Test: Kaj si bila v prejšnjem življenju?

Svetovni splet je zares poln presenečenj. Našli smo celo test, s katerim boš za hip pokukala v svoje zadnje življenje …

11. 5. 2007

Si bila v svojem prejšnjem življenju kraljica ali kralj, morda pa berač ali celo dvorni norček? Svojo veliko radovednost si lahko potešiš kar z naslednjim testom.

Malo za hec in nikar zares

A rezultate tega testa nikar ne jemlji smrtno resno, saj gre za povsem navadno računalniško aplikacijo, ki na podlagi vpisa datuma rojstva enostavno 'izračuna' že vnaprej pripravljene variacije 'prejšnjih življenj'.

Če bi resnično rada vedela, kaj si bila v prejšnjih življenjih, se boš razkrivanja morala lotiti na drugačen način. Izbira pa je zares velika:

  • Z regresijo, skozi katero te bo varno popeljal le izkušen regresoterapevt,
  • S spontanim spominjanjanjem: v obliki sanj, pa tudi vizij v polbudnem stanju in 'nenadnih' čutnih ali čustvenih prebliskov v budnem stanju,
  • Veliko ti o tvojih prejšnjih življenjih lahko povedo tudi dobri vidci in bioenergetiki, ki imajo 'dostop' do zapisov o tvojih prejšnjih življenjih ali pa so sposobni te informacije poiskati in prebrati v višjih slojih tvoje avre,
  • Zelo eleganten vpogled pa ti omogoča tudi karmična astrologija, ki ti na podlagi tvoje natalne karte lahko razkrije najpomembnejše teme tvojih prejšnjih inkarnacij, še posebno tistih, ki imajo še vedno močan vpliv na tvoje sedanje življenje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri