Horoskop: Osebe, rojene v TEM znamenju, najpogosteje izberejo STAREJŠEGA partnerja

Preveri, če morda v to skupino spadaš tudi ti. 🙊

Horoskop: Osebe, rojene v TEM znamenju, najpogosteje izberejo STAREJŠEGA partnerja (foto: Profimedia) Profimedia
23. 2. 2023

Ko gre za ljubezen, ima vsako horoskopsko znamenje drugačne potrebe. Nekateri se pogosto zaljubijo v ljudi, ki so starejši od njih. Verjamejo, da jih posamezniki, ki so bolj zreli, lažje razumejo in jim zagotovijo varnost.

Poglejmo si, katera znamenja po mnenju astrologov največkrat izbirajo starejše partnerje.

Kozorog

Kozorogi so odgovorni in vestni, delo pa je pogosto na vrhu njihovih prioritet. Potrebujejo partnerja, ki to razume. Kozorogi so bili že od nekdaj bolj resni od svojih vrstnikov. Imajo močan čut za odgovornost, zato so vedno trdo delali, medtem ko so se drugi zabavali. Starejši in bolj zreli partnerji jih pritegnejo zato, ker znajo ceniti njihovo ambicioznost in predanost delu.

Horoskop: Za ta TRI znamenja bo konec februarja IZJEMNO TEŽEK

Bik

Biki so po naravi zelo umirjeni, zato si ob sebi želijo imeti nekoga, ki jim lahko zagotovi varnost in je prav tako miren in stabilen, kot so sami. So zelo sproščeni in raje preživijo prijeten večer na kavču, kot da bi šli ven v nočni klub. To je eden izmed razlogov, zaradi katerega so jim pogosto všeč starejši posamezniki, ki imajo  (tako kot oni) radi mirno življenje brez velike drame in prepirov, a polno ljubezni in razumevanja.

Rak

Raki so precej občutljivi in v odnosu potrebujejo veliko pozornosti in ljubezni. Čeprav radi skrbijo za druge, si tudi sami želijo, da nekdo poskrbi za njih in jim zna vračati njihovo ljubečo, skrbno energijo. Varnost je najpomembnejša stvar, ki jo iščejo v odnosu. Pogosto si najdejo starejšega partnerja tudi zato, ker je dovolj zrel in umirjen, da poskrbi za njegove čustvene potrebe.

Vir: Wanted.rs

Preberi več na Sensa.si

Žensk, rojenih v teh znamenjih, ne gane NOBENA slaba novica (ja, to so te carice, ki ne poznajo skrbi)