Opa! Moške, rojene v TEH 3 znamenjih, lahko bereš kot ODPRTO KNJIGO (kako lepooo!)

Takšnega moškega bi si želela imeti vsaka, kajne? 🥰

Opa! Moške, rojene v TEH 3 znamenjih, lahko bereš kot ODPRTO KNJIGO (kako lepooo!) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 3. 2023

Nekateri moški so komplicirani, drugi so skrivnostni in malce nepredvidljivi, določeni moški pa so kot odprta knjiga. Vedno jih lahko prebereš in ugotoviš, kaj mislijo in kaj čutijo. Ker točno veš, kaj lahko od njih pričakuješ, je lahko razmerje z njimi manj težavno in manj obremenjujoče.

Spadaš med srečnice, ki imajo ob sebi moškega, ki ga lahko vedno preberejo?

OVEN

Moški oven ne potrebuje potrditve, da bi se počutil izpolnjenega. V razmerje se poda, zato, ker čuti da je zaljubljen, da si želi bližine. On je direkten, entuziastičen in predvsem iskren. V vse, kar počne, vloži veliko truda ter prav tako želi, da je ženska poleg njega srečna. Pripravljen je narediti vse, da osreči ljubljeno osebo, tudi resnice in svojih pravih namenov nikoli ne prikriva.

Oven je strasten, zato ne bo zadrževal svojih čustev do ženske ki ga privlači. Iskren je tudi glede želje po razmerju. Ne bo ti treba ugibati, kaj hoče, ker vedno vse kar čuti in želi jasno tudi pove. Ne mara skrivalnic, laži, nepredvidljivih nihanj razpoloženja, zato boste ob njem vedno vedele pri čem ste. To je moški, ki ga je dobro imeti v svojem življenju saj točno ve, kaj hoče prav tako ga ni sram vprašati.

Tudi ko se počuti slabo ali razdražljivo, je dovolj samo pogled in vedele boste. Ne razmišlja o preteklosti in se ne boji prihodnosti. Resnično živi v sedanjosti.

Horoskop: Osebe, rojene v TEM znamenju, najpogosteje izberejo STAREJŠEGA partnerja

TEHTNICA

Moški, rojen v znamenju tehtnice je kot odprta knjiga, vedno iskren, prav tako je
pravo utelešenje skromnosti. On se nikoli ne hvali kako je dober in sposoben, raje se postavi v ozadje in skrbno opazuje, ter odreagira ko je to resnično potrebno. Če ga zanimaš in si mu všeč, se bo potrudil, da bi te resnično spoznal in z veseljem bo s tabo preživel več časa. Večkrat lahko ob njem dobiš občutek, da te pozna bolje kot se poznaš sama.

Ko je utrujen ali razdražen, ti bo to iskreno povedal in nikoli se ob njem ne bo zgodilo da bi svojo slabo voljo ali jezo sproščal na svoji ljubljeni osebi. Če se zmoti ali naredi napako se je sposoben iskreno opravičiti. Zapomnil si bo najmanjša dejstva in še veliko drugih stvari, zaradi katerih mu lahko popolnoma zaupaš.

Če se je odločil za razmerje s tabo, so razne skrbi, ugibanja in močni dvomi popolnoma odveč. Ko stvari niso v ravnovesju, se počuti neprijetno, vendar bo vse to znal odprto deliti s tabo.

STRELEC

Strelec je zelo navdušen nad življenjem in ekstrovertiran. Ta intenziven, energičen in predan moški je sicer svobodnega duha, vendar te bo s tem seznanil že na začetku. Čeprav rad filozofira zelo slabo blefira in se ni sposoben zlagati o nečem večjem.

Je zelo pogumen, želi raziskati in poskusiti vse, ter hkrati ohraniti lahkotno razpoloženje. Radovednost, ki ga spremlja lahko omogoči, da drug o drugem že na začetku razmerja izvesta več. To je moški, ki skozi življenje odkriva resnico in modrost sveta. Želi živeti polno življenje in razpravljati s tabo o vsem kar ga obdaja in zanima.

Ob njem boš vedno vedela česa si želi, kaj ga moti in ovira in zakaj te ima tako neizmerno rad. Tudi če naredi napako se bo iskreno soočil s tabo in ti povedal po pravici, kaj se je zgodilo. Ker ne prenese laži tudi sam ne laže, v bistvu niti ne zna lagati.

Pripravil: Horoskop.si

Horoskop: Ženske, rojene v TEM znamenju, močno izstopajo po MODROSTI