HOROSKOP: TO je najbolj nadležna lastnost tvojega nebesnega znamenja

Vsako astrološko znamenje pri človeku v ospredje potisne določene značilnosti, ki so lahko pozitivne ali negativne. 

HOROSKOP: TO je najbolj nadležna lastnost tvojega nebesnega znamenja (foto: Profimedia) Profimedia
14. 10. 2020

Vsak posameznik lahko sam presodi, kaj mu predstavljajo določene lastnosti, in čeprav bodo za določeno lahko rekli, da jo sami štejejo za pozitivno, bodo drugi lahko rekli, da jim gre ravno ta lastnost blazno na živce.

Danes smo preverili, katere so najbolj 'nadležne' lastnosti posameznih astroloških znamenj. Preveri, katera je tvoja. ;) 

1. Oven - Impulzivnost

Oven je znamenje, ki ima polno pozitivnih lastnosti, ena izmed vodilnih je iskrenost. Obenem pa zanj pravijo, da je tudi eno najbolj impulzivnih znamenj. Zaradi tega nekatera dejanja ljudi, ki so po horoskopu ovni, vidimo kot da nas te osebe stalno preganjajo in želijo, da stvari opravimo čim hitreje. 

2. Bik - Trma

Osebe rojene v znamenju bika so izredno trmaste in z težavo spremenijo svoje mnenje, zato vso srečo v bitki z bikom ali bikico.

3. Dvojčka - Brezbrižnost

Dvojčki so zelo prebrisani in zaradi dejstva, da velikokrat iščejo bližnjice za reševanje težav, jih drugi večkrat opišejo kot brezbrižne.

4. Rak - Vzkipljivost

Čeprav za osebe rojene v znamenju raka pravijo, da so izredno čustvene in prijazne do tistih, ki jih imajo radi, pa jih kljub temu že vsaka najmanjša stvar lahko vrže iz tira. Večkrat lahko hitro vzkipijo in se s takim odnosom tudi lotijo reševanja težave, namesto da bi uporabili svoj razum.

5. Lev - Arogantnost

Lev je astrološko  znamenje, ki mu vlada Sonce in zaradi tega so levi in levinje zelo živahne in močne osebnosti. Živeti želijo polno življenje in na to dajo tudi velik poudarek, zaradi česar pa jih drugi lahko vidijo kot arogantne. 

6. Devica - Občutljivost

Device so izredno natančne in razumske v stvareh, ki jih počnejo. Ampak ena izmed lastnosti, ki zmoti ostale ljudi, pa je občutljivosti oziroma iskanje pozornosti, kadar le te ne dobijo dovolj.

7. Tehtnica - Neprizanesljivost

Tehtnice so na eni strani izredno empatične in pripravljene pomagati ostalim, po drugi strani pa so lahko zelo neprizanesljive in težko oprostijo, kadar se jim zgodi krivica.

8. Škorpijon - Zamujanje

Čeprav imajo škorpijoni nešteto pozitivnih lastnosti, imajo žal tudi eno negativno, ki še toliko bolj izstopa, ker jo načeloma večina ljudi pošteno prezira, in sicer govorimo o zamujanju.

9. Strelec - Razdražljivost

Strelec je ognjeno znamenje in ljudje rojeni v tem znamenju so izredno pametni, z dobro intuicijo, a hkrati so tudi zelo 'polni sami sebe'. Zaradi tega hitro postanejo razdražljivi, kadar jim kdo hoče predstaviti mnenje, ki se ne sklada z njihovim. 

10. Kozorog - Natančnost

Kozorogi so izredno ambiciozni in bodo naredili vse, da dosežejo svoje zastavljene cilje. Zaradi te svoje lastnosti in želje biti vodja, jih drugi hitro označijo za preveč natančne in dolgočasne, ker se osredotočijo le na doseganje ciljev.

11. Vodnar - Ljubitelj cone udobja

Vodnarji, ki se sicer ne bojijo novosti, a globoko v sebi vseeno ne marajo sprememb in se raje priklenejo na točno določeno rutino. Drugi pa jim seveda očitajo, da so preveč zadržani in da si ne upajo iz svoje cone udobja.

12. Ribi - Opravljanje

Ribe želijo imeti nadzor nad vsem in nad vsemi. So komunikativni in odprti ljudje, ki človeka zelo hitro spodbudijo, da postane odprta knjiga, kjer ribe seveda dobijo vir za nove govorice. 

Vir: Cosmopolitan.it

Foto: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Uaaaau! Nika Zorjan se je poslovila od svojih dolgih živo rožnatih las. Poglej, kako izgleda zdaj!

Priporočamo tudi: HOROSKOP: Preveri, kaj tvoje znamenje čaka za NOČ ČAROVNIC (seksi napoved za spogledljivke)