Karin: Ujemite svojo ljubezen

Ker vedeževalko Karin zelo pogosto sprašujejo, kako ujeti svojo ljubezen in rešiti probleme, je to razkrila ...

3. 6. 2007

"Vsi, ki imate ljubezenski vozel in kocko sreče, morate z rdečo vrvico in dvema ovojnicama slediti naslednjim navodilom: rdeča vrvica predstavlja vašo željo, povezano z ljubeznijo. Če ste v partnerskem odnosu ali si želite biti z vam znano osebo, potem naredite na vrvici toliko vozlov, kot je črk v imenu te osebe. Vsi, ki ste sami in nimate nikogar v mislih, naredite toliko vozlov, kot ima črk vaše ime. To dajte v rdečo kuverto skupaj z ljubezenskim vozlom in pustite 72 ur. Po tem času nosite vrvico in vozel pri sebi."

Pa kocke sreče?

"No, druga ovojnica je namenjena vsem, ki imate kocke sreče. Napišite dve želji, od katerih se ena nanaša na to, kar bi radi uredili ali pozabili iz preteklosti. Druga pa je povezana s trenutnim problemom, ki ga ne morete rešiti. Na ovojnico postavite kocko sreče in presenečeni boste, kako hitro se bodo nekatere zadeve začele odvijati."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri