Paranormalno tudi kot resničnostni šov

Konec lanskega oktobra je kabelska televizija VH1 lansirala nov resničnostni šov imenovan Celebrity Paranormal Project oz. krajše kar CPP.

21. 4. 2007

Po osmih oddajah, v katerih so številne znane osebnosti postavili v okolja, ki so znana po paranormalnih pojavih, se šov začasno ne predvaja več, računajo pa, da bodo z njim ponovno štartali naslednjo sezono. Zadnja oddaja CPP-ja je bila 16. decembra.

Ko se kolena zašibijo tudi skeptikom

Koncept resničnostnega šova je seveda zelo enostaven. Nekaj zvezdnikov, ki sodelujejo v posamezni oddaji, odpeljejo ob sončnem zahodu na lokacijo, kjer naj bi strašilo, z nalogo, da razkrijejo avtentičnost paranormalnih aktivnosti. V zadnji epizodi so se tako Christopher Knight in Adrianne Curry ter Danny in Gretchen Bonaduc znašli znotraj strogo zastraženega zapora. Sprva je verjela v obstoj paranormalnega le Adrianne, dogodki, ki so jim bili zvezdniki tisto noč priča v 'zakletem' zaporu, pa so prepričale tudi največje skeptike med njimi …

Znotraj ene same oddaje se običajno zgodijo tri ali štiri ekspedicije v neznano, cilj teh ekspedicij pa je dognati, kje na lokaciji je t.i. 'srce paranormalnega' oz. kje se koncentrira paranormalna energija. Najbolj srhljive trenutke si je mogoče ogledati tudi na internetni strani VH1.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri