Psihik, ki ‘ne gleda televizije’

To, da je Dave Moran prezaposlen, da bi gledal televizijo, se ne zdi nič posebnega. Čudno postane šele to, da je vseeno na tekočem z dogajanjem v katerikoli popularni seriji, ki je trenutno na programu!

Psihik, ki ‘ne gleda televizije’ (foto: shutterstock) shutterstock
8. 11. 2007

“Nimam časa, da bi gledal televizijo,” se muza 27-letni računovodja. “Enostavno imam preveč dela. Ponavadi delam tudi po 70 ur tedensko. A ne razumite me narobe, v tem uživam.”

In njegovi sodelavci ga glede tega dobro poznajo.

Njegova sodelavka Peggy Barber je povedala: “Res je! Nikoli ne pozabi povedati, da sploh ne gleda televizije. In ko to pove, pogosto pomigne proti meni, ki sem od nje skoraj odvisna, in se gromko reži.”

Pa vendar na tekočem

Zato je njihovo presenečenje vedno znova toliko večje, ko jim vsake toliko postreže z detajli iz zadnjih epizod katere od popularnih serij. In prav to se je pred kratkim spet zgodilo:

Skupina zaposlenih se je na hodniku družno hahljala ob razpletu zadnje epizode serije Curb Your Enthusiasm, ko je mimo prišel Dave in jih pobaral, ob čem se tako zelo zabavajo. In ko so mu povedali, da se pogovarjajo o seriji, ki je tako in tako ne gleda, jih je le šokiral z izjavo: “Ah, pa saj je šlo za čisto klasičen razplet!” in nato v detajle opisal scene in dialoge, ki so se v epizodi zvrstili.

“Spreletaval nas je srh,” se je vmešal njegov sodelavec Martin Lee. “Zagotovo vem, da serije ni spremljal, pa vendar je o njej govoril kot nekdo, ki jo je gledal.”

Zanima ga le kvaliteta

Dave se ob vsem tem le zabava. “No, dobro, saj tu in tam ujamem kakšen kvaliteten dokumentarec na HBO ali pa ujamem končnico kakšne nogometne tekme. To je nekaj drugega! Sicer pa ne gledam televizije. Saj sem vam povedal: Nimam časa za televizijo. Delam 70 ur na teden.”

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri