Ljudjem, rojenim v teh 3 znamenjih, primanjkuje samozavesti (pa za to sploh nimajo razloga)

To so ljudje, ki jim je pogosto nerodno in pretirano razmišljajo o tem, kako jih vidijo drugi. ❤️  

Ljudjem, rojenim v teh 3 znamenjih, primanjkuje samozavesti (pa za to sploh nimajo razloga) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 6. 2022

Nekateri pokajo od samozavesti, spet drugim je strašno primanjkuje, a med slednjimi so 3 znamenja, ki veljajo za najbolj nesamozavestna znamenja zaodiaka. 

Preveri, katera so:

Devica

Device imajo težave s samozavestjo zaradi njihovih perfekcionističnih nagnjenj. Neprestano se bojijo, da bi izpadle neumno, če rečejo napačno stvar – zato ne marajo javnega govorstva in prvih zmenkov... Ves čas stremijo k popolnosti, kar pa je seveda nerealno. 

Zlahka jim postane nerodno, ker pretirano razmišljajo o tem, kako jih vidijo drugi. Tudi, ko se vrnejo iz dogodka, na katerem je vse teklo kot po maslu, bodo ta spomin vrtele v glavi znova in znova, dokler ne najdejo nečesa, kar so naredile narobe. In v svojih mislih vedno delajo nekaj »narobe«. 

Ventilator: Če ga boš nastavila tako, bo v sobi veliko hladneje (trik, ki spremeni vse)

Vodnar

Vodnarji se zelo trudijo, da bi bilo navzven videti, kot da je njihovo življenje zelo enostavno in urejeno. Niso zadovoljni s tem, kar že imajo, zato prekomerno kompenzirajo s tem, da poskušajo izgledati še boljše. To je njihov način, da si dvigujejo samozavest. Pogosto pa ne sprejemajo sebe in svojega telesa. 

Rak

Večini rakov je bilo že (velikokrat) rečeno, da jim je preveč mar in da si vse preveč ženejo k srcu. In ravno zaradi teh razlogov lahko postanejo čustveni zaradi malenkosti – npr. ko prijatelj v zadnji sekundi odpove skupne načrte, ko oseba, ki jim je blizu povzdigne glas med argumentom, ko njihov hišni ljubljenček noče priti v njihovo bližino ... Veliko stvari jemljejo zelo osebno in so zato hitro prizadeti, kar vpliva na njihovo samozavest.

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia