TEDENSKI horoskop: Preveri, kaj te čaka med 26. 10. in 1. 11. 2020

Pred nami je teden velikih izzivov. 

TEDENSKI horoskop: Preveri, kaj te čaka med 26. 10. in 1. 11. 2020 (foto: Profimedia) Profimedia
26. 10. 2020

OVEN

V ponedeljek in torek, ko bo na vas vplivala luna v ribah, se boste težje zbrali, čeprav vas bo čas priganjal. Od sodelavcev lahko pravzaprav pričakujete še več, zato ne oklevajte z vprašanji. Običajno komaj čakate na začetek nove naloge, tokrat pa boste preutrujeni, da bi se ukvarjali z njo. Konec tedna je pravi trenutek, da se notranje sprostite in zadeve začnete opravljati iz drugega zornega kota. Določenih skrivnosti ne boste znali spretno razvozlati, saj ste vse skupaj preveč zapletli, ker ste iskali lažje rešitve.

BIK

Nekaj pomembnega boste izvedeli slučajno ter nepripravljeni, kar vas bo spravilo v slabo voljo. Vsekakor bi morali pokazati, da ste pogumnejši, v tem primeru vam bo lažje. Dobro se boste počutili s tistimi, ki razmišljajo podobno kot vi. Vsekakor si lahko obetate uspeh na osebnem področju, v ljubezni pa vas čaka z ljubljeno osebo lepa, zanimiva priložnost. Veliko nepredvidljivega se bo v soboto, ko nastopi Polna luna dogajalo, posebno na osebnem področju.

DVOJČKA

V prvih dneh tedna prihaja notranji nemir, ki vam ne bo dal dihati. Namesto da bi se veselili nečesa, bodo vaše misli razpršene in nemirne, kar bo zmotilo tudi nekoga od bližjih. Poskrbite za boljše odnose tudi v svojem družinskem krogu, ki je napet. Usmerjeni boste tudi v ljubezen in intimno delovanje s svojo ljubljeno osebo. Zamislili si boste željo po spremembi, ki ne bo naletela na veliko nerazumevanja, zato boste morali nastopiti bolj prepričljivo, da vas bodo začeli resno jemati. 

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, bodo v 2021 postale MAMICE 🤰🏼

RAK

Ne morete razumeti določene osebe, ki je trmasta in noče slišati drugih mnenj. Trenutno sta na različni valovni dolžini, zato se niti ne trudite preveč, saj boste na koncu zelo razočarani. Zaupajte svoji presoji. Marsikdo vas bo želel usmeriti v popolnoma napačne odločitve, vendar raje ostanite pri svojem mnenju. V soboto s Polno luno prihajajo negativne misli, saj boste zelo jezni na nekoga, ki vse dela mimo vas in vas s tem ovira. 

LEV

Imejte odprte oči, še posebej na ljubezenskem področju, kjer vam v sredini tedna, ko luna preide v ovna pretijo manjše ovire. Čeprav ste delovne narave, vam bo počitek prišel še kako prav. Konec tedna ne boste najbolj zadovoljni, čeprav ste pričakovali čisto drugačen razplet. Osredotočite se na zadevo, za katero veste, da jo lahko z osvojite oziroma rešite. Nekdo noče razumeti, kaj mu želite povedati, krivi so nesporazumi, ki jih nista rešila v preteklosti. 

DEVICA

Vrteli se boste v krogu in razmišljali, le kam so se umaknile vse prijetne energije. Trenutno vam zvezde niso najbolj naklonjene in počakati bo potrebno, da se nemir razblini. Da razbijete monotonijo in slabo razpoloženje zapolnite prosti čas. Izogibajte se pogrevanja stvari iz preteklosti. Ohranite svoj ponos in se branite s svojo diplomatsko držo. Spanec in zdrava prehrana bosta v soboto, ko prihaja Polna luna vaša največja zaveznika.

TEHTNICA

Če ste v poslovnem zagonu, vam bodo dnevi v tem tednu omogočili povečano osebno in finančno varnost. Ne boste se počutili več tako kot v preteklem tednu. Nekaj lahko preložite, a le pod pogojem, da razložite svojo odločitev. Sprejeli boste začasen zastoj, ki ga prinaša konec tedna Polna luna in izkoristili čas na najboljši način.  Nekdo, ki vam je sicer zelo blizu, vas bo prisilil da preračunate vaše finančne zmožnosti, ter da končate, kar ste začeli.

HOROSKOP: TO ASTRO znamenje te sovraži (in katerega ti) 

ŠKORPIJON

Ljudi pestijo različne skrbi, vas pa bo v tem tednu najbolj skrbelo, kako rešiti določen nesporazum, ter kočljivo situacijo. Proti koncu tedna se boste znašli pred pomembno prelomnico na zasebnem področju, ki se je sploh ne zavedate v pravem smislu. Dobro pa veste, da boste morali sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile potek dogodkov. Iz tega razloga glejte, da se ne boste prenaglili, četudi vas bo Polna luna ves čas obmetavala z ovirami.

STRELEC

Na področju dela in izobraževanja bodite skrajno zbrani in pozornost usmerite samo na bistveno. Le tako se boste izognili napačnim odločitvam, tudi časa ne boste izgubljali z malenkostmi. Morda vam celo uspe ponovno doseči duševni mir, ki ga še kako potrebujete. Ne dovolite, da vas kdorkoli ali karkoli vrže iz tira in ostanite močni. V soboto, ko nastopi Polna luna se izognite prepirom in se osredotočite na vse, kar je pozitivno obarvano.

KOZOROG

Pred vami je teden, ki bo poln preobratov in čustvenih zmed. Pričakovati je, da se boste znašli v situaciji, kjer boste nujno potrebovali močne argumente, da se obranite določenih dejstev, ki vam jih bodo pripisovali. Počasi se bodo stvari odvijale v želeni smeri. V kolikor v soboto, ko nastopi Polna luna ne boste stvari vzeli zelo resno se lahko zgodi, da boste v končnem obračunu ostali sami. Tega pa si zagotovo ne želite.

VODNAR

Teden pred vami boste poskušali napolniti z vsem mogočim samo zato, da se ne bi ukvarjali s težavami, ki se nabirajo na površju. Ne iščite nasvetov na napačni strani. Energijo se naučite pravilno razporejati in usmerjati, v tem trenutku je pomembno, da se veliko sproščate tudi fizično. Malce bolj boste v soboto raztreseni ter neposlušni kot običajno, čeprav se vam bo zdelo, da so vaše misli jasne, bo pot do uresničitve vijugasta. 

RIBI

Dokler ne boste zaupali pravim ljudem, se popolnoma nič ne bo premaknilo iz mrtve točke. Prihaja še nekaj nedorečenosti, ki vas bodo jezile skozi teden. Zaostale obveznosti niso tako tragične, da bi že sedaj vrgli puško v koruzo. Proti koncu tedna boste uspeli pridobiti pomembno mnenje od sorodnikov. Pomembna bo vaša angažiranost, da ljubljeno osebo ali bližnje prepričate v nekaj novega.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia