Horoskop: TEM znamenjem bo sreča v LJUBEZNI v letu 2020 najbolj naklonjena

26. 12. 2019
Horoskop: TEM znamenjem bo sreča v LJUBEZNI v letu 2020 najbolj naklonjena (foto: Profimedia)
Profimedia

Preveri, ali spadaš med tiste srečneže, katerih ljubezen bo v letu 2020 cvetela!

Ne glede na to, ali iščeš samo nekoga, ki bi ga poljubila pod omelo ali pa osebo, s katero bi lahko ustvarila lepo razmerje, je lahko december precej nepredvidljiv. Če se ob koncu leta 2019 ali začetku leta 2020 znajdeš v družbi nove osebe, ti lahko astrologija pomaga določiti, ali ima vajino poznanstvo lepo prihodnost.

Morda ravno tvoje astrološko znamenje spada v skupinico tistih, ki jim je v letu 2020 namenjena sreča v ljubezni.

BIK

V letu 2020 bosta ljubezen in zakonska zveza v tvojem življenju imela posebno mesto.

Čeprav stvari ne bodo tako "cvetoče" kot v preteklih letih, boš imela na izbiro dovolj možnosti, med katerimi boš lahko izbrala tisto pravo osebo.

V novem letu bodo tisti, ki so ločeni ali pa so pravkar končali dolgoletno razmerje, dobili novo priložnost za resno zvezo ali celo zakon. Najbolj kompatibilni znaki za bike bodo osebe, rojene v znamenju device, kozoroga in škorpijona, ki bodo bikom odlični partnerji tako s fizičnega kot čustvenega vidika.

Lev in vodnar bosta, po drugi strani, najslabša izbira, saj bo razmerje z njima polno konfliktov in ljubosumja. Tako romantično kot seksualno se boš najbolje razumela s tistimi, rojenimi v istem znamenju, prav tako pa tudi dvojčki in strelci, slednjimi sicer bolj poslovno kot čustveno. V letu 2020 se ti lahko rodi tudi ljubezen z rakom ali ribo, še posebej v drugi polovici leta.

RAK

Hiša ljubezni ima za raka v letu 2020 same dobre napovedi, saj z iskanjem kompatibilnega partnerja ne boš imela niti najmanjših težav.

V ljubezni boš srečna in izpopolnjena. A vendar bo včasih na čustvenem področju izkusila tudi kakšne vzpone in padce (le kdo pa jih ne? :)).

Leto 2020 bo odlično leto za preizkušanje novih razmerij in partnerjev, lahko pričakuješ tudi kar nekaj prijetnih srečanj in romantičnih pustolovščin. V novem letu bosta za raka najbolj kompatibilni znamenji škorpijon in ribi, saj sta prav tako strastni. Tudi kozorog bo primeren, glede na to, da je resen in zaupanja vreden.

No, neodvisni in izumetničeni oven vsekakor ne bo dobra izbira pa za raka, ki lahko največ sreče najde ob nekom, rojenem v istem znamenju ali pa tudi znamenju bika.

LEV

V letu 2020 bodo levi za razliko od prejšnjih let imeli veliko več sreče v ljubezni.

Tisti, ki so že v razmerju, bodo v njem tudi ostali, samski pa bodo vendarle srečali pravo osebo, s katero si bodo želeli ustvariti nekaj posebnega.

Ker te ne bo nič omejevalo, se boš lahko v novem letu prepustila svojim čustvom, ljubezenskim zmenkom in strastnim razmerjem. Najbolj kompatibilna znamenja zate bodo osebe, rojene v znamenju ovna, dvojčkov, tehtnice in strelca. Vsekakor pa se je bolje izogibati bikom in škorpijonom.

TEHTNICA

Tehtnica bo v letu 2020 imela zelo aktivno družabno življenje.

V novem letu boš dobila kar nekaj priložnosti za spoznavanje kompatibilnih partnerjev. Obdobje med marcem in majem ter julijem in septembrom bodo še posebej ugodni za kakšno novo razmerje.

Najbolj primerni partnerji za tehtnico bodo v letu 2020 osebe, rojene v znamenju vodnarja ali dvojčkov, saj bo harmonija med teboj in osebo, rojeno v katerem izmed teh dveh znamenj, dosegla najvišji nivo.

Prav tako se boš dobro razumela z ovni, ki ti bodo ponudili varno partnerstvo, polno zadovoljstva – predvsem iz čustvenega vidika. Zate manj priporočljive bodo osebe, rojene v znamenju leva in strelca, še posebej devica pa bo preprosto preveč velika perfekcionistka za tvoj okus.

Vir: Love Horoscope Guru

Preberi še: HOROSKOP: Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, bodo v 2020 NAJSREČNEJŠE

Priporočamo tudi: Horoskop: Ta OSEBA je tvoja SORODNA duša glede na tvoj astro znak (+ kdaj jo boš spoznala)

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije