S katerim likom iz serije Seks v mestu si deliš horoskopski znak?

Ne moremo verjeti, da je od premiere minilo že 20 let!?

S katerim likom iz serije Seks v mestu si deliš horoskopski znak? (foto: Profimedia) Profimedia
6. 6. 2018

S kom pa si ti deliš horoskopski znak?

Oven - Samantha Jones 

Tako kot Samantha si izredno samo zavestna in življenje živiš po svojih lastnih pravilih. Rada tekmuješ in naredila bi vse, da dobiš tisto, kar si želiš. Vedno si najbolj glasna, ko pride do spolnega življenja. Vse tvoje prijateljice takoj obvestiš o vseh položajih in fantih, s katerimi si jih preizkušala (pa naj bo to dostavljavec pice ali pa milijonar).

Bik - Aiden Shaw

Tako kot Carriejin zaročenec si tradicionalna in zanesljiva. Prav tako pa si tudi zelo občutljiva in nežna. Prisegaš na doma skuhano večerjo in vikende v gorski koči, kamor najraje povabiš le svoje bližnje prijatelje (in seveda svojega psa). Če ljudje izgubijo tvoje zaupanje, ga le stežka pridobijo nazaj. Si trmasta, a ko pride do prave ljubezni znaš tudi ti popustiti. Se spomniš, kako je Aiden Carrie vzel nazaj, tudi po tem, ko je spala z Mr. Bigom?

Dvojčka - Carrie Bradshaw

Spremembe so edina stalnica v tvojem življenju. V enem trenutku boš morda zaljubljena do ušes, v drugem pa že ne boš tako prepričana, če prava ljubezen sploh obstaja. Ko boš razrešila svojo eksistencialno krizo, si boš lekcije zapisala. Nikoli ne veš, morda pa postanejo celo svetovno znani citati. Kot ti, je nepredvidljiv tudi tvoj stil oblačenja. Boš danes oblekla T-majico ali seksi črno oblekico? Vedno znaš presenetiti.

Rak - Trey MacDougal

Tako kot Trey, ki je prevzel Charlotte, si za svojo družino želiš le najboljše. Sanjaš o tem, da boš na poročni dan nosila družinski nakit ali vlečko svoje babice. Čeprav je prisrčno, da se z družino dobro razumeš, pa si včasih lahko malo bolj samostojna. Drugačej boš odgnala druge ljudi, ki se ti želijo približati. Se spomniš, kako je Bunny Charlotte in Treyja zalotila pri seksu? No, prav temu se želimo izogniti.

Lev - Mr. Big

Levi imajo radi razkošje. Ne glede na to ali v avtu s šoferjem drviš za ljubeznijo svojega življenja ali na službenem potovanju - vedno živiš strastno in tik na robu. Seveda pa ne smemo pozabiti na tvojo nežno stran, saj je romanca v tvoji krvi. A kaj, ko se nikoli ne ve, za kaj boš pri volji danes. Tvoji bližnji se zato včasih počutijo odrinjene in zanemarjene.

Devica - Charlotte York 

Charlotte vedno ravna po svoji vesti in njene vrednote so vedno na prvem mestu. Se prepoznaš? Svojim prijateljicam si vedno na voljo in jih podpiraš pri življenjskih odločitvah (morda jim celo pomagaš kupiti stanovanje). Čeprav prisegaš na tradicijo, si se za ljubljene osebe pripravljena spremeniti in prilagoditi njihovemu načinu življenja.

Tehtnica - Steve Brady 

Živiš za ljubezen. Steve po eni noči z Mirando nikakor ni odnehal in to se mu je tudi obrestovalo. Nihče se ne upre tvojemu šarmu, niti tisti najbolj trmasti. Veš, da se pri ljubezni splača vstajati. Si mirna in potrpežljiva. Vedno ravnaš po svojih načelih in od njih ne odstopaš. Tako kot Svete, ki Mirandi nikakor ni pustil, da mu kupi 1800 evrov vredno obleko in je raje izpraznil svoj bančni račun.

Škorpijon - Bunny MacDougal

Bodimo pošteni, čeprav si vedno urejena in uglajena, pa se pod satenastimi rokavičkami skriva trda pest. Spravil se boš na vsakogar, ki bo hotel porušiti ravnovesje v tvojem popolno uravnoteženem svetu. Do svojih prijateljev si izredno zaščitniška. Paziti pa moraš, da se v njihova življenja ne boš preveč vtikala.

Strelec - Jerry "Smith" Jerrod 

Vedno si izmišljuješ pravila, a jim sama nikoli ne čisto zares slediš. Tako kot Samanthin fant živiš in ljubiš svobodno. In morda te to pripelje do partnerja, ki je skoraj dvakrat starejši od tebe. Znano? Čeprav si daleč stran, boš za svoje bližnje vedno naredila vse. Morda celo priletela z drugega konca države (ali pa celo sveta), ko te bodo zares potrebovali.

Kozorog - Miranda Hobbes 

Si ambiciozna in oči imaš vedno uprte v cilj pred teboj. Ne boš nehala plezati, dokler ne dosežeš vrha. Si samostojna in ne potrebuješ nikogar, hkrati pa si ob sebi vedno želiš imeti svoje najboljše prijateljice. Ljubezen jemlješ resno in preden narediš naslednji korak, moraš biti povsem prepričana.

Vodnar - Stanford Blatch

Si popolna najboljša prijateljica. Vedno na voljo, hkrati pa razumeš, ko nekdo potrebuje čas zase. Tvojim nasvetom in humorju nihče ne more oporekati (ali bolje, ne sme). V smeh znaš spraviti tudi prijateljico, ki je v tistem trenutku popolnoma na tleh. Nikoli ne zamudiš zabave ali pomembnega dogodka in le stežka se upreš kokteljom.

Ribi - Aleksandr Petrovsky

Tvojemu znamenju vlada Neptun, planet fantazij, čarovnije in romance. Naj te tvoja sanjarjenja in dolgi ustvarjalni dnevi v studiu ne zamotijo preveč, saj nočeš izgubiti svoje ljubezni. Velikokrat pozabiš na čas in padeš v past sanjarjenja. Kaj sploh je to realnost?

Vir: Elle.com

Fotografije: Profimedia 

Preberi še: Rok Kunaver je podal PRVO izjavo o novi ljubezni z Natalijo Gros

Priporočamo tudi: Horoskop: Kaj poletje 2018 prinaša tvojemu znamenju?