Horoskop: Ti DVE znamenji bosta v letu 2020 (ZA)BLESTELI

21. 12. 2019
Horoskop: Ti DVE znamenji bosta v letu 2020 (ZA)BLESTELI (foto: Profimedia)
Profimedia

Preveri, če si tudi ti katera izmed teh dveh srečnic! 😍

Jupiter se bo v letu 2020, ko bo prehajal znamenje kozoroga, nahajal v poziciji nasproti Saturna.

To lahko nekaterim znamenjem prinese nekaj smole, kozoroginja in strelka pa lahko zaradi teh astroloških vplivov pričakujeta eno izmed najboljših let doslej.

Arhetip kozoroga in Saturna, njegovega vladarja, ima veliko opraviti s posledicami in žetvijo koristi prejšnjih dejanj in odločitev. Saturn bo skozi leto sicer poudarjal nerešene teme in vprašanja iz preteklosti, kozoroginja pa bo znala to odlično uporabiti v svojo korist.

Kljub večjemu obremenjevanju s financami in uspehom ti bo leto 2020 ponujalo različne možnosti za reševanje finančnih težav, stabilizacijo in iskanje najbolj racionalne rešitve, če se slučajno znajdeš v stresni situaciji.

Leto 2020 bo izboljšalo tvoje stike z vsemi ženskami, ki te obkrožajo.

Tako boš še bolj povezana s sestro, teto, mamo, babico ali najljubšo sosedo. Z njimi boš v letu 2020 z veseljem delila svoje dogodivščine in skrivnosti, čeprav so ti večkrat že očitale, da si zadržana. V tem letu boš tudi več časa posvetila druženju s sorodniki.

Če si že nekaj časa nezadovoljna, lahko načrtuješ spremembo novega delovnega mesta ali celo odprtje svojega podjetja.

V poslovnem svetu se boš najbolje razumela s podobno mislečimi. Leto 2020 ti bo, če si kozoroginja, zelo naklonjeno tudi, če želiš končati razmerje, ki te spravlja v slabo voljo, ali prekiniti s prijateljico, ki je toksična zate. Tvoji odnosi s tujci ali načrti, povezani s situacijami v tujini, se bodo tekom celotnega leta razvijali v popolnoma pravi smeri, zato nikar takoj ne odkloni mamljive ponudbe.

Če si strelka, bo Jupiter, ki je četrti najsvetlejši planet, v letu 2020 zagotovo osvežil in osvetlil tvoje življenje.

Ustvarjanje koristnih povezav te bo napolnilo z novo energijo. Zaradi tvojega zaveznika Jupitra slabosti tokrat ostajajo skrite, pomanjkljivosti zapolnjene, veliko lažje pa se boš soočala s svojimi težavami.

Na področju študija ti bo šlo odlično. Obstaja tudi možnost, da se boš izobraževala v tujini. Tvoje finančno stanje bo tekom celotnega leta pozitivno, saj te bo na vsakem koraku spremljala sreča. Ujeti boš znala prave priložnosti. Če se boš znašla v težavah, boš, brez da bi koga sploh prosila, deležna podpore.

Notranje zadovoljstvo bo postopoma naraščalo, tudi v primeru, če se že nekaj časa nahajaš v fazi nezadovoljstva. Vsekakor se boš osredotočala na načrte v prihodnosti, pretekla dejanja te ne bodo zanimala. Iz njih boš potegnila svojo lekcijo, nato jih boš zabrisala tako, kot znaš samo ti.

Tudi na področju ljubezni ti bo leto 2020 prineslo veliko sreče.

Tvoje ljubezensko življenje bo bolj stabilno in močno. Vse boš delila s svojim izbrancem in ravno to vaju bo vodilo do neverjetno pozitivne preobrazbe. Sredi leta prihaja še več romantike in iskrene ljubezni, tudi za tiste, ki ste samske.

Če si strelka, ti bo zdravje v 2020 odlično služilo. Telesno in psihično se boš odlično počutila, z veseljem boš telovadila in upoštevala smernice zdrave prehrane.

Pripravil: Horoskop.si

Preberi še: HOROSKOP: TO bo izbrisalo stres iz tvojega življenja (glede na znamenje)

Priporočamo tudi: Ženske, ki so rojene v tem ASTRO znamenju, je nemogoče LJUBITI 💔

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec