Horoskop: Ta OSEBA je tvoja SORODNA duša glede na tvoj astro znak (+ kdaj jo boš spoznala)

Si že našla svojo sorodno dušo? Še ne? Preveri spodnji horoskop, morda pa se tega le še ne zavedaš.

Horoskop: Ta OSEBA je tvoja SORODNA duša glede na tvoj astro znak (+ kdaj jo boš spoznala) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 9. 2019

Medtem ko nekateri že od nekdaj ne "nasedajo" fenomenu sorodne duše, drugi z vsem svojim srcem verjamejo, da tam nekje obstaja oseba, ki je popolna za njih – ali pa so jo celo že spoznali!

Sorodna duša je oseba, ki te razume in te ima rada ne glede na vse. Ta oseba te spoštuje čustveno, mentalno in fizično – sorodna duša ne bo nikoli niti pomislila na to, da bi te na kateri koli način prizadela ali ti škodovala.

Poglejmo v svet astrologije: kaj vsako znamenje potrebuje pri potencialni sorodni duši?

OVEN

Svojo sorodno dušo boš spoznala prej, kot si misliš.

Pravzaprav je ta oseba morda že del tvojega življenja. Potrebuješ sorodno dušo, ki se bo skladala s tvojo samozavestno energijo – le redki namreč lahko dohajajo tvojo energično naravo.

Tvoja bodoča sorodna duša te ne bo držala nazaj in bo le še bolj spodbujala tvojo energičnost. Pomagala ti bo, da zasiješ in ti dovolila, da ostaneš takšna, kot si – že po naravi tekmovalna in pogumna.

BIK

Morda misliš, da nikoli ne boš našla svoje sorodne duše, ampak ta se bo v tvojem življenju prikazala, ko jo boš najbolj potrebovala.

Potrebuješ osebo, ki ti bo pomagala usmerjati tvojo notranjo mehkobo, jo izraziti – saj veš, kako trmasta si lahko. Tvoja sorodna duša ti bo pomagala tudi pri pomembnih življenjskih odločitvah, še posebej tistih, ki morda niso zmeraj v tvojo korist.

Popolnoma v redu je, da zase želiš najbolje, ampak tvoja sorodna duša ti bo pomagala odpreti oči drugim alternativam, ki obstajajo. Ona globoko v sebi ve, da je tvoja trmasta narava le zid, ki varuje tvoje srce.

DVOJČKA

Svojo sorodno dušo si že srečala, brez da bi se morda tega zavedala.

Ta oseba je nekdo z velikimi možgani, polnimi neprimernega humorja – spomni se najbolj "butastih" šal. Tvoja sorodna duša bo tvoje življenje ohranjala zanimivo.

Dobro veš, da si lahko nekoliko izbirčna, ko gre za to, koga boš spustila v svoj ožji krog, ampak tvoja sorodna duša bo tista, ki bo tvoje družabno obzorje razširila. Ta oseba bo zabavna, pametna in te bo vedno "držala pokonci".

RAK

Morda bo tvoja sorodna duša potrebovala nekaj let, da ti pride naproti, ampak to je le zato, ker mora biti dovolj čustveno zrela, da je lahko s teboj.

Tvoja sorodna duša bo v vajini zvezi ohranjala romantiko pri življenju in bo vedno prva, ki bo predlagala spontan zmenek.

Imaš veliko srce, zato potrebuješ nekoga, ki ima dovolj prostora za tvojo ljubezen. Tvoja sorodna duša bo empatična do tvojih čustev in ti bo vedno na voljo, ko ti bo hudo. Ne bo mislila le nase in bo tvoje potrebe postavila na prvo mesto.

LEV

Svoje sorodne duše še nisi srečala, a to se bo zgodilo, ko boš najmanj pričakovala.

Potrebuješ nekoga, zaradi katerega boš vedno v pripravljenosti, in ki se bo odzival na tvojo brezskrbno in samozavestno naravo.

Tvoja sorodna duša bo vedno poskrbela, da bodo stvari zanimive, in ne bo nikoli dovolila, da iskrica med vama ugasne. Ti ne maraš dolgočasnih ljudi, zato bo tvoja sorodna duša vedno poskrbela, da boš v pričakovanju, kaj se bo zgodilo naslednje.

DEVICA

Čeprav si morda že srečala svojo sorodno dušo, imaš še vedno dvome.

Potrebuješ nekoga resnično prefinjenega in zrelega – iskreno potrebuješ le nekoga, ki bo razumel tvoje potrebe, ki so visokega standarda.

Tvoja sorodna duša mora biti nekdo, ki bo vedno želel nekaj več in se nikoli ne bo sprijaznil z manj. Ta oseba bo predana tebi in samo tebi!

TEHTNICA

Glede na to, da se dobro zavedaš, da imaš visoke standarde, najverjetneje nikoli nikogar nisi imela za sorodno dušo.

Ta oseba mora namreč biti popolno ravnovesje privlačnosti, pameti, zabave in zvitosti. Tvoja sorodna duša mora biti samozavestna, da bi lahko sledila tvoji energiji.

Tvoja potreba po idealni estetiki ti otežuje iskanje nekoga, ki bi bil dovolj vreden, da ga lahko imenuješ za svojo sorodno dušo, ampak nekega dne bo ta sanjska oseba preprosto priplesala v tvoje življenje. Pri tebi se vse vrti okoli tega, da najdeš svojega princa na belem koncu.

ŠKORPIJON

Tvoja sorodna duša je še na poti, ampak znotraj enega leta bo ta oseba začela kazati svoj obraz.

Potrebuješ nekoga, ki te bo postavil pred izziv in se hranil s tvojo neverjetno energijo.

Nikoli ne bi mogla biti z nekom, ki rad le poležava in gleda filme – ti potrebuješ pustolovščino! Tvoja sorodna duša ti nikoli ne bo preprečevala, da bi se imela lepo, a vendar te bo hkrati malenkost umirila. Potrebuješ čisto malo prizemljenosti in tvoja sorodna duša bo tista, ki ti bo to ponudila.

STRELEC

Svoje sorodne duše še nisi srečala, ampak najverjetneje se bo to spremenilo na tvoji naslednji veliki pustolovščini.

Hrepeniš po svobodi in osebnem prostoru, zato se ti zdi imeti sorodno dušo preprosto preveč dušljivo.

Tvoja sorodna duša bo nekdo, ki ti dovoljuje biti takšna, kot si, tj. svobodnega duha. Nikoli ti ne bo preprečevala slediti svojemu srcu. Ker imaš v svojem življenju že veliko ljudi, ki te skušajo spremeniti, bo ta oseba kot svež vetrič.

KOZOROG

Svojo sorodno dušo si že srečala, ampak tega preprosto še nisi spoznala.

Si zelo izbirčna in s težavo spregledaš (tudi manjše) nepravilnosti pri drugih. Tvoja sorodna duša je nekdo, ki je moden, šarmanten in zelo razkošen.

Potrebuješ osebo, ki se ti bo pomagala sprostiti, ti pomagala, da postaneš manj kritična so sebe in drugih. Resnično potrebuješ nekoga, na katerega se lahko zaneseš, saj tvoja raven zaupanja ni ravno visoka. Tvoja sorodna duša bo zate tam takrat, ko ti bo v življenju najtežje.

VODNAR

Tvoja sorodna duša je že v tvojem življenju in to boš začela zdaj tudi spoznavati.

Potrebuješ nekoga, ki ti bo pomagal premagovati tesnobo, medtem ko te bo pravtako spodbujal, da živiš svoje najboljše življenje.

Tvoja sorodna duša ti bo vedno ponudila roko, ti bila na voljo, ko boš morala kaj dati iz sebe, in te nasmejala, ko boš to najbolj potrebovala. Če se zgodi, da je ta oseba tudi odličen kuhar, ki rad tudi jé – še toliko bolje!

RIBI

Zaradi svoje zaupljive in prijazne narave se ti je že večkrat zazdelo, da si srečala svojo sorodno dušo.

Ti ljudje so ti najverjetneje zlomili srce, ampak nič ne skrbi, saj je prava zvezda šele na poti.

Potrebuješ nekoga, ki ti bo pomagal, da se postaviš zase. Dobro veš, da se včasih na vsak način trudiš obdržati mir, četudi to pomeni, da s tem zatreš tisto, v kar verjameš. Tvoja sorodna duša bo popolno razmerje toplega srca ter samozavesti, ljubezni do zabave in resnosti.

Po predlogi Carlie Fox

Preberi še: To so znaki, ki kažejo, da razmerje ne bo trajalo večno ali pa Ženske iskreno o tem, zakaj NE PRENESEJO fanta najboljše prijateljice (in kako s tem 'živijo')

Priporočamo tudi: "Svoj prvi seks sem doživela pri 17-ih letih in zgodil se ni zato, ker bi jaz to želela, ampak ..." (Teja Perjet odkrito o PRVEM SEKSU)