Sveti mož zaradi vraževerja ob nogo

Grozljivo, a resnično! Nek sveti mož v Indiji je pristal v bolnišnici, potem ko je bil zaradi vraževerja neukih tatov ob desno nogo.

15. 12. 2007

80 letni indijski čudodelnik, Yanadi Kondaiah, je trdil, da se vsakemu, ki se dotakne njegove desne noge, izpolnijo vse želje in ozdravijo vse bolezni.

Tako potrebna čudežev?

Zdaj se je izkazalo, da je bila obljuba čudežov za dva lahkoverna tujca le preveč mikavna, da je ne bi vzela dobesedno in to ... dobesedno! Neznanca sta ga namreč, upajoč na rešitev vseh njunih tuzemeljskih težav, najprej močno opila z alkoholom, potem pa mu s srpom odsekala nogo pri kolenu in z njo izginila neznano kam ...

Nesrečnika našli vaščani

Policija je povedala, da Kondaiah iz vasi blizu mesta Tirupati omenjenih neznancev ni poznal. K njemu naj bi prišla prosit za pomoč tako kot stotine drugih pred njima:

“Odpeljala sta ga na zapuščeno mesto, ga napila in ko je starec padel v nezavest, ‘odtujila’ njegovo nogo. Hudo krvavečega moža so čez nekaj časa, še vedno nezavestnega, našli vaščani in ga odpeljali v bolnišnico.”

Tega si ni zaslužil!

“Celo življenje sem bil dober do vseh ljudi in pomagal vsakemu, ki je potreboval pomoč. Ne razumem, zakaj se je to zgodilo prav meni?” se zdaj menda sprašuje ubogi starec.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri