Horoskop Strelka: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Strelki (22. november – 20. december) so všeč moški, ki se upajo soočiti z neznanim.

Horoskop Strelka: Ljubezen, intima in splošne značilnosti! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 12. 2010

Vodnarji, Ovni in Strelci so kot nalašč zanje. Poslovno ji ustrezajo organizirani Levi, bolj prilagodljivim strelkam pa tudi Biki. Prijatelja bo našla v Ovnu.

Strelke so bitja akcije!

Ste radožive in avanturistične, zato ne bi bilo nič čudnega, če bi imela potni list in potovalko vedno na dosegu roke. Verjameš, da se nikoli ne ve, kdaj se bo spet pojavila priložnost, da jo nekam mahneš. Ker premoreš naravnost očarljiv nasmeh in si znana po čudaškem smislu za humor, ti oboževalcev nikoli ne zmanjka.

Med rjuhami: V tvojem spolnem življenju mora biti veliko igrivosti in zabave. Seks po navodilih učbenika zagotovo ni zate. Potem, ko si položaj enkrat preizkusila, te enostavno ne zanima več.

Dražljiva posebnost: Kjerkoli in kadarkoli. S svojim ljubimcem se rada spozabljaš na javnih mestih, kar te polni z adrenalinom, njega pa na ta način lahko stalno držiš v prijetni napetosti.

Kaj ženska, rojena v znamenju Strelca, išče v ljubezni in seksu

Moški, ki te bo zadovoljil: Nobena prava strelka ne prenese utesnjenosti, še najmanj v ljubezenskem odnosu. Posestniški, sumničav ali ljubosumen partner zato pri tebi takoj odpade.

Kaj so tvoji atributi? Si pravi dobrovoljček, zato v tvoji družbi ni nikomur dolgčas. Strelke so znane tudi po svoji poštenosti in odkritosti, Ste tudi bistre in razmišljujoče.

Kakšna si v postelji? Spolnost pozdravljaš z navdušenjem, ki je zelo značilno za vse strelce. Ker si avanturistka po duši, tudi v spolnosti nenehno iščeš nove in nove izzive. Si nadvse odzivna partnerka. Ohladiš se le, kadar se med rjuhami dolgočasiš.

Še neizkoriščeni potenciali: V iskanju novega in razburljivega se pogosto izgubljaš v več hkratnih ljubezenskih razmerjih, namesto da bi se posvetila le enemu na vseh njegovih nivojih.

Pripravljena na poroko: Strelke iščejo zlitje s stvarstvom prek svojega srčnega izvoljenca. Njihov ideal o plemeniti ljubezni pa žal ne najde vedno svojega odseva tudi v realnosti. Če se to vendarle zgodi, bo zakon trden in strelčevska potreba po neodvisnosti se bo umaknila živahni dogodivščini v dvoje.

O čem sanjajo: Potovanja in nekoliko tvegane avanture so vedno na prvem mestu, saj bi vedno rada odšla tja, kjer bo lahko brez skrbi domišljiji dala prosto pot.

Sanjski življenjski dosežek: Postati uspešna neodvisna poslovna ženska, znana po svoji sposobni, iznajdljivi in avanturistični naravi. In seveda prepotovati svet.

Sanjsko potovanje: Privlačijo jo mistični kraji. Obisk katerega od pacifiških otokov z rajsko plažo bo čisto dovolj za začetek.

Sanjski zmenek: Najprej bi se skupaj udeležila potopisnega predavanja, potem pa s steklenico vina in izbranimi jedmi obsedela in sanjarila na grajskem obzidju.

S pomočjo simbolov do najboljšega v sebi:

  • Slog oblačenja in barva: strelčeve barve so živo vijoličaste in temno modre.
  • Nakit in dragi kamni: topaz velja za strelčev dragi kamen, prav tako tudi turkiz …

 

Kako ga osvojiš

Če je on po horoskopu: Strelec

Kaj je potrebno, da bo tvoj Strelec v postelji godel od zadovoljstva?!

Erogena cona: Njegovi boki in stegna. Za zapeljevanje ne uporabite le rok, poželenje mu vzbudite tudi z grizljanjem omenjenih delov telesa.

Najljubša zabava: Srkanje koktejlov ugaja njegovemu snobovskemu stilu življenja. Sledi kakšen prijeten in skrit kotiček.

Vzpodbudi njegov tek: Zadovoljiti ga moraš, še preden se popolnoma razneži. Preden boš njegova, mu postrezi z zrezkom in krompirjem.

Tvoj korak do uspeha: Mini minikrila in globoko izrezana majčka! Dodaj še malce preklinjanja in poredni deček, ki se skriva v njem, bo prišel na dan.

Tvoj Strelec

Zakaj je tako nezadržno privlačen?

  • Rad te ima točno takšno, kot si. Zanj se ti ne bo treba spre­minjati ali sprenevedati, zato se ob njem poč utiš še bolj domačno.
  • Vse teče. Ne sekira se preveč, če ne gre vse kot po maslu, saj verjame, da je za vse poskrbljeno in da se bo vse uredilo.
  • Je pohoten. Mogoče tega ni videti navzven, toda v njem gori pravi vulkan strasti, ki ga je pripravljen potešiti samo s teboj.


Kako ga osvojiš? Ker Strelec ni preveč navdušen nad resnimi razmerji, naj bo sprva vajin odnos povsem svoboden. Ko te ne bo videl teden dni, te bo začel pogrešati in spoznavati, da si prava zanj. Če si povrh še družabna, se nimaš česa bati.

Kaj ga odbija? Ker je preprost in je vedno dobre volje, ne mara, da kdo pokvari njegove dobre dneve. Zato ne igraj princeske in ne kuhaj mule po nepotrebnem. Če ne boš hotela zvečer ven zato, ker imaš slabo frizuro, si bo našel drugo spremljevalko.