Poletni SEKS horoskop: TE ASTRO pare povezuje NEUSTAVLJIVA strast (tvoj popoln partner med rjuhami)

Z njim nimaš skupnega čisto nič drugega, kot fenomenalno ujemanje med rjuhami! 🔥

Poletni SEKS horoskop: TE ASTRO pare povezuje NEUSTAVLJIVA strast (tvoj popoln partner med rjuhami) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 7. 2021

Kateri moški zodiaka je tisti, ki te noro privlači, in lahko z njim doživiš najboljši seks, na ostalih področjih življenja pa se žal nikakor ne ujameta, tudi če se še tako trudiš?

OVNICA IN ŠKORPIJON

Močna energija, ki jo začutiš, ko škorpijona samo pogledaš, se med rjuhami še dodatno okrepi. Oba strastna, samozavestna in pogumna sta med rjuhami iznajdljiva ter zelo kompatibilna, na ostalih področjih pa ta moški nikakor ni izbira za umirjeno stabilno razmerje.

BIKICA IN LEV

Lev je tisti, ki te če si bikica s svojim radodarnim in elegantnim pristopom v postelji popelje v višave. Všeč ti je, da vzame vajeti v svoje roke, saj ti med rjuhami raje slediš. Lev med akcijo v postelji ne skopari s komplimenti, kar te vedno znova prepriča, da se mu popolnoma prepustiš.

DVOJČICA IN KOZOROG

Če si razigrana dvojčica, ti že pogled na resnega in stabilnega kozoroga zašibi kolena. V postelji te zna kozorog prijetno presenetiti predvsem s tem, da si zanj zagotovo na prvem mestu. Ko pa se vajine strasti poležejo, si lahko hitro začneta iti na živce.

Horoskop: To so najbolj in najmanj srečna nebesna znamenja

RAKICA IN VODNAR

Vodnar je moški, ki te lahko na intimnem področju veliko nauči. Predvsem to, kako v navalu prave strasti odvreči svoj oklep in kako delovati med rjuhami malce bolj spontano. Globine po kateri hrepeniš v razmerju z njim žal ne boš našla.

LEVINJA IN RAK

Ker je vse v tvojem življenju glasno in strastno, ti ljubezenska avantura z rakom prinaša ravno nasprotno. Spolnost z nežnim moškim, ki ti zna ob pravem trenutku zašepetati v uho je fenomenalna, vendar vaju združuje le to, drugje sta popolno nasprotje.

DEVICA IN TEHTNICA

Devica in tehtnica sicer nimata nič skupnega, razen tega, da je to ljubimec, ki ti bo zaradi svoje prijaznosti še dolgo ostal v mislih. Tako zelo je pozoren in simpatičen, da ob njem v postelji pozabiš na vse tvoje analitične prijeme in nadzor nad sabo.

TEHTNICA IN BIK

Z bikom te povezujeta skupen planet Venera in odlično ujemanje med rjuhami. Zna te prepričati v kakšno novo stvar, saj mu zaradi njegovega umirjenega pristopa takoj začneš zaupati. Ker sta oba zelo čustvena, v razmerju težko delujeta.

VELIKI tedenski horoskop: TO se ti bo zgodilo med 19. in 25. julijem (pravijo zvezde)

ŠKORPIJONKA IN DVOJČEK

Raztresen dvojček, je tako nepredvidljiv, da te začne spolno privlačiti, tudi če ti njegova osebnost nikakor ni všeč. Oba sta zelo vzdržljiva in pripravljena na kakšno zanimivo popestritev. Dlje od intimnega ujemanja običajno ne prideta.

STRELKA IN RIBI

Svobodna strelka v postelji obožuje nežnost in globino, čeprav si tega običajno ne prizna. Moškega ribi v marsičemu strelka ne razume, zaveda pa se, da je ravno on tisti, ki jo popelje do fenomenalnega vrhunca, ki ga še dolgo ne bo pozabila.

KOZOROGINJA IN TEHTNICA

Zadržana kozoroginja v postelji ne mara preveč strastnih moških, ampak takšnega, s katerim se bo lahko ljubila, seveda z vsemu vključenimi nežnostmi. Ravno to ji nudi moški tehtnica, ki je do nje, tudi če sta samo eno noč skupaj zelo pozoren in ustrežljiv.

VODNARKA IN DEVICA

Vodnarka živi neodvisno, ko pa se ljubi, ji je všeč, da nekdo postavlja merila in kakšno prijetno prigodo med rjuhami tudi komentira. Moški devica vodnarko zelo privlači tudi zato, ker je do zadnjega trenutka zelo nedostopen, kar vodnarki zašibi kolena.

RIBICA IN STRELEC

Ribica se rada povezuje in strelec je tisti, ki jo hitro potegne v svojo prijetno pustolovščino, brez da bi lahko nihala in se odločala. Ribici je všeč spontanost ter filozofiranje strelca, ki zna med rjuhami s svojo prikupno nerodnostjo žensko tudi nasmejati.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia