Horoskop: Osebe, rojene v teh znamenjih, gredo do ZMAGE tudi 'preko trupel'

Preveri, če tudi ti spadaš med najbolj tekmovalna astro znamenja, ki bi za zmago naredila vse!

Horoskop: Osebe, rojene v teh znamenjih, gredo do ZMAGE tudi 'preko trupel' (foto: Profimedia) Profimedia
2. 9. 2022

Odlikuje jih neustrašnost, močna želja po avtoriteti in dominantnosti ter odločnost. Ta znamenja bodo naredila vse, da pridejo do zmage, in tudi takrat, ko ne tekmujejo, so sposobna še najbolj dolgočasno situacijo spremeniti v tekmovanje.

Dar ali prekletstvo? Kakorkoli vzameš – to so znamenja, ki živijo v prepričanju, da ni prav nič narobe z malce tekmovalnosti:

1. OVEN

Ovni ste radi prvi v dobesedno vsem, kar počnete v življenju, in to znate biti le tako, da tekmujete z drugimi.

Morda skušaš to prikriti z igro ali neresnim pristopom, a ko gre zate, je tekmovanje zmeraj resno. Pod nobenim pogojem ne znaš prenesti poraza, vsekakor pa se znaš pohvaliti, ko zmagaš.

Tekmovalnost ti daje energijo in smisel v življenju, a vendar si zares tekmovalna le takrat, ko gre za stvari in situacije, ki so ti pomembne.

Horoskop: TO je tvoja SUPERMOČ glede na tvoje astro znamenje

2. LEV

Tvoja ljubezen do tekmovanja izhaja iz tega, da si v vsem želiš biti najboljša, in to vsem tudi pokazati.

Ko tekmuješ, se trudiš vse skupaj ohranjati lahkotno in zabavno, saj ne želiš, da te imajo za nekoga, ki se lahko veseli le ob porazu drugih. Po drugi strani pa, ko gre za zasebno življenje, na to svojo plat pozabiš.

Tekmovalnost raje prihraniš za ostale stvari, predvsem tiste, povezane s kariero, kjer lahko resnično zasiješ, ne da bi te skrbelo, da boš koga prizadela.

3. ŠKORPIJON

Tvoja ljubezen do tekmovanja gre z roko v roki s tvojo strastjo do življenja.

Morda ni nujno, da ti bo tekmovanje z določeno osebo všeč, a vendar se v določenih stuacijah hitro navdušiš in se ne moreš vedno kontrolirati.

Kljub vsemu se trudiš, da narediš tekmovanje zabavno. Raje tako, kot da zaradi resnega tekmovanja morebiti izgubiš prijatelja. No, takrat, ko gre za res, pa ne poznaš usmiljenja.

TO astro znamenje vedno naredi dober PRVI vtis, kjerkoli se pojavi (HOROSKOP)

4. KOZOROG

Kozorogi obožujejo tekmovanja, saj na tak način drugim pokažejo, da so najboljši vseh časov.

Dobro vedo, da je tekmovanje najenostavnejši način za zmago, s čimer tudi dokažejo, da ne govorijo kar tako, ko rečejo, da so najboljši. Hkrati jim je všeč biti tista oseba, h kateri pridejo drugi, ko potrebujejo pomoč. In če to pomeni, da jih morajo najprej nekajkrat premagati, pa naj bo tako.

Ko tekmuješ, ne poznaš usmiljenja in misliš le na zmago. Takrat se spremeniš v popolnoma drugo osebo, ki želi na vsak način zmagati. No, na srečo znaš dobro prenesti tudi poraz, pa čeprav tega ne maraš najbolj (saj kdo pa?).

5. VODNAR

Vodnarji radi tekmovanje zadržijo zase, kar pomeni, da morda ne priznajo, da gre za tekmovanje, a ko dobijo priložnost za zmago, v to gredo 100 %.

Zate je tekmovanje dokaz sebi, da si najboljša, in v resnici ti ni toliko mar, da premagaš drugega. Še ena stvar, ki jo sicer nerada priznaš, je ta, da znaš biti precej ljubosumna. Zato tudi takrat, ko ni dejanskega tekmovanja, si ga včasih v glavi narediš, da preveriš, če se lahko znebiš tega ljubosumja.

Morda ne gre toliko za to, da pri projektu premagaš sodelavca. Tebi to namreč pomeni, da lahko premikaš svoje mnenje in še vedno dosežeš nekaj pomembnega.

Povzeto po Emily Ratay

Horoskop: TA astro znamenja se NE poročijo LE ENKRAT (preveri, če si med njimi)