Najbolj nervozni Britanci ta hip so ...

Britanski pobiralci stav so danes na trnih, saj je v igri vrtoglavih milijon funtov. V roku nekaj ur bo jasno, ali predikcije avstralske jasnovidke oz. medija držijo ali ne.

14. 10. 2008

Avstralski medij Blossom Goodchild je za današnji dan, 14. oktobra, napovedala, da bo nekje na zemeljski obli prikazala ogromna intergalaktična ladja, ki pripada večji floti nezemeljske Federacije luči.

In nekaj najbolj nervoznih Britancev danes je gotovo zaposlenih v stavnici William Hill, kjer so med drugim sprejeli stavo Lawrenca Trouta iz Wiltshirea za 1000 funtov. Če se izkaže, da je prerokba gospe Goodchild pravilna, bo stavnica Lawrencu izplačala neverjetnih mililjon funtov!

Njegovi sorodniki ji verjamejo

Ista stavnica je sprejela tudi stave britanskih sorodnikov avstralskega medija. Tako sta pri njih že stavili nečakinja go. Goodchild, Rebecca Simpson iz Surreya, za 100 funtov in njena pastorka, Kelly Mosedale, za 50 funtov.

V domeni teh stav je, da naj bi jih – če v roku enega leta George Bush ali Gordon Brown potrdita obstoj inteligentnih nezemljskih bitij – stavnica izplačala v razmerju 100:1 (prvotno razmerje je bilo kar 1000:1)

Danes je veliko oči uprtih v nebo

“Malo smo nervozni, vendar upamo, da se Blossom moti. A lahko ste gotovi, da bomo naslednjih nekaj ur nadvse budno spremljali nebo nad našimi hišami,” je povedal javni zastopnik stavnice Williama Hilla, Rupert Adams.

“Takšne stave pa sicer niso nič novega za našo hišo. Stave povezane z vesoljem sprejemamo že desetletja. Tako smo leta 1969 izplačali za današnjih milijon funtov stav, ko je Neil Armstrong pristal na Luni.”

Razburjenje tudi med navdušenci

No, nervozno pa je tudi na vseh internetnih portalih, ki pokrivajo tematiko NLP-jev in paranormalnega. Na nekaj njih je te dni tako mogoče brati, da naj bi bila plovila nezemljanov iz Federacije luči vidna na nebu danes in še vsaj naslednje tri dni.

Tokrat na dokaze očitno ne bo treba prav dolgo čakati ...