Horoskop Ribica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Potem ko bodo ženske, ki so po horoskopu Ribe, razočarali neresni Strelci nepotrpežljivi Ovni in neiskreni Dvojčki, bodo svojo dušo dvojčico vendarle našle v vrstah občutljivih Rakov, privlačnih Škorpijonov in zanesljivih Bikov.

Horoskop Ribica: Ljubezen, intima in splošne značilnosti! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 2. 2011

Nežne Ribice so neskončno prilagodljive!

Najbolj očarljiva je njihova sposobnost, da so v enem trenutku pobalinske, že v drugem pa kot krhke male princeske. Vse to ti pomaga, da se lahko vedno dobro vklopiš v vsako sredino. Ker se znaš dobro vživeti v čustva drugih ljudi, si pogosto ključni povezovalni dejavnik v družbi svojih dekliških prijateljic, pa tudi med sodelavci na delovnem mestu. In te življenje zlepa ne šokira več, se k tebi zagotovo stekajo horde prijateljev, ki si želijo nekomu zaupati svoje skrivnosti.

Med rjuhami: Si bitje neskončnega, zato se ti zdi nekaj najbolj naravnega, da se trudiš s svojim moškim zliti tako s telesom kot z dušo. Seks je zate zato vedno tako spiritualen kot senzualen akt hkrati.

Kaj ženske, rojene v horoskopskem znamenju Ribe, išče v ljubezni in seksu

Moški, ki te bo zadovoljil: Naj se sliši še tako stereotipno, ribica zares potrebuje pravega moškega oz. samozavestnega tradicionalista.

Kaj so tvoji atributi? To nežno bitje ščiti pred prevarami in krutostmi sveta le njena ostra intuicija. So pa tudi idealistke. Še posebno v ljubezni. Zato bodo ribice, ki nikoli ne nehajo iskati gospoda Pravega, tudi navadnemu žabonu dale občutek, da je princ na belem konju.

Kakšna si v postelji? Prisegaš na nežnost. Zato ti nekateri – in verjemi, da zmotno - ne pripisujejo velikih strasti, medtem ko bo gospod Pravi kmalu spoznal, da ‘tiha voda zares bregove izdira’!

Še neizkoriščeni potenciali: Ko boš pripravljena odvreči svoja rožnata očala, skozi katera gledaš v svet, boš sposobna izjemnih del. Ne pozabi, da je bil prav v tem znamenju rojen tudi Albert Einstein.

Pripravljene na poroko: Preden se ribice čutijo pripravljene na veliko zaobvezo, morajo biti najprej prepričane, da so si našle partnerja, ki je dotlej živel le v njihovih najlepših in najdrznejših sanjah. Za udejanjanje njihove najbolj srčne želje – to je popolnega zlitja s svojim dušnim izbrancem – so pripravljene tudi na veliko samozatajevanja in odrekanja. Žal ne brez tveganja, da bi nekoč postale njegov ‘predpražnik’.

O čem Ribica sanja?

Svojim sanjam o zlitju duše z najvišjim dobrim se ne odpove niti takrat, ko v materialnem svetu dosega naravnost zavidljive uspehe.

Sanjski življenjski dosežek: Nirvana. Do cilja bo skušala priti po bližnjicah, da bi na koncu ugotovila, da je porabila prav toliko energije kot tisti, ki so hodili po svoje.

Sanjsko potovanje: Križarjenje med malimi Sredozemskimi otoki, popotovanje na kameljem hrbtu po puščavi Gobi ali drzna avantura v svet lastne duševnosti.

Sanjski zmenek: Piknik ob jezeru s tistim bratrancem vedeževalca Dannyja, ki je po materini liniji podedoval dar jasnovidnosti, po očetovi pa možatost.

S pomočjo simbolov do najboljšega v sebi:

  • Parfum: lilija, magnolija.
  • Slog oblačenja in barva: Barva rib je nežno morsko zelena; s temi odtenki se ujemajo tudi najljubše rože rib.
  • Nakit in dragi kamni: Brezbarvni, čarobni mesečev kamen, pa tudi ametist, akvamarin …

 

Kako ga osvojiš

Če je on po horoskopu: Ribak

Odkrij, kaj moškega, rojenega v horoskopskem znamenju Ribe, vzburja in razburja:

Erogena cona: Podplati! Masažo pospremi s superlativi na račun velikosti nožnega palca, ki da spominja na ...

Najljubša zabava: Voljna devica! Je nepopravljivi romantik, zato se mu dovolite zapeljati nekam na samo pod zvezdno nebo. Ko bo šlo zares, te bo znal zagrabiti!

Vzbudi mu apetit: Mizico obloži z mojstrsko pripravljenimi jedmi iz morskih bitij. Vzdrži se le duhovičenja na temo potencialnega ‘kanibalizma’.

Kako ga osvojiš: Medtem ko boš ogorčeno in glasno zagovarjala pravice zlorabljenih in zapuščeni živali, poskrbi, da bo vaš dekolte – za gumbek ali dva preveč – razkrit.

 

Tvoj Ribak

Zakaj je tako nezadržno privlačen?

  • Je uravnotežen. Čeprav je navajen trdo delati, dobro ve, da je življenje vse prej kot trpljenje. Zna se pošteno zabavati.
  • 100% verjame vate. Vedno bo brez obotavljanja podprl tvoje cilje, ne glede na to, kako visokoleteči in nerealni so.
  • Ležernost je njegovo drugo ime. V njegovi družbi se takoj počutiš bolj sproščeno, kar ti prav pride, ko si malo sitna.

 

Kako ga osvojiš? Ta sramežljiv in tih dečko se odziva na telesno govorico. Povabi ga na ples in se stisni k njemu; videla boš, da bo njegov izziv silovit in strasten. Ko bosta odhajala, ga primi za roko, ki jo bo stiskal, vse dokler ne bosta pristala v postelji.

Kaj ga odbija? Ribaki so popolnoma predani svoji ženski, toda vseeno kdaj pa kdaj morajo biti sami. Bejba, ki mu bo dihala za ovratnik in mu bo očitala vedno, kadar bo odšel ven s prijatelji, bo kmalu zapustila njegov svet.

 

Slavni primerek Ribaka

Tomi Meglič, 28. februar 1977