Po Prijateljih še serija o paranormalnem

V Hollywood Reporterju so zapisali, da se bo režiserka in producentka mega znane serije Prijatelji lotila novega projekta: resničnostne serije o svetu psihizma z delovnim naslovom Obdarjeni!

16. 5. 2007

Znani režiserki, producentki in scenaristki Marti Kauffman so pri Foxu že zaupali vlogo producentke pilota resničnostne serije, v kateri bodo testirali sposobnosti udeležencev s posebnimi psihičnimi močmi - naj si bo branja usode iz tarot kart ali sporazumevanja z duhovi. Serija se bo zaključila z izborom najboljšega med njimi.

Fascinira jo skrivnostno

Z idejo o seriji Obdarjeni se je Kauffmanova poigravala že dlje časa, saj jo je v življenju od nekdaj močno zanimal svet paranormalnega, njena radovednost o možnosti življenja po življenju pa se je še dodatno razplamtela po smrti njenih staršev.

Marta, ki v svoji torbici vedno nosi visek, s katerim si pogosto pomaga odgovoriti na življenjska vprašanja, je odločitev odgovornih pri Foxu komentirala takole: “Vedno me je fasciniralo to, česar ne moremo videti, in od nekdaj so me navduševali s posebnimi sposobnostmi obdarjeni ljudje, ki so bili sposobni neverjetnih stvari.”

Snemanja so se že začela

Serijo so začeli snemati konec aprila. Če se bo projekt izkazal za uspešnega, ga bodo razširili v mega serijo. Osnovna ideja je namreč ta, da naj bi udeleženci projekta bivali pod isto streho.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri