Horoskop Tehtnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Očarljive Tehtnice (22. september – 22. oktober) imajo rade šarmantne in uspešne moške, kakršni so Levi, nekaj več težav pa jim povzročajo muhasti Raki, pri katerih nikoli ne vejo, pri čem so.

Horoskop Tehtnica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 10. 2011

Poklicno se zaradi svoje diplomatske narave razumejo z vsemi znamenji, najbolj pa z Vodnarji.

Tehtnice ljubijo luksuzno življenje. Ker imaš nadvse prefinjen okus za stvari, boš zato vedno izbrala minimalističen obrok s petimi zvezdicami pred še tako slastnim burgerjem ... in to dobro vedo tudi tvoji moški prijatelji. Pa vendar, ker so tvoja strast kratkočasni pogovori iz vsakodnevnice in ker pri tem premoreš tudi sposobnost, da razumeš več plati istega argumenta, se ljudje v tvoji družbi zlahka popolnoma sprostijo.

Med rjuhami: Vedenje, kako ga pripraviš do pravega razpoloženja, ti je bilo dano že v zibko. Nekaj tega daru pa si očitno prinesla v to življenje še iz življenja gejše, saj vedno rada poskrbiš za pritajeno svetlobo, dišeča kadila in svilene rjuhe.

Dražljiva posebnost: Sladke provokacije. Ko so strasti najbolj vroče znaš napetost stopnjevati in jo zaustavljati, kakor in kadar to sama hočeš. Končna zadovoljitev zato ni nikoli vprašljiva.

Kaj ženska, rojena v znamenju Tehtnice, išče v ljubezni in seksu

Moški, ki te bo zadovoljil: Ker si zelo romantična, si močno želiš enako romantičnega partnerja. To potrebo bi prav zlahka zadovoljila sladkobesedni strelec in viteški lev. Ker pa si zelo idealistična, bi se ujela tudi z vodnarjem.

Kaj so tvoji atributi? Tvoja najlepša lastnost je, da znaš človeka pripraviti do tega, da se pokaže v svoji najlepši luči. Tvoj izbranec se prav zato pogosto počuti kot princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Malce lenobni libido lepe tehtnice je vedno močno romantično obarvan. Zato, čeprav te spolnost zelo zanima, se kot velika spogledljivka v resnici zaljubljaš v ljubezen samo.

Še neizkoriščeni potenciali: Čeprav ti radi očitajo lenobnost, ti v resnici sploh ne primanjkuje telesne energije. Le odločiti se moraš, pa gre! Nasvet: Razvijaj svojo ustvarjalnost, še posebno v seksu!

Pripravljene na poroko: Tako prijazen človek kot je tehtnica bi le težko našel boljšo priložnost, da izrazi vse kar je v njej dobrega. Sploh pa tehtnice brez dobrih medosebnih odnosov sploh ne morejo zares živeti, zato so naravnost nesrečne, če po spletu nesrečnih okoliščin kdaj za kratek čas ostanejo čisto same. V zakonu bodo one tiste, ki se bodo vedno znova trudile vzpostavljati harmonijo in mir.

O čem sanja? O šarmantnežu, ki ji bo prišel nasproti dostojanstven in oblečen po njenem okusu in ki jo bo zapeljal z eno samo besedo.

Sanjski življenjski dosežek: Tehtnica želi vsem pokazati, da je sposobna imeti zdrav in skladen partnerski odnos. Če je obenem še finančno zagotovljen, toliko boljše!

Sanjsko potovanje: Velemesta z bogato arhitekturo so vedno predmet njenega potovalnega hrepenenja. Bolj razkošne so palače, bolj je srečna in vznesena.

Sanjski zmenek: Limuzina, ki jo pričaka pred njenim domom in ki jo odpelje v najdražjo restavracijo v mestu, kjer jo že čaka sanjski princ.

S pomočjo simbolov do najboljšega v sebi:

  • Roža: Velike, razkošne rdeče vrtnice. Pa tudi vse modre rože, kot so npr. zvončnice. Tudi hortenzija in marjetica!
  • Nakit in dragi kamni: safir, žad, opal, turmalin, hematit …
  • Slog oblačenja in barva: Vse pastelne, žive barve! Vse, kar je modno, prisrčno, zračno, lahkotno, barvito, zapeljivo …

 

Kako ga osvojiš

Če je on po horoskopu: Tehtnica

Kaj je potrebno, da bo vaš Tehtnica v postelji godla od zadovoljstva:

Njegova zadnja plat. Predrzno ga zagrabi in spoznala boš njegovo divjo stran.

Najljubša zabava: Večer v elegantno bahavem hotelu blagodejno vpliva na</p><p>tega občudovalca visoke družbe.

Vzpodbudi njegov tek: Kot občudovalca avantur ga zanimajo suši, martini in kakršna koli eksotična jed.

Zmešaj mu glavo: Pokaži mu, da se za lutko v večerni obleki skriva gospodovalna ženska. Tako boš združila njegovo hrepenenje po pomembnosti in pohoto.

Tvoj korak do uspeha: Ljubi blišč, zato uporabi bleščice in jih razprši po dekolteju in nogah.

Tvoja Tehtnica

Zakaj je tako nezadržno privlačen?

  • Je odprt za vse. Od potapljanja pa do eksperimentiranja z vibratorjem, tvoj žrebec se je vedno pripravljen naučiti kaj novega.
  • Najde srednjo pot. Ker ne mara konfliktov, vedno najde dober kompromis, s katerim sta zadovoljna oba.
  • Ima električni dotik. Kadarkoli se te dotakne, se kar streseš od zadovoljstva in njegove pozitivne energije.


Kako ga osvojiš? Po prvem zmenku mu pošlji kratek SMS s preprostim ‘hvala!’. Rad ima namreč majhne pozornosti, ki mu bodo dale vedeti, da si ne le seksi, temveč tudi prijazna. Najbolj srečen je, ko se dotikata, zato ga objemi, ko se bosta odpravila na sprehod.

Kaj ga odbija? Sofisticirana tehtnica ne prenese žensk, ki se ne uredijo. Če boš na večerjo prišla z mastnimi lasmi in v umazanih čevljih, ga bo to samo odvrnilo od tebe. Noben izgovor ne bo zalegel, zato obuj vsaj visoke pete.

Slavni primerek Tehtnice

Will Smith, 25. september 1968