Horoskop Vodnarka: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Vodnarke (horoskop za rojene med 20. januarjem in 17. februarjem) so v ljubezni ene najbolj muhastih in nedostopnih deklet.

Horoskop Vodnarka: Ljubezen, intima in splošne značilnosti! (foto: Profimedia) Profimedia
25. 1. 2011

Ker jim čustva zlepa ne zameglijo pogleda, so te ‘ledene’ lepotice pravi izziv za spogledljive Strelce, karizmatične Ovne in zgovorne Dvojčke. Bahavi Lev pa bo le težko zbudil njihovo zanimanje!

Vodnarke se otroci svobode

Čeprav so Vodnarke neodvisne in odprte glave, vedno poslušajo tudi svoje srce. So ekscentrične, zato s svojim vedenjem pogosto šokirajo druge ljudi. Pogosto vizionarsko prehitevajo najnovejše trende in se zanimajo za vse, kar se v svetu dogaja tisti trenutek. Naj si bo to politika ali seks. S svojimi drzno-dvoumnimi vprašanji znajo spraviti v hudo zadrego tudi večji del vsega vajenih moških prijateljev.

Med rjuhami: Tvoja originalnost se jasno izkaže tudi v spalnici. Ker si vedno pripravljena poskusiti nekaj novega, je tvoj vrelec ustvarjalnosti vedno dobro pretočen. Idej ti tako ne more zmanjkati!

Dražljiva posebnost Vodnark po horoskopu: Telesna fleksibilnost. Tvoje kot iz gume prožno telo je za moško fantazijo prava atrakcija. Kadar nalašč izzivaš z napol cirkusantskimi položaji brhkih atletinj, si ne more kaj, da se za vami ne bi še enkrat obrnil.

Kaj ženska, rojena v znamenju Vodnarja, išče v ljubezni in seksu

Moški, ki te bo zadovoljil: Vodnarke le težko navežejo tesno ljubezensko razmerje. Najlažje bi ti to uspelo z živahnim dvojčkom ali s plemenitim levom.

Kaj so tvoje prednosti? Odlikujejo te izvirnost, optimizem, vesela narava in velika mera prijaznosti. Vodnarke ste navkljub čustveni neodvisnosti lahko tudi veliki romantiki. Ko se zaljubiš, so lahko tudi zelo zvesta.

Kakšna si v postelji? Tvojim izbrancem ne more biti dolgčas, saj ti drznih idej nikoli ne zmanjka!

Še neizkoriščeni potenciali: Očitajo ti nepredvidljivost in kljubovalnost, v okoliščinah, ki bi brezpogojno podpirale tvojo individualnost, pa bi zacvetela!

Pripravljena na poroko: Nemirni duh in želja po prostosti je največja ovira pri uresničevanju njihove težnje po čustveni pripadnosti nekomu, ki bi ga lahko ljubile in občudovale. Težava je toliko večja, ker niso pripravljene na posledice. Vodnarke se nočejo znajti v kletki in postati ujetnice sveta, ki si ga niso izbrale same.

O čem Vodnarka sanja?

O prihodnosti, o idealnem svetu in idealnih medčloveških odnosih. Morda so vodnarke prav zato do trenutnega stanja sveta in odnosov tako ravnodušne.

Sanjski življenjski dosežek: Da bi utelešala lastno vizijo prihodnosti, zato se pogosto zdi, kot da se že trudi živeti idealistično podobo življenja, ki ga opisuje Lennonova Imagine!

Sanjsko potovanje: Ker je vodnarjeva dežela Rusija, vodnarjevo mesto pa prestolnica Moskva, bo to gotovo ena od njenih ljubših destinacij na Zemlji!

Sanjski zmenek: Da bi jo njen sanjski moški, ki se verjetno še ni rodil, popeljal tja, kamor še ni stopila človeška noga. Ali pa morda nekoč vsaj na Luno!

S pomočjo simbolov do najboljšega v sebi:

  • Slog oblačenja in barva: Vodnarkam pristojijo lesketavo modre barve, pa tudi turkizna. So ekscentrične, in taka so tudi njihova oblačila. Glede mode so vizionarke. Javnost rade šokirajo z oblačili, ki so pred sedanjim časom.
  • Nakit in dragi kamni:  Vodnarjem pripisujejo mnoge drage kamne, med njimi tudi akvamarin.
  • Darilce: Knjižica Sabrine Meško, Mudre (položaji dlani in rok pri jogi) za vodnarje.

 

Kako ga osvojiš

Če je on po horoskopu Vodnar

Odkrij, kaj moškega, rojenega v horoskopskem znamenju Vodnarja, vzburja in razburja:

Erogena cona: S kocko ledu se sprehodi po njegovem telesu, pa boš temu na videz nedostopnemu samcu zagotovo pospešila kroženje vroče krvi.

Najljubša zabava: Tega ekscentrika po naravi se bo dotaknil šele res domiseln pristop. Najnovejša pridobitev videotehnike bo zato primerna igrača tudi takrat, ko bo najbolj vroče!

Vzbudi mu apetit: Šele s prekomerno uporabo ostrih začimb in njegovim okuševalnim živcem še neznanimi okusi boš nanj naredile želeni vtis.

Kako ga osvojiš: Po prvem namigu - najraje z iskrivim pogledom, kar bo njegov radar zagotovo zaznal, umiri strasti.

 

Tvoj Vodnar

Zakaj je tako nezadržno privlačen?

  • Vsi ga imajo radi. Svobodomiselnega, zgovornega in karizmatičnega vodnarja bodo zagotovo vzljubili tudi tvoji starši.
  • Ob njem ti ne bo dolgčas.  Vedno ima za bregom kakšno pustolovščino. Pripravi se na nenehno dogajanje.
  • Vedno je tam zate. Rad ima svojo neodvisnost, toda po drugi strani ti bo vedno, kadar ga potrebuješ, stal ob strani.

 

Kako ga osvojiš? Radovednega vodnarja zanimajo ženske z raznovrstnimi okusi in spretnostmi. Povej mu za svoje nenavadne hobije in zanimanja, kar bodo nanj zagotovo naredilo vtis. Ker se spozna na tehniko, ga prosi, naj popravi tvoj mobilni telefon.

Kaj ga odbija? Že misel na to, da bi moral vsak večer preležati pred televizijo, mu je popolnoma tuja, zato poskrbi, da boš večkrat pripravljena iti ven. Če boš vsak ponedeljek raje doma, ker so na sporedu Razočarane gospodinje, bo odšel sam – za vedno.