Medij je lahko tudi ... žaba?

Medtem ko nekateri iščejo prihodnost in dobitne kombinacije za loto v stekleni krogli, kartah ali vsaj kosteh, se na Tajskem neka ženska enostavno zazira v oči svoje žabe!

14. 1. 2008

52-letna Tajka Tongsai Boommrugtai je pikasto žabo, ki ji je dala ime Nong Oui, našla pred svojo hišo:

“Na dvorišču sem zagledala žabo, ki je imela v svojih ustih živega piščančka. Zagledala sem se ji globoko v oči in ji v mislih zapovedala, naj živalico izpusti.”

Dar za telepatijo

Na njeno veliko presenečenje je žaba ujela njeno misel in izpustila piščančka, potem pa mirno odskakljala za njo v hišo.

“Od takrat naprej je Nong Oui enakopravni član naše družine, zaradi svojih nenavadnih moči pa je postala znana v vasi.”

Tudi jasnovidka?

Ti zdaj že dlje časa prihajajo v hišo in pri Nong Oui iščejo namige za igranje državne loterije. Zmagovalne številke jim menda pogosto razkrije že pregled njene pikaste kože na trebuhu.

“Na ta način je zadelo glavni dobitek že deset ljudi. A odkar so se v hišo začele zgrinjati množice ljudi, se je serija glavnih dobitkov prenehala. Nang Oui je zato začasno v ‘penziji’.”

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri