Kaj napoveduje tedenski horoskop za tvoje znamenje med 24. in 30 junijem? ✨

24. 6. 2024
Kaj napoveduje tedenski horoskop za tvoje znamenje med 24. in 30 junijem? ✨ (foto: Profimedia)
Profimedia

Kaj napovedujejo zvezde za teden, ki je pred nami?

OVEN

Nepričakovano se boste v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Plutonom znašli v zoprni situaciji, ki vam ne bo najbolj simpatična, vendar ne bodite trmasti, saj bi s tem vse skupaj še bolj zakomplicirali. Že v torek, ko si boste lahko vzeli čas za sprostitev vstopate v boljše obdobje. Energije, ki se bodo z vibracijo raka prepletale čez vikend vam bodo na področju ljubezenskih odnosov povrnile skoraj izgubljeno upanje. Pripravljeni boste zaupati. 

BIK

Čustvena nestabilnost, ki jo bo prebudila energija Venere v raku bo velika, vendar je nikar ne potlačite, ampak se raje z njo skušajte povezati ter si priznati, kaj delate narobe. Razmišljate s srcem in se s Soncem v raku odločate izključno na podlagi občutka, kar je lahko v petek, ko bo na sporedu resna odločitev nekoliko nevarno. Razumeli se boste le s tistimi, ki vam popolnoma zaupajo, ostalim se boste tudi v soboto in nedeljo spretno umaknili. 

DVOJČKA

V tednu pred vami, ki ga bo objela energija Sonca in Venere v znamenju raka, si boste zaželeli navezati bolj stabilne stike. Nikar pa ne vztrajate pri tem, da bi vzpostavili dobre odnose tudi s tistimi, ki so popolnoma drugačni od vas. Čustva vas bodo sicer na simpatičen način premagala, vseeno pa bodite brez strahu. V nedeljo si boste z grenkim priokusom priznali, da vas obremenjujejo neurejeni družinski odnosi, ter nekaj v povezavi s finančnim področjem.

Ne spreglej:

RAK

Vse, kar vas je v preteklem obdobju obremenilo, bo zaradi Merkurja, Venere in Sonca v vašem znamenju zopet lahkotno, navihano in prijetno. Z nogami boste kljub vsemu trdno stali na tleh, prav tako boste pridobili na samozavesti in pogumu. Na delovnem mestu se bo ozračje umirilo in v petek, ko bodo vsi z glavo v oblakih, se boste pokazali v boljši luči. Nikar pa ne bodite v nedeljo preveč prepričani v nekaj težavnega, saj prva reakcija, ki pade na pamet, običajno ni najboljša. 

LEV

Srečo boste začutili, ko si boste popolnoma iskreno priznali, kaj si na osebnem področju v resnici želite. Hrepenite po novostih, ki jih bo še več, kot ste upali, tudi v ljubezenskih odnosih, kjer prihaja velika priložnost, da dobite odgovore na vprašanja, ki vas begajo. V soboto, ko se bo luna nahajala v znamenju ovna pričakujte, da bo dan za vas energičen in prijeten. Najlažje se boste srečevali z opravki, ki od vas zahtevajo bliskovite reakcije in iznajdljivost. 

DEVICA

Osredotočite se v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Plutonom, ki prebuja nervozo le na eno težavo, nekaj, kar je povezano z zadevami, ki bi jih bilo potrebno čim prej zaključiti. Ustvarjalno usmerjeni se boste proti koncu tedna z namenom da vse raziščete sprehodili po manjših ovinkih. Napetost v soboto z energijo luna v znamenju ovna umika, tudi v družinskih odnosih. Stvari se bodo obrnile v pravo smer. 

Preberi še:

TEHTNICA

Ne bodite presenečeni, če bo komunikacijo, s katero običajno vedno očarate zmedel Merkur v znamenju raka. Iznajdljivost in taktičnost bosta zamenjali zbranost in premišljenost na vseh področjih. Našli boste zelo preprosto rešitev, in sicer tam, kjer boste najmanj pričakovali. Ni še pravi trenutek za veliko akcijo in spremembe, zato se raje osredotočite na stvari, ki so pomembne predvsem sedaj, v tem trenutku. 

ŠKORPIJON

Odzovite se, ko bo to potrebno, saj ste že nekajkrat spoznali, da lahko priložnosti hitro pobegnejo. Položite svoje strahove na mizo, izbrišite kar je nepotrebno in se podajte v akcijo. Proti koncu tedna boste vedno bolj zadovoljni, zato boste na vsakem koraku presenečali z najbolj odprto stranjo svojega značaja in s humorjem, ki bo spravil v dobro voljo tudi najbolj zagrenjene. Začeli boste nekaj, česar še ne poznate dovolj dobro, vendar vam bo kljub temu uspelo. 

STRELEC

Pozornost boste v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Plutonom usmerili na področje osebne rasti ter medsebojnih odnosov. Čas je, da se spustite na trdna tla in prenehate gledati samo nase. Razbremenili se boste, ko si boste priznali, da ste bili v zadnjem času preveč neodgovorni. V domačem okolju vas v soboto ne bodo pustili pri miru, zato se skušajte prilagoditi in morda se boste na koncu imeli zelo lepo. 

Preberi tudi:

KOZOROG

Z odgovori, ki jih boste dobili v začetku tedna ne boste najbolj zadovoljni. Ker bo prisotna energija Sonca in Venere v znamenju raka, ki prebuja občutljivost, se ne spuščajte v konflikte. Všeč vam bodo tisti pogovori, v katerih boste lahko izrazili svoje mnenje brez da bi morali paziti, kaj boste rekli. Vse, kar se bo v domačem okolju v soboto in nedeljo odvijalo, boste sposobni dojemati zelo zrelo. 

VODNAR

V teden se boste podali temeljiti, zato utegnete porabiti veliko časa, da pridete zadevam do dna. Z Marsom, ki se sprehaja po znamenju bika lahko pričakujete veliko stabilnih odločitev, kar vas bo razveselilo. Pri vodnarjih in vodnarkah, ki ste v razmerju bo konec tedna vse potekalo v simpatični smeri, tudi če gre za stvari, ki so do pred kratkim vzbujale dvome. Samski, naj se vam nikamor ne mudi.

RIBI

Z več strani bodo vsi v ponedeljek, ko nastopi neugodna konjunkcija želeli vplivati na vas in na vaše želje, kar bo povzročilo nekaj nemirnih misli. Na prvo mesto postavite tiste, ki so do vas vedno naklonjeni in iskreni. Strah in dvomi bodo le trenutnega značaja, kljub temu se počasi raje odločite za bolj stabilno izbiro. V soboto, ko bo luna v znamenju ovna, boste želeli narediti več, kot ste storili doslej, posebno v družinskih odnosih. 

Pripravil: Horoskop.si

Zagotovo ti bo všeč tudi: