Osebe, rojene v TEH 4 znamenjih, NERED popolnoma NIČ ne moti (druge to spravlja ob živce)

Kdo so posamezniki, ki jih kaos ne moti in se odlično znajdejo v svojem neredu in običajno so v njem tudi bolj sproščeni. Izogibajo se začrtanim potem in smernicam ter skušajo delovati tako kot jim odgovarja in čisto nič drugače.

Osebe, rojene v TEH 4 znamenjih, NERED popolnoma NIČ ne moti (druge to spravlja ob živce) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 7. 2021

OVEN

Oven se zelo dobro zaveda, da zanj kaos ni negativen. Čeprav si kaos večina razlaga kot zmedenost, neodgovornost in nerazumevanje, se oven, ki dobesedno beži pred popolno urejenostjo ne strinja. Ovnovo stanovanje je čisto, vendar razmetano, na njegovem namizju računalnika se lahko kakšnemu natančnemu in organiziranemu posamezniku zavrti, saj ima oven namizje in telefon vedno poln vsega, tega kar pač potrebuje. Najbolj zanimivo pa je, da se oven kljub popolni zmedi vedno znajde, poleg tega je še hiter in pronicljiv.

DVOJČKA

Dvojček deluje tako zelo zmeden, da je življenje v kaosu zanj najbolj ugodna izbira. Pravzaprav ne samo, da uživa v kaosu, ampak želi tudi drugim dati jasno vedeti, da je takšen način najboljši. Neodgovorni koraki, zamujanje, napačno parkiran avto, polita kava zaradi hitenja, vse to je dvojčkov vsakdan, s katerim se sploh ne obremenjuje. Kaos je prisoten tudi v mislih, saj je v enem trenutku tukaj, v naslednjem je že tam, seveda brez načrtovanja. Njegov spontan tempo je lahko moteč v ljubezenskem razmerju, saj dvojčki moški in ženske velikokrat zaradi svoje raztresenosti dajejo občutek, da se nanje ne morete zanesti.

Poletni SEKS horoskop: TE ASTRO pare povezuje NEUSTAVLJIVA strast (tvoj popoln partner med rjuhami)

STRELEC

Strelci potrebujejo kaos, da se počutijo žive, in to je tisto, kar jih osrečuje. Zanje je kaos nekaj vsakdanjega, doma, v službi, v ljubezni, ampak strelci so navdušeni nad svojo neobremenjenostjo, površnostjo in spontanostjo. Strelci se večkrat nočejo soočiti z resničnostjo, zato raje živijo v kaosu, ki jim daje moč. Kaos je del njihove osebnosti, saj radi begajo sem ter tja. Njihova miza v službi ni nikoli pospravljena, avto je razmetan, stanovanje pa polno raznih predmetov, ki jih morajo vedno imeti pri roki. So impulzivni in vedno delajo kar hočejo. Radi počnejo stvari po svoje, brez da bi veliko razmišljali o posledicah.

VODNAR 

Vodnarji se svojeglavi in morajo imeti svojo pot. Za pravila jim je vseeno, odločajo se za kaos in vznemirjenje, saj se le tako počutijo žive. Življenje v kaosu jim je pisano na kožo, saj se tako ne spopadajo z resničnostjo. Kaos je del njihove vsakdanje rutine. Radi zabavajo druge, kršijo pravila in so del kaosa. Kadarkoli se vodnarji počutijo da jim dolgčas, znajo hitro tudi sami ustvaritvi kaos. Čeprav stavijo na čistočo, so njihov telefon, avto in stanovanje velikokrat razmetani in neurejeni.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia