Nagrajenke izziva naj-astro zgodba

Znani sta srečni nagrajenki našega zadnjega astro izziva! Malega princa in Jonatana Livingstona Galeba dobita ...

20. 8. 2008

Čudoviti knjigici dobita:

Mali princ - Antoine De Saint – Exupery

  • Sandra Nušević iz Ljubljane
Jonatan Livingston Galeb - Richard Bach

  • Mojca Hiti iz Ljubljane

Vse poti so prave!

Ob tej priliki objavljamo tudi še posebno pronicljivo mnenje ene od obeh nagrajenk:

"Ljudje smo skrivnostna bitja, ki se razlikujemo po tisoč in eni lastnosti. Nekateri ljudje naravnost uživajo ob poslušanju zgodbic o duhovih in gledanju grozljivk, radi pripovedujejo o tem in tako spravljajo druge v nelagoden strah. Hitro se vživijo in so zelo dojemljivi za vse kar je nenavadnega in drugačnega. Potem so ljudje, ki v duhove, čarovnice, duhovne obrede ipd. nikakor ne verjamejo in radi te stvari preposto zanikajo ter ignorirajo. Sama sodim v nek tretji 'tip' ljudi, ki o teh dogodkih in pojavih razmišlja, vendar vedno z nekakšno distanco.

Prepričana sem, da ljudje vedno verjamejo v tisto kar hočejo verjeti, interpretacije pa so posledica naših dojemanj, čustvovanj, predsodkov, strahov in preteklih izkušenj. Tako se bolj nagibam k temu, da so vse nenavadne izkušnje in nepojasnjeni dogodki bolj ali manj posledica naše izkrivljene percepcije in zgolj slika ranjene in negotove zavesti. Mogoče to pojasni Holmesovo skrivanja obarvanih rok, sodelovanje v raznih obredih in v vsem kar ti prinesejo. Ljudje smo pač takšni, da se v vsem radi iščemo. Nikakor ne izključujem možnosti, da so, energije in življenja, ki jih lahko občutimo, vendar ne v celoti zaznamo, da obstaja življenje po smrti in da je vera v ...nekaj vedno zdravilna in krepčilna. Zatorej bodimo kar smo, kar si želimo biti, kar je dobro in dragoceno....in pustimo to tudi drugim." Sandra

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri