Horoskop Levinja: Ljubezen, intima in splošne značilnosti!

Ponosne Levinje po horoskopu (22. julij – 22. avgust) se ponavadi zagledajo v ambiciozne in živahne moške, kakršni so Dvojčki, pa tudi razigrani Ovni ali Levi. Včasih pa v svoje mreže ujamejo svoje čisto nasprotje, kakšnega Raka ali občutljivega Ribaka. Prijateljstvo s svobodnjaškim in pustolovskim Vodnarjem bo zelo trdno.

Horoskop Levinja: Ljubezen, intima in splošne značilnosti! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 8. 2011

Toplosrčne Levinje premorejo obilje seksipila in so naravnost talentirane za dramatiziranje.

Dobro vedo, kaj hočejo, pa tudi: kako bodo to dosegle. Med njimi bi zares težko našli tako mačko, ki bi sramežljivo skrivala svoj prodorni pogled, zato jih boste v sobi polni žensk zagotovo prepoznali po najbolj drzni opravi.

Levinja bo zagotovo ena tistih, ki si bo upala pokazati največ gole kože, v pozornosti, ki jo bo tako pritegnila, pa bo naravnost uživala.

Kaj ženska, rojena v znamenju Levinje, rabi v ljubezni in seksu?

Med rjuhami: Potrebuješ moškega, ki se ti bo med rjuhami zares 100% posvetil. Da bi mu velikodušnost vrnila, boš voljna igrati v eni od njegovih erotičnih fantazij.

Dražljiva posebnost: Ljubljenje z zrcalno podobo. Levinje se rade ogledujejo v ogledalu, zato boš z navdušenjem sprejela priložnost, da se v njem z različnih zornih kotov vidiš tudi v akciji!

Moški, ki te bo zadovoljil: Ob sebi potrebuješ moškega, ki te bo ljubil, spoštoval in občudoval hkrati. Pripravljen mora biti tudi prenašati tvojo gospodovalnost.

Kaj so tvoji atributi? Si zvesta, ljubeča in strastna ženska. Ker od svojih snubcev zahtevaš dolgotrajno dvorjenje, ti moški ego pogosto pripiše še nekoliko višjo ceno.

Kakšna si v postelji? Levinje uživajo v spolnosti, a znajo biti med rjuhami tudi nekoliko gospodovalne. Očitno je torej, da potrebuješ ljubimca, ki ti bo v vsem ustregel.

Še neizkoriščen potencial: Zaradi močnega ega in neuklonljive samozavesti ti neupravičeno očitajo manjko socialnih veščin. Dokaži nasprotno!

Pripravljene na poroko: Levinje niso ravno ustvarjene za zakonsko življenje, saj so individualistke in zelo samostojne. Najprej se želijo osebno uveljaviti, saj jim je kariera najbolj pomembna in družina bi jih pri tem le ovirala. Morda prav zavoljo tega jemljejo ljubezenske zveze smrtno resno, čeprav so bolj kot za zakon ustvarjene za ločitev. No, tudi nemogoče je mogoče, kadar si levinja najde takšen par, ki ji je kos.

S simboli do najboljšega v sebi

Rože: Vse rumene rože so rože levinj. Taka sta tudi krvavi mleček ali ognjič.

Slog oblačenja in barva: Večina levinj se najraje oblači v sončne barve: zlata, rumena, rdeča in oranžna. Rada pritegne pozornost z odtenki ognja na lahkotnih, tudi prosojnih tkaninah, ki pogosto več odkrivajo kot skrivajo.

Nakit in dragi kamni: Bleščeče rdeči rubin, gorski kristal.

Kako ga osvojiš

Če je on po horoskopu: Lev

Odkrij, kaj moškega, rojenega v  horoskopskem znamenju Lev, vzburja in razburja:

Erogena cona: Ta vročerkvnež uživa v spolnosti, vendar je še bolj pomembno, da je zadovoljen njegov ego. Da bi od njega dobila najboljše, kar ti lahko ponudi, pohvali njegovega ...

Najljubša zabava: Lastna mu je močna ustvarjalna želja, zato bo navdušeno sprejel namig k erotičnim igricam. Vsakič drugačnim!

Vzbudi mu apetit: Je pravi gurman!Njegove začimbe so žafran, poprova meta in rožmarin. Najraje v mesenih jedeh, še posebno tistih na žaru!

Kako ga osvojiš: Preden se ti bo pustil zapeljati, bo zahteval dolgotrajno dvorjenje! Odkrito pokaži, da ga obožuješ!

Tvoj Lev

Zakaj je tako nezadržno privlačen?

  • Rad se stisne k tebi. Tvoj lev ti med vikendom rade volje postreže z zajtrkom v postelji in se cele popoldneve med rjuhami stiska k tebi.
  • V postelji je tvoj suženj. Čeprav tudi sam kdaj pa kdaj rad deli ukaze, najraje vidi, da med rjuhami ti prevzameš pobudo.
  • Ni bolj radodarnega tipa kot je on. Vse bi naredil zate. Nudil ti bo omamno masažo in popravil omarico v kuhinji.

 Kako ga osvojiš? Levi so pravi kavalirji, zato pusti, da te razvaja. Ko ga boš predstavila prijateljem, omeni njegove dosežke, saj se zelo rad pohvali. Ker ima rad pomembne in večje naloge, mu povej, da te je v postelji težko zadovoljiti.

Kaj ga odbija? Opravljivih bejb ne mara, zato se vsaj v njegovi prisotnosti vzdrži ogovarjanj in kritiziranj. Ker je iskren, tudi ne mara igric, kot je ta, da ga več dni ne pokličeš zato, ker bi rada videla njegovo reakcijo. No, ta gotovo ne bo dobra.