V Londonu postaja spiritualizem prava religija

Ne slavijo Jezusa, a verjamejo v boga. Njihove nedeljske maše pa so sploh nekaj zelo posebnega ...

15. 7. 2008

Spiritualisti so predvsem ljudje, ki verjamejo v življenje po smrti in v to, da je s pomočjo medijev mogoče komunicirati z duhovi umrlih.

Posmrtno je realnost

Navkljub posmehu skeptikov londonska skupnost spiritualistov vztrajno raste, tako da si je do dandanes v družbi že zagotovila svoje legitimno mesto pod soncem.

“Spiritualizem je religija. Je vera. Verjamemo v boga, vendar nismo kult, pa tudi kakršna sekta ne. Žal še vedno veliko ljudi ne ve, da obstajamo in kaj vse jim je, če bi si želili, na voljo ...” je povedala častita Carol Burrows, članica londonske spiritualistične skupnosti.

“Duša je večna, zato ljudje v resnici ne umrejo. Življenje po smrti zares obstaja, prav tako je mogoče kontaktirati umrle,” je še povedala Carol, ki je bila v svečenico posvečena v spiritualistični skupnosti v Lily Dale-u, v zvezni državi New York.

Vikend z Allison DuBois

Ta vikend, še posebno 20. julij, bo za njihovo skupnost še posebno pomenljiv.

Njihova cerkev bo gostila enega najbolj slavnih medijev – razvpito Allison DuBois, ki je inspirirala televizijsko serijo Jasnovidka, kjer jo igra Patricia Arquette.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri