Silvesterski horoskop z namigi za darila Miklavža, Božička in Dedka Mraza

Veseli december je v polnem teku, zato na tem mestu objavljamo še poseben, aktualno praznično tematiziran horoskop.

5. 12. 2011

Preveri, kaj se ti v dneh čakanja na obiske vseh treh dobrih decembrskih mož obeta, in kaj vse bi lahko v svojih malhah hranili zate (in tvoje bližnje).

Oven

Prazniki so obdobje, ki bi ga z obilice svoje energije najraje preskočila, saj nisi vajena počivati, ampak si ves čas v pogonu. Kljub temu se boš dobro počutila, ko se boš družila z ljudmi, ki so ti blizu in ki dvigujejo tvojo energijo. Najdaljša noč bo zate posebna in vznemirljiva. Morda celo spoznaš simpatično osebo.

Darilo za horoskop Ovna: Ovni obeh spolov so občutljivi na svojo videz, zato jim lahko podariš bon za kozmetični salon, ki pa ne sme biti vsakdanji. Primerno darilo je tudi kakšna praktična zadeva.

Bik

V prazničnem decembru se boš usmerila v to, da boš čim več časa preživela s svojo družino in prijatelji. Z veseljem se boš podala v gurmanske užitke in jih razvajala na vsakem koraku. Silvestrov večer pa si le privošči s svojim srčnim izbrancem nekje zunaj, v posebnem okolju, kjer bodo zate poskrbeli drugi in kjer boš predvsem uživala.

Darilo za horoskop Bika: Biki obeh spolov imajo zelo radi okraševanje, zato kakšna prelepa slika sodi med darila, ki jih lahko podariš Bikom. Ženske imajo rade tudi nakit, vendar pa pazi, da bo visoke kvalitete.

Dvojčka

V drugi polovici decembra se ti bo ves čas dogajalo. Prisotna boš na vseh zabavah, smeh bo pogosto na tvojih ustnicah, pazi pa, če si v resni zvezi, saj tvojemu dragemu pogosto pohajkovanje ne bo najbolj všeč. Navkljub predhodnim pripravam boš najdaljšo noč preživela bolj spontano, vendar kljub temu prijetno in vznemirljivo.

Darilo za horoskop Dvojčka: Glede na to, da so Dvojčki ves čas v gibanju, je primerno darilo zanje bon za potovanje ali ogled kakšnega zanimivega dogodka. Ker radi klepetajo, se bodo zelo razveselili tudi novega mobitela.

Rak

Čeprav si nežna in romantična in ti je najbolj na kožo pisano umirjeno okolje, si boš v decembrskih dneh zaželela zabave, kjer se boš lahko sprostila in naplesala. Prijatelji te bodo vabili tudi v tujino, vendar boš najdaljšo noč raje preživela v objemu ljubljene osebe.

Darilo za horoskop Raka: Ker Rakci in Rakice radi kuhajo, se bodo razveselili kakšne kuharske knjige ali kuharskega pripomočka. Lahko pa jim kupiš tudi komplet za okraševanje stanovanja, da popestrijo svoj dom.

Lev

Tvoje energije bodo v prazničnem decembru še močnejše kot ponavadi. Vabili te bodo v družbo in od tebe pričakovali, da jih zabavaš. Proti koncu decembra boš začutila, da kljub vsemu potrebuješ nekaj umirjenega vzdušja, še najraje v družbi ljubljene osebe. Najdaljša noč bo spontana.

Darilo za horoskop Leva: Njihovo darilo mora izstopati po kvaliteti in po ceni. Kupiš jim lahko vse, kar bi povečalo njihovo samozavest. Če se odločiš za nakit, mora biti ta zares prefinjen.

Devica

Zajadrala boš v bolj sproščene energije in si končno vzela več časa za svoje bližnje in prijatelje. Uspelo ti bo celo, da odklopiš delo in svoje utečene obveznosti ter si vzameš nekaj dni zase in zares uživaš. Dišal ti bo alkohol, vendar pazi, da ne boš pretiravala s prevelikimi količinami.

Darilo za horoskop Device: Vsaka literatura s področja prostega časa bo dobrodošla. Zelo bodo veseli tudi kakšnega ličnega rokovnika, saj so zelo analitični in radi planirajo.

Tehtnica

V tekočem mesecu se ti bo nekoliko poznala utrujenost, ki se je nabirala skozi celo leto. Pa vendar boš v zadnjih dneh leta le zbrala dovolj energije, da se udeležiš tudi kakšne zabave, pa čeprav se na začudenje prijateljev ne boš pogosto znašla med tistimi, ki bi zadnji odhajali domov.

Darilo za horoskop Tehtnice: Veseli bodo lepega šala, kravate, rokavic ali kakšnega kosa čipkastega spodnjega perila. Moške tehtnice boš lahko razveselila tudi s tehničnimi izdelki.

Škorpijon

Strast bo v prazničnih dneh na prvem mestu. Tudi če te bodo prijatelji vabili na skupinska rajanja in velike zabave, se zaradi tega ne boš odrekla romantiki s svojo ljubljeno osebo. Najdaljša noč se ti tokrat ne bo zdela nič posebnega, saj jo boš najverjetneje preživela precej mirno in v domačem okolju.

Darilo za horoskop Škorpijona: Škorpijone boš najbolj razveselila, če jim boš podarila posebno in unikatno spodnje perilo, za ženske bo še posebno primerno tudi čipkasto. V poštev bi kaj lahko prišel tudi kakšen globok ljubezenski roman.

Strelec

V prvi polovici decembra boš vihrala sem ter tja in poskušala nadoknaditi vse zamujeno na področju dela, prav zato ti bo v drugi polovici meseca pričelo ostajati več časa za zabavo. Vedno boš na pravem mestu ob pravem času – torej tam, kjer se bo kaj zanimivega dogajalo, samskim pa se lahko celo zgodi, da se konec leta zaljubijo.

Darilo za horoskop Strelca: Ker imajo radi živali, lahko namesto njih razveselite njihovega hišnega ljubljenčka. Všeč jim bo tudi bon potovalne agencije, saj zelo radi potujejo.

Kozorog

Bodi pozorna na svoje zdravje in počutje, saj te lahko praznične dobrote zavedejo, da si pridobiš kakšen neželjen kilogramski višek in nezadovoljstvo povezano s tem. Konec meseca se boš posvetila urejanju misli, najdaljša noč pa bo tokrat nekaj posebnega, saj si jo boš organizirala drugače kot običajno.

Darilo za horoskop Kozoroga: Darilo, namenjeno kozorogom naj bo elegantno zavito, saj boš že s tem pritegnila njihovo pozornost. Steklenica kvalitetnega vina ali kvalitetno pisalo je pravi izbor.

Vodnar

V drugi polovici decembra se boš veselila zaključka leta in to tudi proslavila. Obeta se ti bedenje dolgo v noč in mnogo zabave. Pazi le, da ne boš pregloboko pogledala v kozarec, saj se ti lahko to maščuje. Za ljubezenske zadeve tokrat ne boš našla časa, saj bodo na prvem mestu prijatelji.

Darilo za horoskop Vodnarja: Pripomočki za aromaterapijo bodo kar primerno darilo, pa tudi kakšna literatura s področja razlage sanj. Ker so tako nepredvidljivi se njihov okus za darila ves čas spreminja.

Ribi

Tvoja romantična narava bo prišla do izraza v zadnjih dneh decembra, ko si boš najbolj želela družbe svoje ljubljene osebe. Skupaj bosta hodila po okrašenem mestu in se pogovarjala o ljubezni. Samski si boste dali duška v najdaljši noči, ko se boste popolnoma odklopili in uživali.

Darilo za horoskop Ribe: Ribicam podari kakovostno vino ali roman z mistično vsebino, ki jih bo popeljal v sanjarjenje. Vesele bodo tudi kakšnega posebnega kosa oblačila, vendar izbranega.

Horoskop so za spletni Cosmo spisali pri ABCvedeževanje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri