Michaela, ki so ga nazadnje videli ob treh zjutraj tistega dne, takrat so ga namreč – potem ko se je po dvanajstih urah dodobra streznil – spustili iz zapora v High Prairie, kjer so ga imeli priprtega zaradi poskusa vloma, je tisto noč zelo živo sanjala, pa tudi lokacijo, kjer naj bi se nahajal.

“Še nikoli nisem sanjala tako močnih sanj. Jasno sem videla, da leži na tleh, kjer je pred tem padel, na trebuhu in pokrit s steljo. Vedela sem, da ne more ne hoditi in ne govoriti. Zelo natančno sem videla tudi kraj, kjer se je nahajal in prepoznala okraj.”

Našli so ga prav tam

Še isto jutro je z nekaj znanci odpotovala do mesta, ki ga je ponoči videla v svojih sanjah. In prav tam, pod mostom, s katerega je padel v njenih sanjah, so ga dejansko tudi našli. Negibnega in polzavestnega ...

Takoj so poklicali reševalce, ki so ga odpeljali v bolnišnico in mu nudili prvo pomoč zaradi dehidracije in omrzlin.

Lastijo si zasluge

Do mosta je le nekaj trenutkov pred reševalci prišla tudi enota gorske policije, ki si je kasneje pripisala zasluge za njegovo najdbo. A Jamie in njeni prijatelji vedo bolje ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri