Se počutiš izgubljeno? TO je tvoj pravi NAMEN v življenju (glede na tvoj astro znak)

Ne veš točno, kakšen je tvoj namen v življenju? Preveri, kaj pravi tvoje astrološko znamenje!

Se počutiš izgubljeno? TO je tvoj pravi NAMEN v življenju (glede na tvoj astro znak) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 10. 2019

Vsak izmed nas se je že kdaj našel na točki, ko si je mislil: "Sanja se mi ne, kaj si želim početi v življenju." Ta občutek lahko povzroči mnogo neprespanih noči in stresa.

No, nikoli ni prepozno, da začneš od začetka, če te to, kar počneš v tem trenutku, ne veseli. Seveda začeti z nule ni enostavno in je lahko zelo tvegano, še posebej, če še nimaš točno dodelane ideje, kaj bi počela. A vendar ti lahko že prvi korak proti novemu cilju prinese olajšanje in zadovoljstvo.

V nadaljevanju preberi, zakaj točno (še) ne veš, kaj početi v življenju:

OVEN

Draga ovnica, razlog, da ne veš, kaj narediti s svojim življenjem, je tvoj občutek, kot da v tem trenutku nič ne počneš. Včasih se preprosto preveč trudiš, da bi naredila nekaj velikega, a v bistvu ne počneš nič vrednega, in to počasi začenjaš dojemati.

Včasih želiš ljudem le pokazati, da se z nečim ukvarjaš in hkrati pozabiš, da je takšno početje brez namena zgolj izguba časa.

Ne počni ničesar (pa čeprav te je tega strah), v kolikor bo to pomenilo, da si boš vzela predah od vseh pritiskov, ki jih vršiš nase vsak dan z namenom, da bi ti uspelo. Morda potrebuješ le pavzo.

BIK

Oh, bikica naša! Razlog, da ne veš, kaj narediti s svojim življenje, se skriva v tem, da se kot oseba nerada razvijaš, saj to pomeni, da moraš stopiti iz cone udobja, na kar pa ne želiš niti pomisliti.

Pravzaprav boš morda celo prepričala samo sebe, da si dosegla čisto vse, saj je že misel na to, da moraš početi nekaj, pri čemer se ne počutiš dobro, zate preprosto prevelik zalogaj.

Bolj ko se upiraš spremembi, bolj sebe potiskaš v kot, kjer pa se ti zagotovo nič ne bo dogajalo. V življenju je treba vedno iti naprej. Zapomni si, da je za marsikatero pomembno stvar potrebno stopiti iz cone udobja.

DVOJČKA

Razlog, da ne veš, kaj narediti s svojim življenjem, je, da želiš preprosto preveč stvari narediti hkrati. Namesto, da se osredotočiš na eno stvar oziroma projekt, skušaš namreč narediti vse naenkrat, kar pa ni ravno praktično.

Čeprav se v takšnih situacijah najbolje počutiš, na dolgi rok od tega ne boš imela koristi. Raje se osredotoči na tisto, kar je najbolj pomembno. Odstrani vse motilce iz svojega življenja, da si lahko začneš utirati svojo pot proti lepi prihodnosti.

RAK

Bojiš se poraza, in to je razlog, da ne veš, kaj početi v svojem življenju. Kaj se zgodi, če tvegaš in se ne izide tako, kot si upala? Živiš naprej. Živeti naprej in dozorevati pomeni tvegati in postavljati samo sebe v neprijetne situacije. Eno brez drugega pač ne gre.

Nič ni narobe, če te je strah pred prihodnostjo, a ne glede na vse je pomembno, da vztrajaš naprej. Ni nujno, da v tem trenutku točno veš, kaj si želiš početi s svojim življenjem, vsekakor pa pomaga, če imaš v časih, ko se počutiš izgubljeno in prestrašeno, podporo družine in prijateljev.

LEV

Draga levinja, razlog, da ne veš, kaj početi v življenju, je preprosto to, da imaš občutek, kot da trenutno ni tvoje obdobje.

Po naravi si odločna in kreativna, zato ti je težko najti inspiracijo, ko pa čutiš, da nihče ne prepoznava tvoje vrednosti in truda. Edini način, kako prebroditi to obdobje, je da se podviga lotiš z vsem, kar imaš.

Pa naj to pomeni iskanje bolj kreativnega načina za dokončanje nalog ali pa, da se obrneš na svojo podporo in vprašaš za nasvet. Ne pozabi na tisto, kar ti je najbolj pomembno.

DEVICA

Zdi se ti, kot da trenutno vse visi nekje v zraku, kar je tudi razlog, da ne veš, kaj bi s svojim življenjem. Po navadi imaš namreč precej dober nadzor nad dogajanjem v tvojem življenju.

Ko se počutiš preobremenjeno, je to običajno zato, ker se soočaš z nekoliko več kaosa kot sicer. Za osebo, ki hrepeni po popolnosti, je lahko že misel na to, da svoje prihodnosti nisi zmožna do potankosti načrtovati, zelo stresna.

Všeč ti je, ko točno veš, kaj se bo zgodilo, ampak življenje seveda ne deluje na tak način. V tem trenutku pravzaprav ne veš, kaj narediti s svojim življenjem zato, ker pravkar spoznavaš, kako negotova je prihodnost.

Vse, kar lahko narediš, je, da se osredotočiš na tisto, kar ti je najbolj pomembno, in upaš na najboljše.

TEHTNICA

Ljuba tehtnica, razlog, zakaj ne veš, kaj početi s svojim življenjem, je dejstvo, da moraš na vsakem koraku živeti z bremenom neodločnosti. Čeprav je super, da vsako odločitev dobro premisliš, pa se vseeno moraš dejansko tudi odločiti o določenih stvareh, da bi lahko v življenju nekam prišla.

Strah pred napačno odločitvijo te namreč lahko ustavi pri tem, da se sploh dokončno odločiš za nekaj. Ja, prihodnost je lahko zastrašujoča, a moraš se naučiti zaupati svojim odločitvam in se učiti iz svojih napak. To je edini način, kako boš resnično ugotovila, kaj početi v življenju.

ŠKORPIJON

Razlog, da ne veš, kaj početi v svojem življenju, se skriva v tem, da se trenutno nahajaš sredi transformacije. Skozi svoje življenje namreč napreduješ s pomočjo številnih transformacijskih izkušenj. Svoje življenje rada razdeliš na "prej" in "potem" glede na vsako izkušnjo, ki jo preživljaš v tistem času.

Razlog, zakaj se trenutno počutiš tako izgubljeno in zmedeno, je ravno to: nahajaš se v središču transformacije. Sčasoma bodo stvari postale bolj jasne, zato moraš le zaupati sami sebi, da si na pravi poti, to to, kar počneš, početi zase.

Z zavezanimi očmi ni enostavno pluti proti prihodnosti, ampak če je kdo zmožen to uspešno izpeljati, si to ti!

STRELEC

Razlog, zakaj ne veš, kaj početi s svojim življenjem, je preprost. O tem pač nisi razmišljala. ŠE.

Raje živiš v danem trenutku in uživaš v vseh darovih, ki ti jih prinaša življenje, kot pa da bi se "zapičila" v eno pot proti prihodnosti.

Morda se to nekomu zdi nejasno in neodgovorno, ampak če ne moreš uživati življenja, kaj sploh počneš na tem svetu?

Čeprav o prihodnosti ne želiš še razmišljati preveč resno, vseeno razmisli o nekaj idejah, ki ti bodo prišle prav, ko boš pripravljena postati resna. Na tak način lahko vsaj začneš s tistim, kar ti je pomembno, in od tukaj naprej nadaljuješ.

KOZOROG

Draga kozoroginja, občutek imaš, da se nahajaš na točki stagnacije, in prav to je razlog, zakaj ne veš, kaj bi s svojim življenje. Običajno točno veš, kaj si želiš, in to tudi brez težav dosežeš. No, v zadnjem času pa imaš občutek, kot da tvoj trud ne obrodi sadov.

Namesto, da preprosto vržeš ves trud, ki si ga vložila v določeno zadevo, vstran, raje razmisli o spremembi fokusa. V tebi je še vedno dovolj motivacije, le opomniti se moraš, kako izgleda ciljna črta. Ko boš enkrat ugotovila, kaj si resnično želiš v življenju, bo vse ostalo prišlo samo od sebe.

VODNAR

Razlog, da trenutno ne veš, kaj početi v življenju, se skriva v tem, kar počneš v tem trenutku. Zdi se ti namreč, da to ne odraža tebe.

Seveda bodo v življenju prišli trenutki, ko boš morala nekaj narediti iz nuje, a to še ne pomeni, da boš s tem razočarala tisto različico sebe v prihodnosti.

Čeprav se ti zdi, da ti določene stvari ne grejo od rok, v resnici počneš vse, kolikor lahko, da bi si zagotovila boljšo in bolj zanimivo prihodnost.

Najdi čas za stvari, ki te osrečujejo in te motivirajo. Življenje, ki si ga želiš živeti, bo kmalu našlo pot do tebe.

RIBI

Zdi se ti, kot da se utapljaš, in to je razlog, da ne veš, kaj bi počela v življenju.

Premišljevanje o vseh nasvetih svojih prijateljev, predlogih spletnih kvizov in mislih, ki se podijo po tvoji glavi, je izčrpajoče in naporno.

Vemo, raje bi malo počivala, kot pa se pogovarjala o svoji prihodnosti.

Kot riba si zelo intuitivna in sočutna, zaradi česar veliko preveč časa posvečaš temu, da poslušaš pritoževanje vseh drugih. In ko pride čas, da moraš tudi sama izraziti svoja čustva, imaš pogosto občutek, kot da si sama. Življenje bo zmeraj stresno, a vendar tudi polno priložnosti.

Le obljubi si, da boš živela tako, da boš sama srečna in ne (samo) vsi drugi, ne glede na to, kakšna bo prihodnost.

Zapomni si: popolnoma v redu je, če v tem trenutku ne poznaš svojega namena ali tega, kaj si želiš početi v svojem življenju.

Življenje je preprosto prekratko, da ne bi vsaj poskusila početi tistega, kar imaš rada in bila na to ponosna. Vsekakor ne bo lahko, a počasi se daleč pride.

Nihče te ne preganja, tukaj ni nobenega roka. Morda bo trajalo, a časovnica je tako ali tako za vsakega izmed nas drugačna.

Po predlogi Emily Ratay

Preberi še: Ko si izgubljena, malce zmedena, brez motivacije, žalostna in utrujena, stori TOLE ali pa Ženskam, rojenim v teh 6 znamenjih, je DRUŽINA vedno na prvem mestu

Priporočamo tudi: HOROSKOP: Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, bodo v 2020 NAJSREČNEJŠE